Přejít na výpis diskuzí
Rudá radní: Chápu strach studentů z KSČM, mají zkušenosti z rodin
14.12.2012 | Sebastian Kantor
119 příspěvků
-
Komunisticka strana je protipravni,jako strana fasisticka!A veskere dalsi subjekty,jez s timto opovrzeni hodnym odpadem jakkoli kolaburuji by meli jit mimo zakon! *16* *16* *16*
-
Modrý fašisti jako je .,člen ksč, not čssd a další se dohodli, že mi budou kompenzovat díky jejich špatné volbě a následné zdražení nákladů na domácnost. Jedná se o vymáhanou částku 7,500 kč měsíčně, o kterou mě ožebračili a okradli mou rodinu. Pokud každý měsíc úhrnem tuto částku nepošlou na můj účet, budou muset platit úhradu v nemocnici, protože je budu systematicky kopat do držky dokud nezaplatí. Platí to pro každého hnoje co obhajuje a volí zlodějské gestapo vrahů obyčejných lidí. *16*
-
-
Tak to máme 2 mínusy, kdepak je člen ksč? *16*
-
-
Gemo,uz mnohokrat jsem Ti psal-jsem pravicove orientovany,proto vim,ze ODS,TOP'09 nejsou pravicove strany,proto je nikdy nevolim!
Tak si me neber do drzky!!!!!!! *6* -
-
Dokonce už vím co za kozomrda ukradlo můj původní nick, byl jsi to ty s tou tvou modrou bandou zlodějů a vrahů, tak mě to ani nepřekvapuje matkomrde!
-
-
Tak OK,kdy a kde ty S V I N E Komunisticka?!
A bud tam ty C U R A K U!!! -
-
Ja ti chciju do ty tvoji korejsky drzky *6*
-
Si se nám zadrhl ty k o k o t e *10*
-
Sam jsi honj z KSC!
-
Odpověd viz výše honji z ods *16*
-
-
-
Dokud budeš plkat nesmysly, tak tě budu nejen osočovat ale do té držky ti i nakopu kapišto hnoji?
-
-
-
-
Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu.
Komunistické rudé bestie nebyly potrestané a už se zase derou k moci. A už se chystají jak zase budou mučit, zavírat, zotročovat a vraždit. Rudé zrůdy tady na chatu Tiscali už tím nepokrytě vyhrožují. -
-
Ta tvoje vymrdaná matka, to musel být hnůj a tvůj homosexuální fotr, ten ti to dělal se svým bráchem asi 5x denně, že tu píšeš takové stupidity, hnoji.
-
Už ti lepí co ty pravičácký hnoji?
-
Nevím které rudé bestie že derou k moci. Ty co zabíjely a pronásledovaly zaručeně ne. (To by jim muselo být tak 80). A ti dnešní komouši - to je jen čajíček proti těm, co nalezli do ostatních stran. Takže oni revoltující studentíci není nic jiného než parta slepých ubožáků, co si nevidí ani na špičku nosu.......
-
-
To není otázka lidí, ale otázka systému. Komunistickou ideologii, stejně jako její odnož ideologii nacistickou vyznává jedině psychopatické zrůda nebo b.bec. Jestliže b.bec začne vyznávat tuto zrůdnou komunistickou ideologii, dříve nebo později se z něho nutně stane zrůda. Ti dnešní komouši j sou sice "čajíček" (tak jako dnešní neonacisté), ale ta zrůdná komunistická ideologie by je přinutila páchat zvěrstva, bez nichž komunistický systém existovat nemůže. Stačí si přečíst příspěvky tady těch rudých zrůd jak se na ta zvěrstva těší.
-
-
Rudá zrůda nevím ale modrá jsi ty, a exekutoři, včetně gaunerů co vedou tenhle stát 23 let *16*
-
-
Zrůda zůstane zrůdou i když si na rudou kůži natáhne modrý převlek. To jsou ti exekutoři, včetně gaunerů co vedou tenhle stát 23 let *16*
-
-
-
Ale ale, studentíci, to rodiče, ukřivděný nuly a učitelé. místo kvalitní výuky mají alespoň téma. Už aby zavedli školné, aby se ta k u n d a co mluvila jako matka jednoho haranta v televizi probrala. V době revoluce jí bylo 16 ale zkušeností s komunisty, jako 90 ti letá s v i n ě *16*
-
-
Já jsem ti něco psal ty modrá k u r v o , nemáš právo žít hnoji *16*
-
-
Život sis nedal, tak ho neber druhým, d*mente z třetí nápravný *10* *13* *9* Teď jsi se projevil jako správný menševik a bolševik - stalinisto!!! *10*
-
-