Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ještě jednu reakci.Jako nejsem rasista ale vadí mi,že nepracují a přitom nevidíte cikána bezdomovce a měli by mýt práci povinou!!! Už Kare IV aby měl tenkrát od chudiny klid tak nechal aspoň stavět "Hladovou zeď"! Jinak jestli je Petr Cigán tak asi byl na sjezdu romské inteligence,která se prý uskutečnila v Praze na Václaváku někde v telefoní budce!!! Ještě nedávno byla u nás zveřejněna studie kterou prováděli v Kanadě po dobu teď už nevím jestli po dobu 15 nebo 20 let/neuložil jsem si tu zprávu/kde tvrdí ,že pravicově zaměření jedinci mají nižší IQ takže za ty výroky snad ani nemůže !!!
  • Upozornuji zůčastněné na kreaturu píšící pod nickou Petr-je to středoškolsky vzdělaný rom od nás z plzně a jen se tady snaží provokovat.Jeho pravé jméno je Pišta Žiga a jako jeden ze sto tisíc začazených luceren umí číst a psát.Nemá názor,jelikož je frustrovaný z toho,že je jen prachsprostá cikorka a hlavně pořádně zamindrákovaná,proto ty pěkné názory a duchaplné komentáře.Nutno si uvědomit,že když se dělá deratizace,mohou se otrávit i ti,kteří umí číst a psát,tak bacha na to Petře,teda Pišto.Navíc je to internetový gambler který prosedí na netu i 18 hodin a otravuje svýma připitomělýma rádobychytrýma úvahama..
  • Tobě už to v tý makovici nikdo nikdy neposkládá. Je to marný, je to marný, je to marný!!!
  • beru na vědomí
  • My= ti, kteří s Tebou diskutují, a nesouhlasí s Tvými názory, Já k ním patřím taky. Takže je tady nějaká skupina lidí a ta skupina lidí je dle českého jazyka množné číslo. To množné číslo sympatizujících lidí je označováno jako MY s tvrdým y. Války tady vznikly bez přičinění komunistického hnutí. Komunistické hnutí i to jak ty říkáš levičácké, vzniklo jako důsledek první světové války a bídy, kterou produkoval kapitalismus. O žádnou fiktivní krizi nešlo. Myslíš si, že krach na Wall street zavinilo levicové hnutí? Že to byla nějaká fiktivní krize? Co tedy způsobil onen pád akcií - fiktivní krize? Vysvětli mi to.
  • lide, napsal jsem, že "omíláš průhlednou komunistickou demagogii, která je v rozporu se skutečností a zároveň zrůdnosti a zločiny komunismu." Omlouvám se, že mi tam vypadlo slůvko "přehlížíš", tedy "...a zároveň přehlížíš...". To přece neznamená, že bych tě označil za bolševika. Děkuji za tvé curriculum vitae, když jsi chodil ostříhaný "na máničku" tak chápu, že to bolševici neměli rádi. Nevím, jestli jsi byl v USA, já ano. Samozřejmě i tam je řada negativních věcí, ale zdaleka to není tak jak nám to líčila (a líčí) bolševická propaganda. Máš pravdu, že kdo chtěl tenkrát uprchnout, tak to s jistou dávkou rizika bylo možné, zvláště pak v době soumraku komunismu. To ale mohl svobodný člověk bez závazků, kdo měl rodinu, tak to možné nebylo.
    Jinak sdílím tvůj názor na dnešní garnituru, ale nezapomínej, že to jsou "bývalí" bolševici a jejich potomci.
    Samozřejmě vůbec nechci popírat tvé právo svobodně vyjádřit svůj názor. Sdílím vyjádření klasika:"Pane, vůbec nesouhlasím s tím co říkáte, ale do své smrti budu bránit vaše právo říkat to."
    Pokud jsem tě nazval bolševikem, tak se omlouvám. *4*
  • Lery, vždyť stále říkám, že omíláš dávno překonané marx-leninské poučky. Války mají jiné sociologické,sociálně psychologické, politické a další příčiny než nějakou fiktivní krizi jakéhosi "kapitalismu".
    P.S. Kdo jsou to ti "my", na které se odvoláváš a v jejich jméně se domněle vyjadřuješ?
  • Honzo, nevím, z čeho vyvozuješ, že ústava musí být schválena v referendu, aby byla platná. Jistě by to mělo větší význam než přímá volba nájemníka hradu. Ústava je však významný dokument, k jehož posouzení jsou nezbytné odborné znalosti a schopnosti a jsou třeba soudní a zodpovědní občané, jako např. ve Švýcarsku. U nás pohříchu převládají ovce, které se nechají koupit za pár keců o blahobytu pro všechny bez námahy.
    Nevím, z čeho pramení tvá paranoidní představa o mém myšlení nevolníka, stejně bych zase já mohl spekulovat o tvém uvažování tupé ovce, která by chtěla rozhodovat o něčem, co vůbec a čemu vůbec nerozumí.
    Co ti ale brání v tom, abys vyvinul iniciativu ke změně Ústavy a k jejímu schválení referendem? Demokratické prostředky ti to umožňují.
  • Peťo, přijď s něčím novým. Když Ti dojdou argumenty, tak použiješ Tvého oblíbeného článku. Tento zákon vymysleli Ti, kterým vadí komunistické hnutí a neumí se jinak bránit než se zaštítit zákonem. Porušují tím demokracii, ale hodnotami demokracie se budou ohánět až do zblbnutí.
  • Péťo zdravím. My jsme Ti, kteří Ti tady dávají na zadek. Příčinou první světové války byla krize kapitalismu. Příčinou druhé byla rovněž krize kapitalismu. To co z toho vzniklo je díky těmto válkám. Nějaké dohody to neovlivnily, ta jen podtrhly stav věcí.
  • Já nemám nic společného s bolševiky. Sice můj vzdálený příbuzný byl na hradě, z toho mi ale žádná privilegie nekynula. Můj táta, za to že v 68 provázel v jistém podniku Smrkovského, Dubčeka a další pány, z toho měl opletačky a sestra nemohla na školu. Teta zůstala v Rakouzsku a Německu. Takže jistě víš, když máš ty nenáviděný bolševiky přečtení, jistě víš jak se žilo těm co se provinily proti ´´totalitě´´. Já sám jsem byl propagátorem západních kultur. Protože jsem hrál západní rockovou muziku a nosil dlouhé vlasy. Jistě Víš jak se tomuto druhu lidí žilo a jak byli ´´svobodně´´pronásledováni. Přesto, jsem nebyl nadšen z předání moci s ústupky, protože jsem věděl od babičky, jak se dobře žilo za kapitalismu. Nikdy jsem nebyl komunistou, nikdy jsem je nemiloval, miloval jsem Ameriku. Jenže po 89 jsem procitl, a bohužel jsem zjistil, že komouši měli v některých věcech pravdu, která se týkala Ameriky. Kdo chtěl tenkrát uprchnout, ten se mohl oklikou dostat pryč. Co se týká hudby, tak se dalo přivést prakticky vše, dokonce to bylo v některých případech rychlejší než teď. Komouši dost přivírali oči při dovozech. Já pouze srovnávám a nelíbí se mi, že nynější garnitura rozkradla republiku a hází všechny důsledky na obyčejné lidi kteří za to nemohou, jsou jen obětí. Měli by za to nést plnou odpovědnost. Zaměstnanec když něco zkazí nebo zašantročí, tak to také musí nahradit. Oni jsou taky zaměstnanci, dalo by se říct, že naši. Jenže oni se nám smějí do obličeje, oblbují nás různými nesmysly, a kradou zvesela dál. A na závěr, jelikož jsem nikdy nebyl komoušem ani bolševikem a neměl jsem je nikdy rád. Tak mě dost uráží, když mě někdo takto nazve, za to, že ´´projevím svobodně a demokraticky svůj názor´´. *16*
  • stále znova omíláš stejné kraviny. nevšiml jsem si, žeby ústava byla schválena občany v referendu. tudíž je neplatná a stejné ceny jako ústava kterou si k obrazu svému schválili bolševici. ovšem otrok zůstane otrokem. ty máš myšlení nevolníka a asi se to už nezmění
  • lide, omíláš průhlednou komunistickou demagogii, která je v rozporu se skutečností a zároveň zrůdnosti a zločiny komunismu.
  • Honzo, přečti si Ústavu (čl.5) a dozvíš se, že "Politický systém je založen na svobodném a dobrovolném vzniku a volné soutěži politických stran respektujících demokratické principy..." Při volbách se zajímám o politický program strany, o tom jak je důvěryhodná a jak plnila své sliby, pokud byla ve sněmovně a také jak důvěryhodné jsou osoby, které kandiduje.
    Pokud to chceš změnit, tak založ politickou stranu, v jejímž programu bude odpovídající změna Ústavy. Nechápu proč tady operuješ jakýmsi nevolnickým principem.
  • Měli by vysílat také roky 1938, 1948, 1968 tyto roky nás předhodil západ Hitlerovi a Rusům jako obětní beránky. Měli by také vysílat o nynější totalitě, která je horší než předešlá po roce 1960. Do roku 1960 to bylo špatné. Bohužel s odpůrci režimů se zatáčelo vždy, to je normální běh života. Je to hnusný, ale kdo nepoklonkuje daný režim v dané době, tak vždycky dostane na hubu. Každý režim si hájí své. Je to i dnes, žádná změna. Dřív likvidovali soudy protistátní živly, dnes likvidují poctivé, kteří mají jen tu smůlu, že nemají na svém kontě příslušný počet milionů. Dnes díky režimu, a díky tomu ze zoufalství skáčou lidi z mostů, protože jsou s nervama na dně. S utlačovanými za dřívějšího režimu , se svezli také kriminálníci, kteří o sobě prohlašovali, že krádežema a vraždama bojovali proti komunismu. Jenže místo těch nahoře, to odnesli ti dole, co za to nemohli a pouze sekali latinu aby přežily. Dnes jsou tito kriminálníci oslavováni. Je to stejné, jako když po válce o sobě prohlašovali, že byli partizáni, přitom jim za války byli i 2 roky. Opravdu zabili fůru nenáviděných němců.
  • Jsi úplně mimo. To jsi fakt takový trouba, že ani nesleduješ, kde se všude musely volba opakovat a dokonce snad i desetkrát a stejně se zase prokázalo, že byly upláceny. Tak na co bych měl podávat stížnost na to, co bylo dávno prokázáno a řešeno - nakonec bezúspěšně. Jenom konstatuji, že volby u nás se uplácí a to je prokázáno !!
  • soudím z toho že neustále omíláš bajky o jakési demogracyjy a že si prý můžeš zvolit stranu jakou chceš. to ukazuje, že vůbec neuvažuješ o variantě že by ses obešel bez stran. demokracie v tvém pojetí je "svoboda" kdy si jako otrok můžeš vybrat mezi několika otrokáři. uvažoval jsi už vůbec někdy o variantě, že bys žádného otrokáře neměl? anebo máš hluboko v sobě nevolnický komplex a bez pána a jeho biče nad svou hlavou jsi ztracen?
  • Zákon č. 198/1993 Sb.O PROTIPRÁVNOSTI KOMUNISTICKÉHO REŽIMU A O ODPORU PROTI NĚMU: Parlament konstatuje, že Komunistická strana Československa, její vedení i členové jsou odpovědni za způsob vlády v naší zemi v letech 1948 - 1989, a to zejména za programové ničení tradičních hodnot evropské civilizace, za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními zločiny a terorem proti nositelům odlišných názorů, nahrazením fungujícího tržního hospodářství direktivním řízením, destrukcí tradičních principů vlastnického práva, zneužíváním výchovy, vzdělávání, vědy a kultury k politickým a ideologickým účelům, bezohledným ničením přírody, a prohlašuje, že ve své další činnosti bude vycházet z tohoto zákona.
    § 1 (1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali, a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým, b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů, c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon, d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:
    * popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám, * zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnická práva,
    * znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání, * zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,
    * povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu,
    e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,
    f) spojil se s cizí mocností a od roku 1968 udržoval uvedený stav pomocí jejích okupačních vojsk.
    (2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří komunistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti.
    § 2 (1) Zejména pro skutečnosti uvedené v § 1 odst. 1 tohoto zákona byl režim založený na komunistické ideologii, který rozhodoval o řízení státu a osudech občanů v Československu od 25. února 1948 do 17. listopadu 1989, zločinný, nelegitimní a je zavrženíhodný.
    (2) Komunistická strana Československa byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému.
  • Kocoure, pokud máš důkazy, že někdo falšoval volební výsledky, proč jsi nepodal stížnost? a píšeš to teprve nyní? A ty děláš Marcela advokáta? Ono je třeba si uvědomit, že dnes jde vývoj tak rychle kupředu, že člověk zdaleka nevystačí s tím co se naučil ve škole. Když jsem chodil do školy, tak jsem také neměl ponětí o nějakých počítačích a internetu, nanejvýš jsem o nich četl ve sci-fi. A uvědom si, že práce je zboží, chceš-li za ni dostat zaplaceno, musíš nabídnout takovou práci a tam, kde ji někdo koupí, protože ji potřebuje. Cožpak to je tak těžké pochopit?
    S tvou kritikou současných poměrů souhlasím, tak nevím, proč mi kvůli tomu nadáváš.
  • Milý Honzo, nevím z čeho soudíš, že bych ke svému životu nutně potřeboval některou z tebou zmíněných organizací. Neřídíš se snad heslem "podle sebe soudím tebe"? Také jsem o sobě vždy rozhodoval sám a proto jsem měl s komunisty problémy, oni totiž chtěli rozhodovat za mne. Ano, modrobolševici zkoušejí totéž co dělali když na sobě měli rudý plášť. Jenomže teď máme svobodu a demokracii a záleží na lidech, jestli se budou chovat jako OBČANÉ nebo jako stádo ovcí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit