Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nic jiného si ty Pšoncáci nezaslouží. Jenom pořád nadávají Rusku a teď vidí, že by taky mohli dostat přes ústa. Parchanti!
  • měnit s Kubáncema odznáčky s Iljičem?? *8*
    Že ty nejsi jen tak obyčejnej pionýr ??? Tebe jistě šátkovali v muzeu SNB a jsi minimálně skupinovej vedoucí nebo si měl aspoň fotra v milicích ! Nebo oboje když tu tak čtu ty tvoje žvásty *8* Pionýr a hraje si na skauta *1* *1*
  • Jste velice hloupý nebo havlův a chátry provokater.Přečtěte si něco o Kubě a pak pište.Syn tam byl a říkal,že se nebál ve 2h.v Havaně jako ve 2h.v Praze na Václaváku a to je pro život důležitější.Tady jde dítě ze školy a najdou ho zavražděné.Ještě,že to má ten pravdoláskař za sebou.To Horáková je nic proti tomu co tady ten maskot prognosťáku vyvedl.
  • Velice rozumný příspěvek.
  • Na takové lumpy ,jako jsi ty by byli i komunisté padesátých roků strašné měkoty.Při dělání pořádku ,ve stávajícím kapitalistickém svinčíku,to bude chtít mnohem tvrdší ruku mladí generace.
  • Od Putina bude nejrozumnější ukončit veškerou obchodní výměnu,včetně ropy a plynu,s celou EU natrvalo.V Rusku ještě svižněji prosazovat,aby bylo Rusko soběstačné ve výrobě všech výrobků.Pak před Ukrajinou a EU zavřít dveře natrvalo.
  • Od Putina bude nejrozumnější ukončit veškerou obchodní výměnu,včetně ropy a plynu,s celou EU na trvalo.V Rusku ještě svižněji prosazovat,aby bylo Rusko soběstačné ve výrobě všech výrobků.Pak před Ukrajinou a EU zavřít dveře natrvalo.
  • Případ z Prahy.Můj přítel si koupil byt po Ukrajinci,který nás tady v Milovicích 22 let okupoval.Vrátil se sem v civilu s manželkou a zázračně podnikal,že si koupil byt a ještě domek v satelitu.Byt mu prodal .Viděl jsem ho byl standardně vybavený a že navíc přidá ledničku,myčku ,pračku a nábytek papírový z Polská,který se mu nehodí a zmizel .Při nastěhování zjistil postel prochcaná,lednička vyměněna,pračka také atd.Bez světlel atd.Zkrátka charakterní UK.Kamarád je mladý a věří všemu co mu havloidi nalžou.Byl zdrcen,protože musel si vše nákladně opravit.To je ukázka toho kam nás chátra a Havel zavlekl.Co šlo odmontovat to bylo ukradeno nebo poškozeno.Podotýkám,že při předání bylo vše v pořádku.
  • Pokud uvedené Rusko skutečně udělalo,tak udělalo velice rozumnou věc:Na vládnoucí lumpy v EU to chce velice tvrdou ruskou ruku.
  • Myslím si,že nás USA humanitárně vybombarduje,abychom ho tolik nepotřebovali.
  • A co na to UA?
  • a my je ještě podporujeme. Jsem proti všem sankcím, které poškozují i ty co demokraticky brání svoje majetky proti fašistům z Kyjeva!
  • a co poláci čekali? jsou to hajzlové od pohledu. Jako celá eu+usa+nato ! Nesouhlasím s tím co dělají. Jsou to obyčejní fašisti !
  • Když Poláci jsou slaboduchý národ, jako tady pan tečka -. Herman , Hmm. takže domýšlet důsledky svého počínání je nad jejich možnosti chápání.
  • Poslanec Gabal v PS ČR blinkal kraviny proti Rusku jako zde tečka- Hmm, Herman a Kárl von Sajrajt z Bilderbergu a poslanec CHalupa si dovolil nemít názor jako ho vyžadují a všude vnucují j-elita bruselská, vazal to USSá a už bylo zle, co si to dovolil nedržet basu v EU , když to Big Brother všechno odposlouchává, a Bilderberg rozhodl - sankce a tento poslanec byl proti sankcím. To opravdu byla zase ukázka našich zástupců v PS Pak tam perlil Kalousek, do toho ČSSD poslanec dal hlasovat o přerušení schůze a tak jí odložili na příští úterý a Kalouska z toho málem klepla pepka, což byla škoda, že to nedotáhl až do zdárného konce pro lid této země. Konečně by měl od tohoto šmejda klid
  • Doufejme, že Poláci budou zásadoví a než by si s ruským plynem vrzli, tak by raději zmrzli . Snad to dodrží a bude od nich v EU pokoj - konečná .
  • A na majdanu byli také Čečenci? Tam řezali hlavy pro změnu policistům. Ukázka kdo se dostal do vlády a k moci v Kyjevě po puči - fašisté, teroristé, muslimáci., voři v zakoně - junta Opravdu demokracie k pohledání - Středověk na Ukrajině a hnědá fašistická. Pokud ještě někdo na západe bude kvokat, že volby jsou na Ukrajině demokratické, tak je zralý na psychiatrii.

    Tečkovi by měli také uříznout hlavu tito šmejdi, aby konečně poznal tu ukrajinskou demokracii a kdo je stepními divochy jak rád nazývá Rusy a jak vypadá "civilizovaná" Ukrajina pod kyjevskou juntou Porošenka a Jaceňuka. . Konečně by se probral z těch bludů , sice pozdě, za to důkladně.
  • Víte problém celého světa je, si to všechno ods.rou ti z nžšími příjmy a ne ti zločinci kteří vládnou. Tady nepomůže, než pár jich pověsit jako Musoliniho - pro výstrahu.
  • Fašistická tradice Beckovského Polska se vrací - lhát, vraždit a kšeftovat za velkopolsko. Princip který zavedli křesťanské kulturní západu je lež podvod a vraždění. Všechno lidské je jim cizí.
  • smlouva s Polskem obsahuje závazek Polska plyn nereexportovat,v tomto případě na UK,což rusy,kteří mají vůči UK pohledávku 5mld doláčů,nepochybně děsně nas r a lo.Přivřeli kohout,aby bylo jasno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit