Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Da zdravstvujet balsaja Rassija!!! Na vsegda i nikagda pa drugomu!! A ted se vsichni makakovi ri.olezci po.erte! *1* *1* *1* *5*
    • Uz se s.rou! To je .rrrdel! *1*
  • Ruská politika - ani nahá, ani oblečená, ani pěšky, ani na koni, už musej mít velkej hlad. *1* *1* *1*
    • Zil byl adin durak, Jurij imenem. On imel va vsjo vremja sumassedsie znanija i patamu tepjer zivjot v bolnice dlja sumassedsich pri doktore Chocholouske. *1*
      • No, ale - Já jsem agent CIA, jsem nebezpečnej a jsem zlej, Já jsem agent CIA, jsem nebezpečnej - a zlej (trotl, totiž troll). *1* NUM
        • Zase te zapomneli na osetrovne? No pockej, to bude bugr, az zjisti, zes zapnul pocitac. *1*
          • To že ti v Beřkovicích prováděli? To by chtělo nějakou stížnost, napiš puťkovi. *1* *1* *1*
            • Musis se s otazkou obratit na jirika. Ten ma zkusenosti. Putkovi si napis sam. *7*
  • Východních imperialistů se nezalekneme!
  • Ano pratele moje myslenka je takova ze by nebylo vubec od veci vihostit vsecky RUSAKY z nasi zeme!!! Nebot nic z nich pozitivniho neni kazdy druhy je beztak agent KGB -zlocinec a predstavuji bespecnostni RIZYKO!!!
    • Tos popletl kaku, musis napsat bezpecnostni rizoto, jako tvi kolegove z CIA.
      • Ono u Kaka staci,kdyz napise "vihostit". To deklarovane IQ 10 je nasazene jeste zbytecne vysoko. *1*
  • Se Sovětským svazem, přišla bída na Zem!
  • Vrbětice?????co nato herec??????
    Iráčané zadrželi letadlo, které vezlo 40 tun munice z Česka
    7. listopadu 2014 12:40, aktualizováno 17:21

Irácké úřady zadržely letadlo, na jehož palubě bylo 40 tun zbraní a munice. Stroj podle místní televize al-Taghier pocházel z České republiky a snažil se přistát v iráckém Kurdistánu. Podle velvyslance ČR v Iráku však letadlo české nebylo.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/irak-40-tun-munice-z-ceska-velvyslanec-alexandr-langer-p02-/zahranicni.aspx?c=A141107_123100_zahranicni_vez#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main
  • Já jsem agent CIA, jsem nebezpečnej a jsem zlej, Já jsem agent CIA, jsem nebezpečnej - a zlej (trotl, totiž troll). *1*
    • Ty ses jenom popletenej, ubohej durak a mas ho malyho. Je mi te opravdu lito. Asi ti koza dneska nedala. *1*
      • Mám většíhp duraka, než jsi ty a že ty jsi dost velkej, skoro jako puťka. A to jsi z vaší komsomolský buňky největší? Nejsou tam ještě větší? *1*
        • To je fakt. Jsi opravdu nejvetsi za vsech duraku. Jeste si vygoogli, co to znamena, hmm, ale to asi nenajdes. Mel ses ve skole lip ucit. *1*
  • Před pár hodinami roztrhané a spálené tanky UA junty co útočily pod Doněckem http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201411071710-dvsh.htm
    • Kliknout a spustit video.
  • Tak to se všichni pletete to je jenom Putinova tajná a geniální strategie brzo hrdiný lid ruska osvobodí s Putinem evropu
  • Rusko připojí a my se tak vrátíme do své staré vlasti zpět k našim Ruským kořenům. Zavládne konečně normální demokracie a svoboda.
    • Píšete blbosti, který že jste ročník ? To už tady "fungovalo" od r. 1945 - děkuji, ale o takovou "demoktracii" a tzv. svobodu opravdu nemám zájem (i po zkušenostech po r. 1989 !) ...
      • zbankrotované domoviny na západ. kdo tě tu volal?
        • Problém je ten, ža takového blbečka jako ty by tam, ve tvojí "pravlasti" Rusku, už zpátky nechtěli (mají tam dost vlastních) !
        • Nápodobně - až ty se vrátíš do "demokratického" Ruska, své "domoviny" a ráje na zemi. Kdo se tě ptal na tvůj hloupý a primitivní názor ? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit