Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vona Ukrajina někdy utočila na uzemí Ruské federace ???????????????že rusák Putin si skoro tiskne lístky na maršparade do Kyjeva ???????????

  • mun.go

    Situace má dvě řešení. Rozpustit přežitou "obrannou alianci" NATO nebo zničit Rusko. A Rusům je jedno, jak by vypadal svět bez Ruska - třeba by žádný svět nebyl. O co myslíte, že v této vlastenecké válce jde?

  • Nemusíme a nebudeme. Hezký den

  • pochop

    OBDIVUJI  Zelenského jak všechno ví co chystá Putin UDĚLAT a jaké zbraně chce POUŽÍT.  😀  Začínám se domnívat,že to zřejmě bude nový 😇 který všechno ví.  Akorát když jsou média tak OBJEKTIVNÍ ,proč nepodají zprávy i o tom jak ukrajinci vraždí ruské obyvatele. Nebo na copak asi ti ukrajinci používají ty zbraně které jim posílá skoro celý svět? Jo aha oni to dávají do muzea a denně se na to chodí dívat. 😈 No jak to asi bude vypadat,když ČR posílá na Ukrajinu ruské tanky a ukrajinci se pak  fotí a natáčejí videa,jak je Rusko napadá a vraždí. No tak to bude mazec jako ...........!!!! 

  • no tak po použití jaderných zbraní v masovém měřítku asi zmrzne usměv každému , prý následuje jaderná zima , tak snad nemusíme vědět všechno 😇

  • nic nového pod sluncem za komunistů si toho člověk vyslechl od výhružek nepůjdeš na školu ,  nezvedneme ti třídu v práci , nikdy nedostaneš byt  a pod. a stejně na ně člověk kašlal a šel svojí cestou . Nemůžeš porovnávat dnešek a včerejšek protože za totáče by jsme o sobě ani nevěděli a nějaká diskuze na veřejnosti by pro oba skončila stejně  , ty se bojí i jen toho že někdo chce hovořit . Tak dnešek je na tom o něco lépe , no má to svoje chybky .😇

  • To je pivník van. Vlastní myšlenka chybí ale kopírovat druhé mu jde překrásně.Takový  ten hulákač z Letné.Jako za lepší zítřky.

  • Nevím, jak to vidíte vy v Kanadě, ale v tom roce 1968 bylo mezi vosky Sovětského svazu (nikoliv Ruska) velmi mnoho Ukrajinců.

    Postříleli tisíce Poláků, napadli nás a my jim dnes už nevíme kam vlézt ze samé vděčnosti. 

  • Nemusíte nikomu nic vysvětlovat, pane Martinko. Je to Váš názor, a máte na něho právo.

    I když s Vámi nemusím souhlasit, nikdy bych Vám za něho nevyhrožoval třemi roky vězení. Shodneme se snad na tom, že tohle v pořádku asi nebude. 

  • Ano, může. To by potom zamrzl humor i komikům. 

  • taky jim rusáci jezdí v kolonách po Berlíně jak v 45 , no a pravda o "slovanské vzájemnosti" Poláků a Ukrajinců popř. Rusů v časech 35 až 45 je skutečně všeslovanská až poběda . Jenže máme 2022 a agresor je jasný a kdo vede vlasteneckou válku je taky jasné . Tak at ten Šojgu nemá infarkt za infarktem , něco tu nesedí . Švédové chtějí do NATO a krajní pravice napojená na GRU evidentně dělá bordel a do toho ještě"mírumilovná"muslimská přistěhovalecká komunita dělající bordel i před tímto časem , to bude dnes hybridní válka , vyvolání nestability v zajmových zemí za každou cenu 😇

  • svojí páteř si zachováván rovnou , a to mi nikdy za komanče nenapadlo jak  budou chtít někteří jí ohýbat za demokracie , pokud čteš moje příspěvky snažím se být nestranný a mít na něco jen a jen svůj názor.

    Tak a ted trochen "ruské"pravdy :

     č + 0-křížník Moskva není poškozen  a požár na palubě v žádném případě nezpůsobila nepřátelská palba

    č+ 1den , křižník je schopen plavby

    č+2 dny ,vlečený křižník se potopil při vlnobití v Černém moři 

    č+3 dny  Rusové pálí  rakety na Kyjev a uvádí že je to odplata za potopení lodě

    Z toho logicky vyplývá že vrchní velitelská vlna v Černém moři má byt v Kyjevě😇 

    Jinak nácky nesnáším ještě víc než komunisty a globalní fašismus taky ne , tak přemýšlej at si zachováš svobodu i kdyby si měl na sobě řetězy , je to o myšlení , už tvoje přezdívka napovídá že to se životem moc neumíš a není to o penězí .😇

  • kocourXL

    Očekávám brzy titulek v tisku:

    …. Papež František navštívil Ukrajinu a umyl nohy Volodymyru  Zelenskyjmu…

  • goyim

    Tak, jako by je nasadil Zelenskyj, kdyby je měl?

  • goyim

    Řekl křivopáteřní ksindl martinko, který 7 let ignoroval fanatické Banderovce na Ukrajině vyvražďující své obyvatele.

  • vanhorne

    " vítali Sověty v 68." 👍

    Dnes je krmi Bures koblihou a Putin rubliky.🤣

  • Když tak sleduji pana Zelenského, který se drží na distanc od veškerého dění na UA, tak přemýšlím, že jeho volba byla správná. Teď to chce opravdového komedianta. 

  • Nasazení taktických jaderných zbraní neznamená nasazení strategických jaderných zbraní a je možné i v Evropě .Koukám co tady v diskuzi je za vymydlené palice , okupant má obdiv když zabíjí na území kde nemá co dělat a ten který se mu brání je považován za agresora , no tož  "putinovo sirotci" jste to dopracovali . Jste stejní ksindlové jako když  se tu vítali Němci v 39 a stejní ksindlové co vítali Sověty v 68 . 😇

  • Celý národ je banda sabotérů.A  zaprodanců Moskvy. Jediné světlo přichází ze Strakovky.Pečlivě je šíří zejména ČT24.Ještě že máme naše "Pražské komedianty".Ke všem nám dají rozhřešení. Nejnovější:

     Rady nějakého  Fialy  "netankujte plnou nádrž, každým litrem podporujete Putina"

    Včera u benzínky.Mírná frona aut.Všichni na svátky berou plnou! A nikdo si ani nevzpomene, jaký převeliký hřích páchá. To by musel ten ze Strakovky za každým stát a kroutit mu ruku.A stejně by to nepomohlo. To je na protest, Fialo!

  • Gorobilypes

    Tak to byl konec se špatným hercem.A ČR by se konečně starala o sebe. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit