Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měli by si spíš vážit toho, že tam mají komunistu. Lepší než kdyby tam byl nějaký zloděj z ODS, nebo TOP09. K o k o t i studentský, už jednou nám to p o s r a l i . *16*
    • Takhle může mluvit jedině zvěrský zfanatizovaný nacistiko komunistický hova.x.do. Zm.x.de zdechni, jsi stejně jen potrat nějaký rudokomušsjký kur.x.vy.
      • Další blb z české kotliny promluvil.Haleluja!!!!
    • A mohl bys mi říci co Ti studenti p o s r a l i ? Nejspíš to, že jako vlastník rudé knížky nemůžeš žít na úkor jiných.
      • a když není shůry dáno, v apatyce nekoupíš
    • Kdo vyznává zrůdnou komunistickou ideologii nemůže být slušný člověk, stejně jako ten, kdo vyznává nacistickou ideologii. A přitom komunismus má na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých, což je několikanásobně víc než má nacismus. Vyznávat takovou zvrácenu ideologii může jedině zrůda nebo jedinec podprůměrného intelektu.
      • Za to z tebe ty českej pravicovej Švejku intelekt přímo srší.Jsi napapouškovanej houpací oslík.Víš? *12* *12* *12*
  • § 365 Schvalování trestného činu
    (1) Kdo veřejně schvaluje spáchaný zločin nebo kdo veřejně vychvaluje pro zločin jeho pachatele, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
    (2) Stejně bude potrestán, kdo v úmyslu projevit souhlas s trestným činem
    a) pachatele nebo osobu jemu blízkou odmění nebo odškodní za trest, nebo
    b) na takovou odměnu nebo odškodnění pořádá sbírku.

    Bří Mašínové, schvalování rozkrádání státu, vlastizrada.
    • Bratri Masinove jsou HRDINY!!!
      A jejich tatinek obzvlast!!!! *3*
      • a Stodolovi jsou taky hrdiny
  • Obavy studentu? Chteji delat revoluci a nemaji na to... *16* *16* *16* Vzdyt kolik jim je? Komunisticky rezim dozajista na vlastni kuzi nepocitli, nebot vetsina z nich jeste nebyla na svete a ti co byli, tak si stejne prd pamatuji, protoze na to byli moc mali.... Ja jsem mela detstvi moc krasne, ale to jen diky rodicum, kteri ho krasnym delali.... Vyrustala jsem za vlady pana prezidenta Husaka. A necitim na sobe, ze bych tim byla nejak zasazena. Pokud ovsem maji studenti ve svem okoli lidi, kteri jim porad do hlav nalevaji, ze komunismus byl svinstvo, tak se nedivim, ze protestuji... Vzdyt jiny nazor snad ani neslyseli a slyset nemohli... Po padu komunistic.rezimu neni nic jineho slyset, jen to, jak to bylo strasne... A CO TED? To bylo radosti, nadseni a euforie, kdyz prevzal vladu pan prezident Havel... A ted je slyset ze vsech stran, ze to byl stejne jeden velky podvod a ze Havel byla vlastne jen takova opila nastrcena loutka... Takze, at je rezim jaky chce, stejne se za nejakou dobu ukaze, ze je to vlastne vsechno jinak a spatne....
    • Nevážená soudružko, můžete mi upřesnit kdy tady byl pan prezident Husák? Nebo, že by to byl snad ten soudruh čobolák - genitální nájemník zločinecké organizace KSČ, který byl dalšími obdobnými gaunery - Bilak, Kolder a obdobná vražedná pakáž, dosazen na české hradčany, aby tam po několik let v rámci pacifikace všeho normálního v zemi páchal zločinecké pikle nazývající se normalizací?
      S posouzením znalostí studentů je to tipicko rudo zločincké vidění světa. Jen taková pakáž jako jsou loupeživé tlupy nacistickokomunistických vrahů můžom žvástat takovéto zhovadilosti.
      • Sakra Jane, voni sou tak rozvohněnej, že kromě toho, že jim jaksi nejde pravopis, má jeden strach že jich klepne pepka.Daj si žbrďolu becherovky, přečtou si pár stránek ze světového díla světového filozofa, třeba "O lidskou identitu", to jich utlumí tak, že nebudete vědět čí ste a pokojně usnete a naberete nové síly, abyste zítra zase tady mohl plácat ty svoje obhroublé nesmysly!
      • Byl zvolen od r. 1975 a zustal 14let prezidentem Ceskoslovenske socialisticke republiky (CSSR). Ale v mem prispevku pan prezident Husak hlavni roli nehraje, mily Jane.... A nech mne zvastat, mame prece demokracii....
        • My jsem si potykali ??? Že o tom nic nevím, s komoušskou lůzou se rozhodně nepaktuji.
          • My taky póvl nebereme,ty jeden pravicovej českej hajzlíku *16*
        • Ano máte zajisté pravdu, byl zvolen partou komoušských týpků - tzv. poslanců jednotné národní fronty, což nebylo nic jiného než jiný název pro KSČ(m). A nejít k volbám a jednotně, jednomyslně a radostně "nehlasovat" pro tuto rudou svoloč znamenalo si koledovat o pořádný prů.x..ser - počínaje v zaměstnání, s např. následným zničením možností poslat děti do školy, ..... . Ne to nebyl president a už vůbec ne pan. Byl to z vůle zločinecké KSČ dosazený tajtrdlík, který je poskakoval jak moskva pískala. Budiž mu země těžká.
  • Tak toto jsem dostal mailem.

    Anonym, 3.12.2012 13:45:50 Jsme úplně ve srabu, ale hlavně, že tady nevládnou komunisté. Máme pětinové platy, než mají lidé na západě, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté. Máme všechno zboží dražší o 20 procent, než na západě, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté. Musíme jíst potravinový odpad dovážený ze západních zemí, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté. Náš státní dluh je 1,7 bilionů korun a roční úroky z něho platíme 90 miliard, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté. Zvyšuje se počet lidí pod hranicí chudoby, zvyšuje se počet bezdomovců, počet lidí zavřených na ubytovnách, počet lidí vyhlašujících osobní bankrot, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté. Stát je řízen kmotry, kteří každou veřejnou zakázku předraží tak, jak to udělal bývalý ministr životního prostředí Drobil, aby naplnil miliardami našich korun svůj osobní měšec a měšec stranické pokladny ODS, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté. Na kongresu vládní strany ODS jsme viděli aroganci komotrů ODS, kteří přijeli několikamilionovými auty s registračními značkami za několik stovek tisíc korun, ale hlavně, že nám tady nevládnou komunisté! Na zdravotní péči bude mít nárok jenom ten, kdo do nemocnice přijede autem značky BMW, jak řekl profesor medicíny Pafko, ale hlavně, že nám tady nevládnou komunisté! Do důchodu budeme odcházet v 74 letech, což je z biologického hlediska úplný nesmysl, ale hlavně že nám nevládnou komunisté. Naše země nevzkvétá, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté! PROSTĚ JE TO VYSVĚTLENÍ DNE NA VŠECHNO. JSME ÚPLNĚ V TOTÁLNÍM MARASMU, ALE MŮŽEME SI ODPOVĚDĚT VĚTOU: HLAVNĚ ŽE NÁM NEVLÁDNOU KOMUNISTÉ A HNED JSOU VŠECHNY PROBLÉMY VYŘEŠENÉ, PROTOŽE JEDINÉ NEJDOKONALEJŠÍ POLITICKÉ STRANY V ČR JSOU : ODS (obrovsky drancující svině), TOP 09 (zatopí lidem) + LIDEM(sebrat a vykašlat se na ně)!!! Komunisti dřív měli stranickou disciplínu a zodpovídali se na stranických schůzích. I tam byli hajzlové, ale museli se krotit.Ti, co se utrhli ze řetězu a překabátili se do jiných stran už žádnou kontrolu nemají. Proto to tak vypadá!!!!!!!!!!!!!!!

    Můj názor ?
    Raději komunistu než takovéhle překabátníky ! Tolik můj názor. Je mi pomalu 70 roků a nikdy jsem nebyl člen KSČ ani jiné politické strany. Lituji svá vnoučata. Ale co, jsou to holky a třeba se dobře vdají .
  • "Rudá radní: Chápu strach studentů z KSČM, mají zkušenosti z rodin" ... dehonestující titulek, proč autor článku někoho takto nazývá? A z citátu paní radní je trochu cítit strach, strach ze stáda pravičáckých blbečků ... ale je třeba si uvědomit, že oni se houfují do stád,protože se sami bojí, nemají vlastní názor, se členy stáda je zbytečné jednat a jakkoliv diskutovat ... nemají vlastní rozum ... a stádo jako celek se řídí buď zvířecím pudem, nebo jej někdo ovládá, nemá smysl diskutovat se zmanipulovanými studenty, oni se jednou za to co teď dělají budou stydět ... jenže do té doby způsobí nejednu lidskou tragédii ...když jste se paní radní dala na vojnu, neustupujte těmhle idiotům ... lidi Vás právě proto volili ... nikdo z Vašich voličů nechce stalinismus, komunismus a bůh ví čím ti debílkové straší, lidi se právě těch idiotů bojí ...
  • Máte pravdu. ODS jsou prašivci. Příště budu volit KSČM. Byl jsem trochu zmatený či pomýlený, když jsem volilTOP 09 a ODS.
    • Gemo,nekrad ty nicky.Nebo te profackuju! *10*
      • Jen klid, to je ten pomatený soudruh, který střídá nicky jak pos.ané podvlíkačky. A také podle komunistických zvyklostí krade cizí nicky a píše pod nimi své bláboly. Ale je tak b.bej, že se to hned pozná. *1*
        • Nak se nam gema odmlcel,po odhaleni a usvedceni z kradeze.
          Nebo mu manzelka naplacala na holou *1*
          • Možná si dal sklínku vodky teď je mimo realitu. *1* Jen aby v té vodce nebyl metylalkohol. *6*
      • Tady jde vidět, kdo krade - komunista ! *15*
  • Zas obligátní řvanice. Studenti jsou rádi,že místo matiky budou někde protestovat a hulit trávu za rohem a osvícenci jim budou tvrdit,že komunisti budou brát parcely,slepice a kozy.
  • Úplně blbé děti a jejich rodičové, co vystudovali, nebo se vyučili zdarma, neboť KSČ jim vše uhradila, tyto absolutně blbé děti protestují proti KSČM, co kdyby prostestovali třeba proti vládě, která z lidí dělá bezdomovce, to jim asi ještě nedošlo??????
    • Káťo, tedy ERO, ona KSČ rodičům těch dětí hradila studium a vyučení? A kde na to vzala? To snad dávali komunisti ze svého? Já jsem vystudoval, ale jídlo, bydlení, ošacení, studijní pomůcky mi hradili rodiče, nikoli KSČ.
    • Takhle ne, KSČ nikomu studium neuhradila, ale za vlády komunistů jim studíjní náklady hradil stát a nepožadoval od nich úhradu dokonce ani za sešity a učebnice. Komunisté jen prosadili takové zákony. Na studia tedy vydělávali všichni pracující, i ti, co komunisty nenáviděli. Nebylo to ale hrazeno od nich přímo, socializmus byl ve své podstatě státně monopolním kapitalismem, kde namísto kapitalisty odcizenou práci realizoval v podobě zisku stát a ten pak po pokrytí svých výdajů přebývající nadhodnotu rozděloval jednak na rozšířenou reprodukci investicemi, dále investicemi do infrastruktury a nakonec zbytek šel na sociální výdaje, z nichž se pak rekrutovaly jednotlivé složky jako zdarma školství, zdravotní péče atd. Dlužno podotknout, že vysoké sociální výdaje brzdily investice - markantně se to např. projevovalo ve zdravotnictví, které tak nemělo vrcholovou techniku a tím bylo nuceno omezovat tuto péči na dostupné prostředky. Studium mediciny bylo kvalitatívně srovnatelné se západem, ale zdravotní technika zaostávala. To byl i nedostatek + i jiné, vcelku se toto projevilo v technickém zaostávání. Komunisté sice vyžadovali technický rozvoj, ale jen slovně, pro stranické orgány byly hlavní extenzívní ukazatelé, t.j. splnění plánu třeba nepotřebnými pitomostmi, zatímco vyrobit prototyp bylo až na posledním místě, jelikož nenaplňoval objemové ukazatele. Tyto chyby stranických funkcionářů se jim také patřičně vymstily. Ale nepřáteli lidu komunisté nikdy nebyli, jen to nebrali za správný konec, a navíc funkcionáři se spokojili s pohodlným životem. A to bývalí komunisté dnes ukazují opět, celá vláda i parlament se snaží hlavně udržet si pro sebe pohodlný a bezpracný život, na úkor milionů. Ale to už nejsou komunisté !!!
      • Honzo, zvláštní zvrácená úvaha. *12*
      • Honzo, vystihl jsi to velice dobře.
  • Už ten nadpis "Rudá radní" zavání nenávistí. Kdo tu šíří nenávist?
    • Tak jak jsem napsal by se mělo zacházet s každým, kdo si plete demokracii se systematickou zlodějinou. Dokud za ní nebude nikdo odpovědný, budeme pořád číst tyhle plky, od gaunerů co by měli hákovat v uranovém dole. *16*
  • Pár exentriků blbne a média to zveličují !
    • Ano tak přesně to je. Takto, nebo obdobně psali někteří ještě v únoru 1948. Pak se divili, že je komouš vede na šibenici, v tom lepším případě do dolů na uran. A jestli někdo tvrdí, že zločinecká organizace se změní připojením jednoho trpaného písmenka (M), tak je hlupák a ta kulka do týla od nějakého podlého rudooranžového gengstra mu bude docela slušet

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit