Přejít na výpis diskuzí
Rozvědka v Německu žádá po útocích přísnější kontroly uprchlíků
15.11.2015 | art
19 příspěvků
-
další naivní německý hňup, který chce teprve objevit, dávno objevené....
-
"Není vyloučeno, že s uprchlíky přicházejí do země i teroristé, i když to považujeme za méně pravděpodobné," konstatoval šéf německé kontrarozvědky."
.
No buď jsem blázen já nebo ten šéf německé kontrarozvědky :-)))))
Německé tajné služby přišly až nyní na to, že by to chtělo více kontrolovat nelegální migranty? A že je málo pravděpodobné, že mezi nelegálními imigranty jsou teroristé?!
No jasně že musím být blázen já, protože logiku německých tajných služeb nechápu. -
Už je pozdě. Díky zločineckým individuím jako Hollande a Merklová jsou už nalezlí šude.
-
Prázdné gesto na uklidnění veřejnosti. Nic víc.
Islamisté jsou v EU: Snadno si udělají výbušninu. A když budou chtít položí jí v tašce
do obchodnígho domu či na nádraží. I s obyčejným nožem může fanatik zaůtočit.
Tomu žádná policie nezabrání. Stejně jako nikdy nezabrání šíleným střelcům.
Merkelová je sem natahala. Politicky je vyřízená a tak hned obrátila. Požaduje plot.
Předtím za ně Maďary peskovala.
Mějte se tu pěkně pánové. Vaše šílená ale hodná tapetářka Simča. Vzala jsem pejska a hurá na Velehrad. Mám ráda Slovácko a Slivovici. *15* *15* -
-
Proč tak "silná" přezdívka? Přece nejste jen tak nějaká....
Ale k věci:
Nezapomenu na doby, kdy vlak vjížděl na území druhého státu, obklopen samopalníky se psy, kontroly všech dokladů a pokud nebylo vízum- ven! -
Simčo, tož vypal slívkou červa. . V Kunovicích máš i krásný letecký muzeum.
-
-
Tady je hezky vidět proč ty blázny z EU respektive z Německa neposlouchat.
Včera křičeli "Bereme všechny, pojďte k nám!" a dnes ... řvou "Pozor na ně mohou být zlý!". -
-
Soudruhu, krádež je hřích a kdo krade, ten skončí v pekle. Byť je to pouze nick.Ty bys ovšem spíš než v pekle měl skončit u psychiatra.
-
-
jako vždy pozdě, nejlepší by bylo všechny poslat zpátky, uměli přijít pěšky sem, můžou zase pěšky zpátky a moře přeplavat, kdo nedoplave má smůlu!!! *16* *16* *16*
-
Nejenom Německo, ale celá EU zaspala. Kdyby od začátku po migrantech vyžadovali to, co je ve smlouvách EU, co je povinnosti každého státu při ochraně svého území - řádná kontrola všech, kdo přichází ze zemí mimo EU a Schengenu, dnes by žádný problém nebyl. Přicházeli by jenom ti, co prošli řádným vízovým procesem. A mohl být klid. Ale "lidumilové" na čele EU byli tak zaslepení svou moci, že zapomněli na tak důležité povinnosti, které nutno vyžadovat od každého příšelce - posoudit důvod příchodu a udělit k tomu souhlas, nebo zamítnutí. A tak se EU stala územím, do kterého si může dojít kdo chce, odkud chce, a kde si potom může vyžadovat práva větší, než mají vlastní domorodci. Ostudný i osudový stav pro celou EU. A žádný z vůdci si nechce přiznat svůj díl viny na tomto hanebném exodu.
-
Cirkus EU na pokračování.
-
Bóže, ona už je tady 1,5 mil armáda IS a teď s tím chtějí "něco" dělat??? Pche šašci!!!
-
Vůdcové EU patří na pranýř. Jsou to zaprodanci a vlastizrádci, kteří nedokáží ubránit Evropu.