-
že jsi těmito velkými slovy vyčerpal svoji denní dávku blbost. A už dáš do večera pokoj.Nebo ti blbost kvete?
-
A vy primitiv hodný Zemana.
-
Zemanovi leží na srdci také nejlepší zájmy Ruska, nikoli Česka, v tom se oba shodnou.
-
Ty jsi gumová anča Kalouska.
-
Světonázor pana Putina spočívá v představě, že Rusko bude silné, pokud budou jeho sousedi slabí. Proto podporuje síly v Evropě, které chtějí Evropskou unii rozložit. Putinovi leží na srdci nejlepší zájmy Ruska, nikoliv nejlepší zájmy Evropy,“ Tímto se potvrzuje, že Zeman je loutka Kremlu a dělá to velice dobře.
-
Jéglíku,jéglíku, co kdyby jsi tak popsal koukalíkovou, hlavně co bude nyní v armádě dělat,když nezávodí tak dlouho. Je to přece její zaměstnání. Pomluvy to je její i knihy!!!
Hlavně, že urážky jsou zakázány a tobě to prochází. Nějak divné.Děkuji. -
Čestně prohlašuji, že dávám od Zemana ruce pryč - nedotkla bych se ho ani náhodou, snad ani 2 metry dlouhou holí...
No, tou holí jedině pořádně přes záda... -
To je fakt, když se obyčejná chátra od popelnic prolže až na hrad, tak to smrdí až v Mockbě.
-
Boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Jistý vysoký soudruh (funkcí, malý postavou) taky vykřikoval cosi jako "s CCCP na věčné časy a nikdy jinak".... A ten soudruh už je sám na věčnosti, kéž mu Bůh odpustí.
-
Ovčák musel hodit jedovatou slinu na novináře za to, že píše krutou pravdu. Ovčák by jinak dostal holí.
-
nestane. Ty obyčejný moula tady budeš vyhrožovat a běsnit? Tak to řekni veřejně. Mlaskne 1-2 facky a bude klídek. To už se tak prudičům dělá.
-
a toto všechno si může hlava státu dovolit. Klidně. A nic se nestane. Jen taková pouliční chamraď tobě podobná tady může do nekonečna žalovat a bědovat. A zas se nic nestane. To už je úděl tobě podobných celoživotních prdů.
-
Ve škole jsem pozor dával, proto vím, že vlastizrada se vždy trestala smrtí. Popřípadě defenestrací. Já bych mu dal ale doživotí na Mírově. Tam, kde seděl Kájínek. A bez chlastu a ovaru.
-
To bych taky ráda věděla, kde a jak mu ty peníze chodí?? Určitě má v rusku konto na jméno Man.
-
a to jsi zjistil kde?Že ty louskáš Blesk a tady Jégloviny. Jinak nelze vysvětlit. ve škole musíš dávat pozor. Jinak budeš obecním blbem. Jako nějaký Kalousek.
-
Ryba smrdí od hlavy - a tou je Zeman, bohužel.
Máme tu holt polovinu (plus asi dva navíc) voličů, kterým nevadí nepodložená křivá obvinění, vyslovené lži a primitivismus, dokonce jim hulvátství a malost imponují. Však taky Prima a Barrandov budou jejich oblíbené televize. -
Soudruh zeman je prezident zeměkoule a proto musí mít až tak velké výhody na rozdíl od ovcí , protože si to svým věkem zaslouží. Je prostě neodpovědný.
-
Vždyť je sprostej v každém druhém projevu, uráží bez rozmyslu kde-koho. pro Géčka je ale asi běžné oslovení "idiote" *9*
-
Mám sice jiné starosti , ale vadí mi , jakou figuru máme včele státu , stydím se i za každou , většinou neupravený a rozcuchaný jak kachně po kokcidioze. Ta funkce přece není pro kohokoli z ulice.
-
ano ten článek rozhodně