Přejít na výpis diskuzí
Rusko neuznalo volby povstalců na východě Ukrajiny. Ale po svém
7.11.2014 | art
191 příspěvků
-
zdá se, že Putin diplomacii opravdu umí, - uděláme si to po svém, ale nazveme to jinak, výborně,pane prezidente *15* *15* *15*
-
-
Marto, putin je jen degenerovanej komouš a práskač, kolikrát ti to mám ještě říkat. Jak bylo v PS, zase jsi něco plácala? *1*
-
-
Kníže Karel - louka CIA a Sudetských vlastizrádců těžce nese že prohrál ve volbách.
Pro Rakouský tisk se přiznal že chtěl být prezident a pracovat se zdejší mládeží
aby ji časem oblbnul a ta prosazovala návrat majetků do rukou Německých zločinců.
O tom se zde nehovoří ač je to jasná vlastizrada.
Nyní zdejší reakcionáři chtějí další Majdan a svrhnout prezidenta. Pokud skutečně
začnou občanskou válku dostane jim tvrdé krvavé Doněcké odpovědi.
Ani tam ani zde Západní nedemokratické puče tolerovat nebudem. -
Žádný Kosovský lid ale Kosovská teroristická banda z UCK získala ne
nezávislost ale postavení tržního otroka. USA tam provozují základnu
a EU nic nepodniká proti této základně Islámského i jiného terorismu.
CIA pěstuje drogy v Afghanistánu. Pak je dodá do svého Kosova a prodá v EU:
Mezinárodní zločinec a pučista má jméno USA!! -
Hypotéza 1: Na Auroře od poloviny října oslavovali revoluci a 7.listopadu Ivan zjistil, že zapomněl vystřelit. Pojala ho hrůza, že ho Lénin pošle na Sibiř a tak si řekl, že lépe pozdě než nikdy. *2*
Hypotéza 2: Byl to genitální tah Lénina na zmatení nepřítele: Udělat říjnovou revoluci v listopadu by nenapadlo ani toho největšího p.tomce. *1* -
Je docela legrační pozorovat to jejich přiblblé štouchání a při tom každý normálně smýšlející člověk dobře ví,že východ a západ už je natolik provázán ve všech oblastech že vítěz nakonec žádný nebude.Kam se vytratil selský rozum.
-
Někdo zřejmě kecá: "Poradce ruského prezidenta zdůraznil, že "respektovat" není to samé, jako "uznat." "To jsou různá slova," uvedl."
-
-
Takže respektují, ale neuznávají. Jasné, ne?
-
-
Opět ve stylu "chytrá horákyně". Nic nového - už se opakují, soudruzi z Kremlu ... *3*
-
-
-
Tak Kalousek prý má starost o pověst ČR v zahraničí. Hm. Škoda že ji neměl v době
kdy se díval na to jak stát řídí milenka premiéra Nečase která si z rozdávání
koryt udělala obchod. Kdo něco od státu chtěl musel ji dát dárek - kabelku šperk.
Vaše vláda nás Kalousku dostala na úroveň Královské středověké despocie.
Pan Zeman dojednal v Číně noho obchodů a pan Filip v Rusku přispěl k tomu že tamní
zakázky se rušit nebudou. Od ne našeho ale cizáckého tisku se však o tom nedočtete nic.
Ten jen pomlouvá a knížecí ve volbách poražená fronta se chce přes další Majdan vrátit
k moci. I zde je však dost vlastenců jako v Donbasu a převrat bude utopen v krvi. -
-
Poznal jsem tě, rudej demagogu.
-
-
Tvůj nicotný titěrný TOP mozeček prý něco poznal? Gratuluji ti. Tomu říkám
krátký krásný vtip. *1* *1* *1* *1* -
-
estébáci z TOP09 a ODS pracují pro Putina chorý mozečku.
-
-
-
-
Hm. Rudá Čína pumpuje půjčky do umírajících ekonomik USA/EU a jen díky
tomu se ještě drží při životě. Komunismus vám smrdí ale peníze které od něj
vyžebráte ne? Vy jste ale pokrytci a tržní ostudy. *1* *1* *1* -
-
Neboj. Obama jde ve stopách Hitlera a snaží se obadit na přírodní zdroje
bohaté Rusko. Na konci ho čeká stejný konec - Rudá armáda při protiútoku
obsadí Krachsington a Obama v podzemním bunkru spolkne banán s jedem. *3*
-
-
Demokracie je jen pro ty,co si tu zaridili blaha,jinak je diktat a beda,jak neni po jejich,manipuluje se s lidmi,se vsim.Upevnuji si pozice paraziti a delaji si,co si zamanou,aby meli blaha,klamou,ozebracuji,atpod.lid,same sizeniny,podvody..,hrozna to doba.ncit lidem zivoty,rodiny a ml.brat budoucnost...Prezident modrym vadi,nebot je nevypocitatelny a nenecha sebou manipulovat,je sam sebou,ma o vsem prehled,i o zemi,ma rad svou Vysocinu a to se mnohym nehodi,kdyz jim nejde na ruku...Minule jsem psala,hajila Zemana a cenzura Tiskali,clanek zablokovala,ze nelze psat anonyme a pritom diskuze anonyme psane jsou...Zrejme se jim nehodi klady na Prezidenta,kdyz je na nej hon v tisku apod...Klamou se zde lidi,manipuluje a oblbuji se,prekrucuji dejiny a lepsi to nebude,mame se jeste nac tesit..
-
Ahoj. Já se mám dobře. Topím se v milionech a nic mi nechybí. Díky moc.