Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Upozornuji zůčastněné na kreaturu píšící pod nickou Petr-je to středoškolsky vzdělaný rom od nás z plzně a jen se tady snaží provokovat.Jeho pravé jméno je Pišta Žiga a jako jeden ze sto tisíc začazených luceren umí číst a psát.Nemá názor,jelikož je frustrovaný z toho,že je jen prachsprostá cikorka a hlavně pořádně zamindrákovaná,proto ty pěkné názory a duchaplné komentáře.Nutno si uvědomit,že když se dělá deratizace,mohou se otrávit i ti,kteří umí číst a psát,tak bacha na to Petře,teda Pišto.Navíc je to internetový gambler který prosedí na netu i 18 hodin a otravuje svýma připitomělýma rádobychytrýma úvahama..
    • Tak ještě jednu reakci.Jako nejsem rasista ale vadí mi,že nepracují a přitom nevidíte cikána bezdomovce a měli by mýt práci povinou!!! Už Kare IV aby měl tenkrát od chudiny klid tak nechal aspoň stavět "Hladovou zeď"! Jinak jestli je Petr Cigán tak asi byl na sjezdu romské inteligence,která se prý uskutečnila v Praze na Václaváku někde v telefoní budce!!! Ještě nedávno byla u nás zveřejněna studie kterou prováděli v Kanadě po dobu teď už nevím jestli po dobu 15 nebo 20 let/neuložil jsem si tu zprávu/kde tvrdí ,že pravicově zaměření jedinci mají nižší IQ takže za ty výroky snad ani nemůže !!!
  • Měli by vysílat také roky 1938, 1948, 1968 tyto roky nás předhodil západ Hitlerovi a Rusům jako obětní beránky. Měli by také vysílat o nynější totalitě, která je horší než předešlá po roce 1960. Do roku 1960 to bylo špatné. Bohužel s odpůrci režimů se zatáčelo vždy, to je normální běh života. Je to hnusný, ale kdo nepoklonkuje daný režim v dané době, tak vždycky dostane na hubu. Každý režim si hájí své. Je to i dnes, žádná změna. Dřív likvidovali soudy protistátní živly, dnes likvidují poctivé, kteří mají jen tu smůlu, že nemají na svém kontě příslušný počet milionů. Dnes díky režimu, a díky tomu ze zoufalství skáčou lidi z mostů, protože jsou s nervama na dně. S utlačovanými za dřívějšího režimu , se svezli také kriminálníci, kteří o sobě prohlašovali, že krádežema a vraždama bojovali proti komunismu. Jenže místo těch nahoře, to odnesli ti dole, co za to nemohli a pouze sekali latinu aby přežily. Dnes jsou tito kriminálníci oslavováni. Je to stejné, jako když po válce o sobě prohlašovali, že byli partizáni, přitom jim za války byli i 2 roky. Opravdu zabili fůru nenáviděných němců.
    • lide, omíláš průhlednou komunistickou demagogii, která je v rozporu se skutečností a zároveň zrůdnosti a zločiny komunismu.
      • Já nemám nic společného s bolševiky. Sice můj vzdálený příbuzný byl na hradě, z toho mi ale žádná privilegie nekynula. Můj táta, za to že v 68 provázel v jistém podniku Smrkovského, Dubčeka a další pány, z toho měl opletačky a sestra nemohla na školu. Teta zůstala v Rakouzsku a Německu. Takže jistě víš, když máš ty nenáviděný bolševiky přečtení, jistě víš jak se žilo těm co se provinily proti ´´totalitě´´. Já sám jsem byl propagátorem západních kultur. Protože jsem hrál západní rockovou muziku a nosil dlouhé vlasy. Jistě Víš jak se tomuto druhu lidí žilo a jak byli ´´svobodně´´pronásledováni. Přesto, jsem nebyl nadšen z předání moci s ústupky, protože jsem věděl od babičky, jak se dobře žilo za kapitalismu. Nikdy jsem nebyl komunistou, nikdy jsem je nemiloval, miloval jsem Ameriku. Jenže po 89 jsem procitl, a bohužel jsem zjistil, že komouši měli v některých věcech pravdu, která se týkala Ameriky. Kdo chtěl tenkrát uprchnout, ten se mohl oklikou dostat pryč. Co se týká hudby, tak se dalo přivést prakticky vše, dokonce to bylo v některých případech rychlejší než teď. Komouši dost přivírali oči při dovozech. Já pouze srovnávám a nelíbí se mi, že nynější garnitura rozkradla republiku a hází všechny důsledky na obyčejné lidi kteří za to nemohou, jsou jen obětí. Měli by za to nést plnou odpovědnost. Zaměstnanec když něco zkazí nebo zašantročí, tak to také musí nahradit. Oni jsou taky zaměstnanci, dalo by se říct, že naši. Jenže oni se nám smějí do obličeje, oblbují nás různými nesmysly, a kradou zvesela dál. A na závěr, jelikož jsem nikdy nebyl komoušem ani bolševikem a neměl jsem je nikdy rád. Tak mě dost uráží, když mě někdo takto nazve, za to, že ´´projevím svobodně a demokraticky svůj názor´´. *16*
        • lide, napsal jsem, že "omíláš průhlednou komunistickou demagogii, která je v rozporu se skutečností a zároveň zrůdnosti a zločiny komunismu." Omlouvám se, že mi tam vypadlo slůvko "přehlížíš", tedy "...a zároveň přehlížíš...". To přece neznamená, že bych tě označil za bolševika. Děkuji za tvé curriculum vitae, když jsi chodil ostříhaný "na máničku" tak chápu, že to bolševici neměli rádi. Nevím, jestli jsi byl v USA, já ano. Samozřejmě i tam je řada negativních věcí, ale zdaleka to není tak jak nám to líčila (a líčí) bolševická propaganda. Máš pravdu, že kdo chtěl tenkrát uprchnout, tak to s jistou dávkou rizika bylo možné, zvláště pak v době soumraku komunismu. To ale mohl svobodný člověk bez závazků, kdo měl rodinu, tak to možné nebylo.
          Jinak sdílím tvůj názor na dnešní garnituru, ale nezapomínej, že to jsou "bývalí" bolševici a jejich potomci.
          Samozřejmě vůbec nechci popírat tvé právo svobodně vyjádřit svůj názor. Sdílím vyjádření klasika:"Pane, vůbec nesouhlasím s tím co říkáte, ale do své smrti budu bránit vaše právo říkat to."
          Pokud jsem tě nazval bolševikem, tak se omlouvám. *4*
          • beru na vědomí
  • Mezi největší pakáž řadím zde nesmysly blijícího Petra toho původního, ale věřím že se ještě dočká pohodlí bytu pod mostem, to mu ze srdce přeji a ať tam třeba zhebne, takového vola škoda nebude.
    • oto, děkuji za vyjádření souhlasu s mými závěry. Tu vulgaritu přehlížím, u vás bolševiků jsem na to zvyklý. Přeji ti hezký zbytek dne. *4*
  • Než tady číst ty troubovitosti,jaké sem píše ten hlupák pod značkou Petr,tak to bych ,mnohem raději,už,v poklidu katovské mučírny,roztrhával ty prolhané pravicové huby,od ucha k uchu.
  • Prosím vás lidi nereagujte na Petra vůbec - je to blázen . Jestli je původní, nebo nepůvodní to nehraje roli. Na něj je třeba hodit síť a odvést ho kam patří ( Beřkovice, Bohnice a pod. zařízení). Má v hlavě jen bolševiky. Vůbec nepřihlíží k tomu, kdo tady vedla vede 22 let tuto zemi a co se tady dělo a děje!!! Všichni jsou zde hloupí, jen on ví vše přesně, nejlépe a raguje na každého. S Komunistama dnes může strašit tak malé děti a myslím, že ani ti by se nenechali vystrašit. To už vůbec nezabírá, ani Řeckem, musí Petr vymyslet něco senzačnějšího co by lidi oblblo. Jenže lidi jsou dnes a denně konfrontováni s realitou jako je : neúnosná drahota, podřadné potraviny, které se vozí z celé Evropy do tzv."popelnice - ČR", kolabující zdravotní péče, zdevastované školství, vykradený důchodový účet, rozkradená, vytunelovaná a rozprodaná republika, stát, který už nevlastní skoro nic, vyplácení nehorázných sociálních dávek určité skupině lidí, kteří nikdy nepracovali a ani pracovat nechtějí na úkor těch, kteří celý život řádně praciují, to jsou výsledky Havlovské a posléze Ódésácké kliky u kormidla. Jestli tomu někdo říká svoboda a demokracie, tak je u mne totální anafabet. O svobodě , kterou USA vyváží do světa ( Kuvajt, Írák, Líbye a další pokusy v Sýrii , příprava na válku s Íránem) už ani nehovořím. To je pouze násilné svrhávání režimů za pomoci uplacených loutkových vlád a převlečených hord žoldáků vycvičených CIA za účelem získání jejich surovinových zdrojů, které se USA nedostávají. K tomu jim země ještě po požehnání OSN vojska NATO rozbombardují, aby jim pak mohli jejich firmy nabízet pomoc a ovládli tak jejich ekonomiku. Takovou svobodu a demokracii ať si za oceánem nechají!!! *1* *16* *12*
    • Čáryfuku, tak mé příspěvky nečti a nereaguj na ně. A stejně tak může učinit každý sám o sobě a nemusí čekat na tvůj pokyn co má dělat. Jenom krátce k tvé demagogii: oni se snad bolševici před dvaceti lety vypařili nebo se z nich zázrakem stali slušní, morální občané překypující láskou k bližnímu? A nesestává ODS a ČSSD právě z těch překabátěných bolševiků. On totiž bývalý bolševik je totéž co bývalý černoch. A stále tě v noci straší zlí američtí implerialisti? Poraď se s dr. Chocholouškem, třeba na to jsou nějaké prášky. *3*
      • Tobě už to v tý makovici nikdo nikdy neposkládá. Je to marný, je to marný, je to marný!!!
  • Pane Petře,nedělejte ze mně zpovykané dítě,které neví,o čem mluví.Je mi přes šedesát,můj děda prošel Terezínem,Dachau a posléze i Osvětimí,aby se s podlomeným zdravím vrátil a opětovně byl v padesátých letech odsouzen a zavřen vlastní stranou jen za to,že si pamatoval Zápotockého jako kápa v koncentráku,a komunistům se to vůbec,ale vůbec nehodilo.Můj otec "zažil" vojnu u PTP,vím o tom všem dost a vím své,ale přesto mě nepřesvědčíte o tom,že bych se dnes měla cítit svobodněji a lépe,snad podle vašeho příspěvku i radostněji.Znovu opakuji,že diktatura je tady zpět,jen je teď modrá.A nechápu,proč.mi vkládáte do úst to,co jsem nenapsala-netvrdila jsem,že by lidé měli volit komunisty.Ale je třeba opravdu rozmýšlet,komu hlas ve volbách dát,jsou i jiné strany.Rozhodně to není ani ODS ani TOP 09.A o ukradené práci bych vám mohla povídat.
    • Marcelo, je mi o trochu víc a měl jsem ovšem to "štěstí", že jsem měl ten "správný" třídní původ. A přesto jsem měl s komunisty problémy, protože jsem vždy chtěl být svůj. tu tzv. "modrou diktaturu" dělají překabátění komunisti, protože nic jiného neumějí. A lidé jako ovce je ve svobodných volbách volí. Ovšem s tím rudým nevolnictvím za vlády komunistů se to srovnat zdaleka nedá. ODS je pro mne z mnoha důvodů nevolitelná, není to strana pravicová, ale kryptobolševická se silným nacionalistickým křídlem směřujícím k fašismu. TOP 09 je pokud o vytvoření pravicové strany, opakuji pokus. A pokud jde o mne, mám se nyní lépe než za komunismu, získal jsem totiž to nejcennější, tj. SVOBODU.
      • milý Petře. taktéž si nemůžu stěžovat že bych se měl zle. I na naši rodinu komunisté zkoušeli různé triky. stejné triky ovšem dnes zkoušejí modrobolševici. mezi námi dvěma je ale drobný rozdíl. zatímco ty ke svému životu potřebuješ nějakou organizaci která o tebe coby nesvéprávného jedince bude pečovat, lhostejno zda bolševici odeesáci topáci či spolek ladičů pián, a chceš mít pouze iluzi "volby a výběru" já jsem již dospěl a ke svému životu nepotřebuji nikoho z výše uvedených páč jsem schopen o sobě rozhodovat sám. a věř že takových svéprávných dospělých jedinců je spousta. ve švýcarsku dokonce několik milionů. že tys k nim zatím zatím nedozrál, a potřebuješ nějaké stranické opečovávatele kteří tě budou nadále vodit za ručičku je čistě tvůj problém.
        • Milý Honzo, nevím z čeho soudíš, že bych ke svému životu nutně potřeboval některou z tebou zmíněných organizací. Neřídíš se snad heslem "podle sebe soudím tebe"? Také jsem o sobě vždy rozhodoval sám a proto jsem měl s komunisty problémy, oni totiž chtěli rozhodovat za mne. Ano, modrobolševici zkoušejí totéž co dělali když na sobě měli rudý plášť. Jenomže teď máme svobodu a demokracii a záleží na lidech, jestli se budou chovat jako OBČANÉ nebo jako stádo ovcí.
          • soudím z toho že neustále omíláš bajky o jakési demogracyjy a že si prý můžeš zvolit stranu jakou chceš. to ukazuje, že vůbec neuvažuješ o variantě že by ses obešel bez stran. demokracie v tvém pojetí je "svoboda" kdy si jako otrok můžeš vybrat mezi několika otrokáři. uvažoval jsi už vůbec někdy o variantě, že bys žádného otrokáře neměl? anebo máš hluboko v sobě nevolnický komplex a bez pána a jeho biče nad svou hlavou jsi ztracen?
            • Honzo, nevím, z čeho vyvozuješ, že ústava musí být schválena v referendu, aby byla platná. Jistě by to mělo větší význam než přímá volba nájemníka hradu. Ústava je však významný dokument, k jehož posouzení jsou nezbytné odborné znalosti a schopnosti a jsou třeba soudní a zodpovědní občané, jako např. ve Švýcarsku. U nás pohříchu převládají ovce, které se nechají koupit za pár keců o blahobytu pro všechny bez námahy.
              Nevím, z čeho pramení tvá paranoidní představa o mém myšlení nevolníka, stejně bych zase já mohl spekulovat o tvém uvažování tupé ovce, která by chtěla rozhodovat o něčem, co vůbec a čemu vůbec nerozumí.
              Co ti ale brání v tom, abys vyvinul iniciativu ke změně Ústavy a k jejímu schválení referendem? Demokratické prostředky ti to umožňují.
            • stále znova omíláš stejné kraviny. nevšiml jsem si, žeby ústava byla schválena občany v referendu. tudíž je neplatná a stejné ceny jako ústava kterou si k obrazu svému schválili bolševici. ovšem otrok zůstane otrokem. ty máš myšlení nevolníka a asi se to už nezmění
            • Honzo, přečti si Ústavu (čl.5) a dozvíš se, že "Politický systém je založen na svobodném a dobrovolném vzniku a volné soutěži politických stran respektujících demokratické principy..." Při volbách se zajímám o politický program strany, o tom jak je důvěryhodná a jak plnila své sliby, pokud byla ve sněmovně a také jak důvěryhodné jsou osoby, které kandiduje.
              Pokud to chceš změnit, tak založ politickou stranu, v jejímž programu bude odpovídající změna Ústavy. Nechápu proč tady operuješ jakýmsi nevolnickým principem.
  • V hospodě U Tiscali má zase bolševická pakáž stranickou schůzi. Jak je vidět, bolševikům se rozklepala (_|_), že se zase připomenou jejich zrůdné zločiny. On totiž nejen že komunismus byl učitelem nacismu. Ale na komunismu to bylo horší než na Protektorátu. Nacisti určili přísná pravidla, např. za poslouchání nepřátelských rozhlasových stanic mohl být rest smrti. Ale ta pravidla byla jasná kdo měl to štěstí, že náhodou nepatřil k té "nižšší" rase a držel hubu a krok, tak mohl přežít. Za komunismu si nebyl nikdo nikdy ničím jist. Komunisti se neřídili žádnými pravidly, to se na "východě" nenosí.
    Takže je dobře, že takovéto "rudé týdny" jsou, hlavně těm mladým je třeba ukázat co bylo za zrůdný režim ten komunismus.
    • Vidím že jsem píchl do vosího ("bolševického") hnízda. Bolševici se rozletěli, bzučí a vystrkují žihadla. A paradoxně svou reakcí dokazují, že se nemýlím. Děkuji za podporu. *3*
    • ty sešvůl jako poleno a proto nebudeš mít to štěstí...
    • My nemusíme být bolševická pakáž. Na rozdíl od tebe jsme schopni věci posuzovat inteligentně a s nadhledem, což se Tobě nedaří. Pokud by jsi chodil do školy, tak by jsi se například dozvěděl, že obě světové války vyvolali pravičáci, tedy zastánci kapitalismu. Nevím kolik je Ti roků, ale pokud jsi vyrůstal po 89 roku, tak se nedivím, že máš vymytý mozek. Pokud jsi vyrůstal před rokem 89, tak poděkuj rodičům, že Tě za komunismu vychovali a můžeš tady rozdávat vědomosti, kterých jsi za dob sociálního státu nabyl. I přesto Ti přeji příjemný den.
      • Leryjestli se řadíš k bolševické pakáži, to je tvé svobodné rozhodnutí. Jenom nevím kdo je to "MY", kteří jste "schopni věci posuzovat inteligentně a s nadhledem", zatím od "vás" čtu jenom komunistickou demagogii.
        Příčinou první světové války byl nacionalismus šířící se hlavně mezi levičáckou lůzou. Druhou světovou válku vyvolala sílící fašistická hnutí, tj. levičáctví a pak spolupráce nacistického Německa a komunistického Ruska (Pakt Molotiv-Rebbentrop), což byli levičáci (německá NSDAP-národně SOCIALISTICKÁ německá DĚLNICKÁ strana i ruská VKS(b) byli levičáci). Na rozdíl od tebe nehledím na svět prizmatem zcestného marx-leninského viděni skutečnosti. Je mi dost roků na to, abych měl vlastní negativní zkušenosti s komunistickým nevolnictvím. Vědomosti jsem nezískal od žádného "sociálního" státu, ale musel jsem si na studia vydělat. I tobě přeji příjemný den.
        • Péťo zdravím. My jsme Ti, kteří Ti tady dávají na zadek. Příčinou první světové války byla krize kapitalismu. Příčinou druhé byla rovněž krize kapitalismu. To co z toho vzniklo je díky těmto válkám. Nějaké dohody to neovlivnily, ta jen podtrhly stav věcí.
          • Lery, vždyť stále říkám, že omíláš dávno překonané marx-leninské poučky. Války mají jiné sociologické,sociálně psychologické, politické a další příčiny než nějakou fiktivní krizi jakéhosi "kapitalismu".
            P.S. Kdo jsou to ti "my", na které se odvoláváš a v jejich jméně se domněle vyjadřuješ?
            • My= ti, kteří s Tebou diskutují, a nesouhlasí s Tvými názory, Já k ním patřím taky. Takže je tady nějaká skupina lidí a ta skupina lidí je dle českého jazyka množné číslo. To množné číslo sympatizujících lidí je označováno jako MY s tvrdým y. Války tady vznikly bez přičinění komunistického hnutí. Komunistické hnutí i to jak ty říkáš levičácké, vzniklo jako důsledek první světové války a bídy, kterou produkoval kapitalismus. O žádnou fiktivní krizi nešlo. Myslíš si, že krach na Wall street zavinilo levicové hnutí? Že to byla nějaká fiktivní krize? Co tedy způsobil onen pád akcií - fiktivní krize? Vysvětli mi to.
        • ty si moc nestudoval že ? alespoň ta historie ti moc nejde
          • vcy, v čem se mýlím? Rád se nechám poučit.
      • Tys taky z komunismu nezažil ani tejden, tak tady netrus rozumy. Víš vo tom akorát to, co ti bulikoval tvůj tatik - vokresní tajemník. Takovýhle lakovaný kydy miluju - hlavně když sou v socanskočeský televizi vysílaný starý televizní noviny - dycinky perfektně a či stě vybraný jen to, aby bylo vidět idylku. A nejlepší je, když tam vidím tu svazáckou tlamu Augustovou, která Havlovi přála tisíc let krimu a popravu, jak teď srdceryvně vytrapuje vo humanismu. Je potřeba ukázat komanče takový, jaký dovopravdy byli - skřety s absolutní mocí. Ty bys tehdy neřek ani popel - držel bys tlamu někde v koutě skrčenej, jen aby na tebe nepřišli, víme?
  • A kdy budou vysílat "modrý týden"?Totalita je nebezpečná v každé době,a to,co dnes naši politici vydávají za demokracii,je zase jen a jen totalita.Má to ale háček-udělali z nás otroky a ukradli nám práci.To za té rudé totality nebylo.Nebyly sice banány,to je pravda,ale nebyly také úřady práce,nebyli bezdomovci,nebyly exekuce,nebylo starosti,zda máte jít k lékaři nebo s nemocí do práce,aby vás náhodou nevyhodili.A za to,že vám dnes ukradou práci,za to vás budou s úspěchem trestat a sdírat z kůže.Takže,přátelé,trochu přemýšlení ještě nikomu neublížilo.A rozhodně myslet na to,koho budeme volit příště,takže ani žádný rudý týden u nějaké soukromé televize jim nepomůže. *16* *16* *16*
    • Marcelo, můžeš svobodně volit, můžeš zakládat politické strany, svobodně předkládat program, kandidovat, pořádat demonstrace, psát petice, svobodně šířit své názory, nevolit ty jimž nevěříš... a to není demokracie? Problém je v tom, že demokracie vyžaduje soudné a zodpovědné OBČANY, jichž se nám pohříchu nedostává.
      A kdo ti "ukradl" práci? Musíš nabízet práci takovou a tam, kde ji někdo potřebuje a proto ji od tebe k koupí. Proto je také třeba učit se nové věci. Nečekej, že tě bude někdo platit za práci, kterou nepotřebuje, jejícž výsledky nikdo nekoupí. Za rudé totality ovšem lidé MUSELI chodit do zaměstnání a dělat to co jim vrchnost přikázala, i když to nebylo potřebné. Nebyly úřady práce v dnešní podobě, ale v padesátých letech dostávali středoškoláci a vysokoškoláci tzv. umistěnky, proste na rozkaz museli nastoupit tam, kam jim úřad určil, třeba sto kilometrů od domova. Bezdomovci nebyli, ale byli lidé vyhnaní ze svých domovů, museli na rozkaz národního výboru vyklidit část svého domku a ubytovat tam nájemníky, které jim určil NV. Nebyly exekuce, ale bylo "znárodňování", "propadnutí majetku" ve prospěch "státu", pokud se to některému soudruhovi líbilo a pak si ten konfiskát levně koupil. Bezdomovci byli v kriminále, v PTP, na podnikových ubytovnách. Ano, trochu přemýšlení by to chtělo a přestat agitovat pro komunismus.
      • Kdysi ses zde vytahoval,jak jsi dělal zápočty z Marxismu.Tak nám sem napiš za koliák.O názory takových dobytků,kteří přežvykovali Marxismus jenom proto,že nohli studovat vysokou zadarmo,o to slušní lidé nestojí.
      • No a co si za ty svobodně nesvobodné, podplácené a počítačově zkreslované volební výsledky asi tak koupí ??? Marcela chce jenom normálně pracovat a slušně žít. A ty bys nejraději každému kladl podmínky, co musí , jak se musí donekonečna přeškolovat a stejně prácí nesežene, protože než se přeškolí, už "frčí" od kapitalistických superzlodějů nové a jiné požadavky. V tmhle bordelu to ani nemá smysl se o něco pokoušet. Když jsi tak inteligentní, proč se nezajímáš, kam zmizely miliardy, zašantročené Vondrou v mnoha kauzách, Drábka, které zmizely u papínka Kristýny Kočí, vlastnící neschopnou firmu stvořit počítačový program, navíc Drábek obešel vlastní zákon o výběrovém řození - žádná firma, kterou tehdy vybral snad ještě Langr ( je tam 5 firem, a program socdávek prý Drábek zadal Fujitsu a nyní se ukázalo, že Fujitsu o tom vůbec neví a na tom systému nepracuje ani jedna z vybraných firem, policie už to šetří, ale Nečas už to honem hionem zase zametá, Dobeš na MŠMT jediné, co byl schopen vymyslet, bylo zavedení zkrácených přestávek a zavedení povinných polévek do škol, získat dotace z EU vůbec neumí, když jediné co předložil byly dotace na dodávky čokolády do škol. Prostě dnes by uměli lépe vládnout i chovanci z ústavů pro ty "momentálně" postižené. Větší blbosti, než co vymýšlí tenhle kabinet by komunisté nesvedli, ani kdyby tu vládli tisíc let. A když tohle hájíš, tak jsi na tom zřejmě úplně stejně, ty inteligente !!!
        • Kocoure, pokud máš důkazy, že někdo falšoval volební výsledky, proč jsi nepodal stížnost? a píšeš to teprve nyní? A ty děláš Marcela advokáta? Ono je třeba si uvědomit, že dnes jde vývoj tak rychle kupředu, že člověk zdaleka nevystačí s tím co se naučil ve škole. Když jsem chodil do školy, tak jsem také neměl ponětí o nějakých počítačích a internetu, nanejvýš jsem o nich četl ve sci-fi. A uvědom si, že práce je zboží, chceš-li za ni dostat zaplaceno, musíš nabídnout takovou práci a tam, kde ji někdo koupí, protože ji potřebuje. Cožpak to je tak těžké pochopit?
          S tvou kritikou současných poměrů souhlasím, tak nevím, proč mi kvůli tomu nadáváš.
          • Jsi úplně mimo. To jsi fakt takový trouba, že ani nesleduješ, kde se všude musely volba opakovat a dokonce snad i desetkrát a stejně se zase prokázalo, že byly upláceny. Tak na co bych měl podávat stížnost na to, co bylo dávno prokázáno a řešeno - nakonec bezúspěšně. Jenom konstatuji, že volby u nás se uplácí a to je prokázáno !!
      • ------------------------------------------------------------------------------------------------
        jiný názor než ty, není automaticky bolševik. nebo snad soudíš druhé podle sebe? pak to chápu. k tomu aby člověk rozhodoval o sobě sám, nepotřebuje politické strany ani rudé ani modré. jestli jsi nesvéprávný a neschopný o sobě rozhodovat, nikdo ti nebrání abys ještě dnes zašel za právníkem a podepsal prohlášení že se vzdáváš svéprávnosti a veškeré další rozhodování o svém životě a majetku převádíš nekontrolovaně na svou oblíbenou stranickou sektu lhostejno jaké barvy. její guruové ti coby tupému ovčanovi poděkují. oni takové bezmozky potřebují. nenuť ovšem do téhle stupidity druhé, kteří o zbavení svéprávnosti a svobody nemají zájem.
        • Neznámý anonyme, kdo vychvaluje vládu bolševiků a zlehčuje jejich zvrácené zločiny, ten je podle mne bolševik nebo stoupenec bolševismu. K další části tvé reakce se nemohu vyjádřit, připadá mi paranoidní nenacházím v tom logiku.
          • Jak tak to tady čtu, tak jsi úplně samojediný pravičák proti totální většině. Mám takový pocit, že nikoho nepřesvědčíš, namáháš se zbytečně. Jinak se ti nedivím, asi sis dost nakradl, tak máš o to svoje "bohatstvíčko" strach, že snad ani nespíš. Zatím ti ho nikdo nebere, tak co vyšiluješ, vždyť jenom kecáš bez argumentů !!! To umí kdekdo.
            • Kocoure, ono je to spíš tím, že většina lidí považuje za ztrátu času psát něco tam, kde bolševici šíří svou demagogii. Já to beru spíš jako relaxaci, zábavu, jako když někdo chodí na fotbal nebo civí na stupidní televizi. Nikoho však přesvědčovat nechci, protože mozečky zasažené rudou demagogií přesvědčit o pravdě nelze. Ale přesto mi mnozí pisatelé svými reakcemi nechtěně potvrzují správnost mých závěrů. i ty sám. S tím "kradením" si nemusíš dělat starosti, ani jako jako kluk jsem nekradl sousedovi jabka, protože jsme měli dost svých.
  • Zas další masáž obyčejného českého blba,jak jej přesvědčit,že ta současná bída je ,oproti době vlády komunistů, úplný ráj.Ale dnes už to moc nezabere.Opozice,která říká lidem pravdu je už příliš silná,aby lidé zbaštili dnes každou pravicovou lež i s navijákem.Uvedené by měko mít spíše název"S křížkem po funuse".
  • Rada pro rozhlas a televizní vysílání se "snaží" prosazovat, aby především politické programy byly tzv. vyvážené. To znamená, že pro a proti by měly být tak na 50 na 50. Zatím jsem poznal a to nejen ve vztahu ke komunistické straně ale i vše co bylo trochu levicové,že ty váhy jsou úplně někde jinde. Zatím se média snaží tvrdě uplatňovat informace ve prospěch pravice. Zapomínají na to, že půlka národa je levicově smýšlející. Takže si položmě otázku, čí vlastně média jsou a komu slouží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit