Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takze do konce zivota jeste +- 40 let:-( *16*
  • Tyhle studentíky nelze opravdu brát jako vzorek c elého národa. Nedávno jsem byl ve vodním světě , kde ve sprchách byl nápis , že se má každý umýt a bez plavek.Přišlo tam asi deset takových studentíků , plavky nesundali a prasata se ani neumyli.Je vidět, že aby takoví rozhodovali "demokraticky " o volbách není možné.Sám vím, že člověk je v tomto věku dost ovlivnitelný a pod mediální masáží může tropit blbosti, zejména když z toho plyne volno za školou.Bude lepší zůstat u demokraticky zvolených zastupitelů a neodsuzovat je předem jenom proto, že byli nebo jsou členy nějaké strany. A zdůrazˇuji jakékoliv, která neporušuje zásady demokracie.
  • Pravá tvář kapitalismu: 1)cca.500000nezaměstnaných 2)dalších asi 200000 neregistrovaných nezaměstnaných z důvodu vyřazení z evidence na úřadu práce,jedním z důvodů je i ukončení podpory trvající přes zákonem stanovenou dobu 3)složitá možnost zaměstnávání občanů starších padesáti let 4)rozmáhající se drogová scéna v ČR 5)vzrůstající brutalita pachatelů násilných trestných činů,mnohdy i pro pár kaček 6)platby ve zdravotnictví za téměř cokoliv a tím vzrůstající insolvence řady pacientů 7)šikana ze strany některých zaměstnavatelů za levicové(nikoliv komunistické)přesvědčení 8)mafie co ovládají chod státu od obecních úřadů po vládu 9)vzrůstající počet sebevražd z bezvýchodné situace řadových občanů 10)trvalý nárust psychických onemocnění z důvodu permanentního stresu o každodenní přežití 11)podlejzání všech vlád v ČR mocnosti USA je jen již trpké české specifikum,neboť dříve toto činily vlády ČSSR Moskvě *16* *16* *16*
  • Demokracie potrebuje jak slusnou pravici,tak i slusnou levici.
    Ale ted se zamyslete,jestli v parlamentu od Charto-divadla(PODVODU!) existovala naka strana,jez by se dala nazvat slusnou a nezkorumpovanou.
    Uplne vynechejme KSC,popripade KSC(M)-toto uskupeni korupci a podvody v dobe sve hruzovlady od r.1946 nastolilo.Ano,tato strana patri mimo zakon,jako NSDAP.Jenze,co by se potom stalo,kdyby toto prislo mimo zakon?Temer vsechny parlamentni strany by se museli rozpustit,nebot vznikli protipravne!
  • Pane Petře, neschvávejte se za anonyma, a uvědomte si že za to, že vaši duši opanovala nenávist ti současní komoušové opravdu nemohou!Vezměte sobě hnědou košili, čapku se střampolcem, našpulte příslušným způsobem své rty a jeďte podpořit do Budějojc těch pár zmanipulovanejch pitomců.Tam se vám určitě dostane uznání!
  • Sakra Jane, voni sou tak rozvohněnej, že kromě toho, že jim jaksi nejde pravopis, má jeden strach že jich klepne pepka.Daj si žbrďolu becherovky, přečtou si pár stránek ze světového díla světového filozofa, třeba "O lidskou identitu", to jich utlumí tak, že nebudete vědět čí ste a pokojně usnete a naberete nové síly, abyste zítra zase tady mohl plácat ty svoje obhroublé nesmysly!
  • tak si to užij dokud jsou u koryt
  • Jsem pravičák a kdo je více?
  • Další blb z české kotliny promluvil.Haleluja!!!!
  • Za to z tebe ty českej pravicovej Švejku intelekt přímo srší.Jsi napapouškovanej houpací oslík.Víš? *12* *12* *12*
  • Blbe názvy států odjakživa píšeme s velkým písmenem na začátku.Víš to vůbec ty pravicový choleriku??? *1* *1* *1*
  • My taky póvl nebereme,ty jeden pravicovej českej hajzlíku *16*
  • Tak toto jsem dostal mailem.

    Anonym, 3.12.2012 13:45:50 Jsme úplně ve srabu, ale hlavně, že tady nevládnou komunisté. Máme pětinové platy, než mají lidé na západě, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté. Máme všechno zboží dražší o 20 procent, než na západě, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté. Musíme jíst potravinový odpad dovážený ze západních zemí, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté. Náš státní dluh je 1,7 bilionů korun a roční úroky z něho platíme 90 miliard, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté. Zvyšuje se počet lidí pod hranicí chudoby, zvyšuje se počet bezdomovců, počet lidí zavřených na ubytovnách, počet lidí vyhlašujících osobní bankrot, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté. Stát je řízen kmotry, kteří každou veřejnou zakázku předraží tak, jak to udělal bývalý ministr životního prostředí Drobil, aby naplnil miliardami našich korun svůj osobní měšec a měšec stranické pokladny ODS, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté. Na kongresu vládní strany ODS jsme viděli aroganci komotrů ODS, kteří přijeli několikamilionovými auty s registračními značkami za několik stovek tisíc korun, ale hlavně, že nám tady nevládnou komunisté! Na zdravotní péči bude mít nárok jenom ten, kdo do nemocnice přijede autem značky BMW, jak řekl profesor medicíny Pafko, ale hlavně, že nám tady nevládnou komunisté! Do důchodu budeme odcházet v 74 letech, což je z biologického hlediska úplný nesmysl, ale hlavně že nám nevládnou komunisté. Naše země nevzkvétá, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté! PROSTĚ JE TO VYSVĚTLENÍ DNE NA VŠECHNO. JSME ÚPLNĚ V TOTÁLNÍM MARASMU, ALE MŮŽEME SI ODPOVĚDĚT VĚTOU: HLAVNĚ ŽE NÁM NEVLÁDNOU KOMUNISTÉ A HNED JSOU VŠECHNY PROBLÉMY VYŘEŠENÉ, PROTOŽE JEDINÉ NEJDOKONALEJŠÍ POLITICKÉ STRANY V ČR JSOU : ODS (obrovsky drancující svině), TOP 09 (zatopí lidem) + LIDEM(sebrat a vykašlat se na ně)!!! Komunisti dřív měli stranickou disciplínu a zodpovídali se na stranických schůzích. I tam byli hajzlové, ale museli se krotit.Ti, co se utrhli ze řetězu a překabátili se do jiných stran už žádnou kontrolu nemají. Proto to tak vypadá!!!!!!!!!!!!!!!

    Můj názor ?
    Raději komunistu než takovéhle překabátníky ! Tolik můj názor. Je mi pomalu 70 roků a nikdy jsem nebyl člen KSČ ani jiné politické strany. Lituji svá vnoučata. Ale co, jsou to holky a třeba se dobře vdají .
  • My jsem si potykali ??? Že o tom nic nevím, s komoušskou lůzou se rozhodně nepaktuji.
  • Ano máte zajisté pravdu, byl zvolen partou komoušských týpků - tzv. poslanců jednotné národní fronty, což nebylo nic jiného než jiný název pro KSČ(m). A nejít k volbám a jednotně, jednomyslně a radostně "nehlasovat" pro tuto rudou svoloč znamenalo si koledovat o pořádný prů.x..ser - počínaje v zaměstnání, s např. následným zničením možností poslat děti do školy, ..... . Ne to nebyl president a už vůbec ne pan. Byl to z vůle zločinecké KSČ dosazený tajtrdlík, který je poskakoval jak moskva pískala. Budiž mu země těžká.
  • Byl zvolen od r. 1975 a zustal 14let prezidentem Ceskoslovenske socialisticke republiky (CSSR). Ale v mem prispevku pan prezident Husak hlavni roli nehraje, mily Jane.... A nech mne zvastat, mame prece demokracii....
  • Politické vraždy zleva i z prava
    Od roku 1918 do roku 1989 bylo popraveno 1217 lidí - z toho politických 252 a také 731 kolaborantů za protektorátní kolaboraci Zbytek poprav připadá na popravy vrahů.K tomu je nutné připočítat, že za T.G. Masaryka bylo zastřeleno bez soudu 57 lidí převážně demonstrantů. Další politická struktura obyvatel je také zajímavá, pro kolaboraci a podezření z kolaborace bylo po roce 1945 zbaveno volebního práva 235 až 300 tisíc spoluobčanů. Určitě tito kolaboranti nebyli v KSČ.
    Politické popravy (bez protektorátu) 1918 – 1989: T. G. Masaryk 1918 – 1935 - 1 pol. Poprava, Edw. Beneš 1935 – 1939 3 popravy pol. trest.činy, Edw. Beneš 1945 – 1948 739 poprav za retribuční (kolaborace) trest. Činy, K. Gottwald 1948 – 1953 189 poprav za politické trest. Činy, A. Zápotocký 1953 – 1957 47 poprav za polit. trest,činy, A. Novotný 1957 – 1968 12 poprav za politické trestné činy. Pravdu všichni zkreslují ať již pravičáci, tak levičáci. Za politické zločiny je nutné považovat vraždy bez soudů – zastřelením demonstrantů za 1. republiky, kapitalistické, nikoli levicové. Zastřeleno bylo 57 lidí, stovky postřelených a zmrzačených. Vše najdeš v publikacích ÚDV a na internetu!
  • Ano tak přesně to je. Takto, nebo obdobně psali někteří ještě v únoru 1948. Pak se divili, že je komouš vede na šibenici, v tom lepším případě do dolů na uran. A jestli někdo tvrdí, že zločinecká organizace se změní připojením jednoho trpaného písmenka (M), tak je hlupák a ta kulka do týla od nějakého podlého rudooranžového gengstra mu bude docela slušet
  • Zas obligátní řvanice. Studenti jsou rádi,že místo matiky budou někde protestovat a hulit trávu za rohem a osvícenci jim budou tvrdit,že komunisti budou brát parcely,slepice a kozy.
  • Pár exentriků blbne a média to zveličují !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit