Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rusko by mělo zastavit dodávky plynu do celé EU když ji vše Ruské smrdí. Ať si
    Tečkové a jiní hujeři dovážejí dražší plyn nebo mrznou.
    Pokud Ukrajina nebude platit tak nedostane nic. Nechápu proč by si naše EU měla
    hrát na hodného strýčka který platí za Kyjev když vlastním občanům káže chudobu.

    Sotva skončí jedna hospodářská krize vznikle uměle další. Krachující USA neustále
    potřebuje napětí zbrojení a války.
    • Rusko to udělat nemůže, protože by se úplně položilo. Takhle si troufá na Polsko a snaží se zničit Ukrajinu. Další důkaz, že na ty necivilizované ruské divochy platí jedině pořádný klacek a zahnat je zpátky do stepi.

      Chápu, že by se hodilo "krachující USA", ale přání a skutečnost se liší. Krachuje naopak Rusko, Ona prosperita je totiž dána mentalitou odpovídající 21. století, úrovní vědy a techniky, dynamičností systému a jeho decentralizací. A v tom všem Rusko silně zaostává, odpovídá 19.století, ne-li středověku.
      • Ve sředověku létali lidé do vesmíru, měli tam vesmírné stanice, měli jaderné elektrárny, vyráběli letadla , a další technické vymoženosti? Jakou nemocí trpíš tečko -Hmm.?

        Nehul pořád tu trávu ttečko - Hmm , a nezapíjej to alkoholem, padají z tebe pak jen zhovadilosti a navíc USSá si mozky kupuje, zatímco Rusové mají svoje mozky., což je velký rozdíl. Takže plus pro Rusko.
      • To je i jako fór blbý !
    • , že by další Stanislav Huml? To je zase konspirace.
      • Už toho prolhaná tečko Hmm nech, těch tvých keců -

        Rusové létají do vesmíru, USSá si půjčují jejich rakety, jinak by tam mohli dnes skákat tak akorát z trampolíny, ovšem to by museli být nadlidi, aby tam doskočili , Rusové mají orbitální stanici, kterou si vybudovali vlastními mozkovými kapacitami jako celý vesmírný program, na rozdíl od Amíků, co si mozky kupují za petrodolary a print dolary po celém světě. Mají zbraně nejvyšší technické hodnoty, jaderné elektrárny , letadla, lodě, atd. To asi těžko může vyrábět rozvojová země, tak se uklidni ty kecale prolhaný. tečko- Hmm, provokatére od topnácků za jidášský obolus. Jsi s tím už trapný a únavný.
  • Odporní pšonci reprezentovaní Tuskem, Sikorskym (ten jenom doplnit mušku pod nos a nový Ada je na světě) mluvící jako Ada, si o to už dlouho koledují. UA i pšoni a většina států EU si o zimu přímo koledují.
    • Fašistická tradice Beckovského Polska se vrací - lhát, vraždit a kšeftovat za velkopolsko. Princip který zavedli křesťanské kulturní západu je lež podvod a vraždění. Všechno lidské je jim cizí.
  • Jooooo ........ dráždit ruského medvěda kvůli Ukrajinským samozvancům a grázlům před zimou se nemůže vyplatit !!!!
    Rusko dodá pouze to co je nasmlouváno a ani o kubík více , pokud si někdo myslel , že s ním vydrbe , tak nemá všech pět pohromadě !!!
    Jenom doufám , že se o něco podobného nepokusí naši političtí akrobati co nám vládnou !!!!
    • Případ z Prahy.Můj přítel si koupil byt po Ukrajinci,který nás tady v Milovicích 22 let okupoval.Vrátil se sem v civilu s manželkou a zázračně podnikal,že si koupil byt a ještě domek v satelitu.Byt mu prodal .Viděl jsem ho byl standardně vybavený a že navíc přidá ledničku,myčku ,pračku a nábytek papírový z Polská,který se mu nehodí a zmizel .Při nastěhování zjistil postel prochcaná,lednička vyměněna,pračka také atd.Bez světlel atd.Zkrátka charakterní UK.Kamarád je mladý a věří všemu co mu havloidi nalžou.Byl zdrcen,protože musel si vše nákladně opravit.To je ukázka toho kam nás chátra a Havel zavlekl.Co šlo odmontovat to bylo ukradeno nebo poškozeno.Podotýkám,že při předání bylo vše v pořádku.
  • Rusové dělají všechno v rámci platných smluv. Mají nárok na dočasné snížení dodávek například z důvodu údržby. Proto se plyn čerpá do zásobníků, které umožňují stabilní tok. Ale snížení dodávek do Polska Gazprom popírá.
    Ledaže by Bělorusko začlo krást na trase jak to dělala Ukrajina. *15*
    A nebo to Rusové snížili na pár hodin jako pro výstrahu. *2*
    Poláci jsou úplně na hlavu. Země tak závislá na ruském trhu a na ruském plynu se chová úplně iracionálně, jako by jí přeskočilo. Jako malý fakan na pískovišti, který není schopen domýšlet důsledky. *7*
    • Když Poláci jsou slaboduchý národ, jako tady pan tečka -. Herman , Hmm. takže domýšlet důsledky svého počínání je nad jejich možnosti chápání.
    • To je snem fašistů a havloidů - Bilderbergu, jinak většina lidstva si uvědomuje jakým nebezepčím pro lidstvo je USSá. a jejich vojenské základny NATO, do kterého nás bez referenda nahnali. naši vládni šmejdi.
  • Ukrajince-fašisty a benderovce a Poláky křiváky čekají v zimě napínavé zážitky. Obě země si to plně za to svinstvo co dělají proti Rusku ZASLOUŽÍ. Můžou jim dovézt plyn ti za velkou louží, co se o to zasloužili . Jde o to , kdo to zaplatí UKáčka to určitě nebudou , když jsou v bankrotu s holou zadnicí.
    • Víte problém celého světa je, si to všechno ods.rou ti z nžšími příjmy a ne ti zločinci kteří vládnou. Tady nepomůže, než pár jich pověsit jako Musoliniho - pro výstrahu.
    • Ukrajinu "postihla" nejhorsi mozna kombinace "spojenectvi pro vladu" na majdanu. Spojili se jevreji bolsevici Jasenjuk,Tymosenkova, Waltzmann-Porosenko, Kolomojskij,Taruta- "decka Lazara Kaganovice" ktery na Ukrajine, v Povolzi a v Kazachstanu vyvolal 1932-33 rozkulacovanim "holodomor"/spolu s epidemiemi odhad Erlichmana 8.443 000 mrtvych/ a nacci Tjahnybok, Jaros, Turcynev,-/"decka Stepana Bandery" Erlichuv odhad narodnostnich cistek spolu s terorem 5 020 000 mrtvych/. Z toho nejmene 100 000 Polaku, Volynaku, Moskalu a nejmene 650 000 jevreju. "hezke vyhlidky" pro lidi na Ukrajine!
    • Ukrajinu"postihla" nejhorsi mozna kombinace "spojenectvi pro vladu" na majdanu. Spojili se jevreji bolsevici Jasenjuk,Tymosenkova, Waltzmann-Porosenko, Kolomojskij,Taruta- "decka Lazara Kaganovice" ktery na Ukrajine, v Povolzi a v Kazachstanu vyvolal 1932-33 rozkulacovanim "holodomor"/spolu s epidemiemi odhad Erlichmana 8.443 000 mrtvych/ a nacci Tjahnybok, Jaros, Turcynev,-/"decka Stepana Bandery" Erlichuv odhad narodnostnich cistek spolu s terorem 5 020 000 mrtvych/. Z toho nejmene 100 000 Polaku, Volynaku, Moskalu a nejmene 650 000 jevreju. "hezke vyhlidky" pro lidi na Ukrajine!
    • mokrý hadr na hlavu?
      • To opravdu nevím tečko -. Hmm- zda ti mokrý hadr na hlavu bude stačit, protože ty jsi takový demagog a blb, že to asi nebude mít účinek. Bezmozku mozek do hlavy mokrý hadr rozhodně nepřidá a kde nic není ani smrt nebere.
      • Ale na tvojí !!
  • Už to začíná a bude hůř! Díky podpoře EU a USA Kyjevským fašistům!!!
  • Až nám před zimou Rusové přiškrtí kohouty ropa a plyn, to budete čučet, zastánci sankcí!
  • Rusko omezí dodávku k vůli potížím v distribuci plynu a ropy do západní Evropy, tak vám ty rádoby protiruské hlavičky taky vychladnou!

    To bude srandy kopec, že d e b í l c i! *3* *1*
    • Od Putina bude nejrozumnější ukončit veškerou obchodní výměnu,včetně ropy a plynu,s celou EU natrvalo.V Rusku ještě svižněji prosazovat,aby bylo Rusko soběstačné ve výrobě všech výrobků.Pak před Ukrajinou a EU zavřít dveře natrvalo.
    • Od Putina bude nejrozumnější ukončit veškerou obchodní výměnu,včetně ropy a plynu,s celou EU na trvalo.V Rusku ještě svižněji prosazovat,aby bylo Rusko soběstačné ve výrobě všech výrobků.Pak před Ukrajinou a EU zavřít dveře natrvalo.
  • Ruská strana nemá zapotřebí lhát, pokud by se rozhodla z nějakého důvodu tak učinit, pak by neměla zapotřebí to tajit. Pokud někdo krade plyn po cestě, je ho v cíli málo. ten plyn ale nekradlo ani nekrade Rusko. Jen naprostý ignorant může dát do nadpisu zcela nepotvrzené obvinění a šířit tak, pokud se Rusku nic takového neprokáže, poplašnou zprávu. Zase jeden novinářský zmetek.
    • Presne tak. Je to jasne,ukrajinci se zase prizivuji a az to ukrajincum bouchne svedou to na rusko. Chytri zlodeji, Jsou sikovnejsi nez smejdi co u nas okradaji duchodce
    • No nakonec se to vyvrbilo tak, že přesně to, co hlásá titulek je prohlášení Kyjeva. Naši presstituti si už zvykli strkat každý kyjevský blábol jako automaticky ověřenou zprávu.
      Poláci z technických důvodů přerušili dodávky plynu na Ukrajinu a Kyjev aniž by někdo zvedl telefon a zeptal se, okamžitě vypustil do světa prohlášení o "dalším ruském vydírání".
      Kyjev jede asi na drogách. Když jsem viděl dnes v televizi Porošenka jak s naprosto vážným obličejem do kamery prohlašuje, že Rusové stáhli z Ukrajiny 70% svých jednotek.... *2*
      No, možná nelhal a z Ruska zase zabloudilo 10 výsadkářů. 7 dostalo hlad a vrátilo se na večeři, zbytek ještě hledá houby. *1* *1* *1*
  • jen jestli jej cetou někdo nekrade. Vzpomeňte na ty "zmizelé" na ukrajině.... přitom tam plyn by, zpětně jej odčerpat nebylo možné... tak se asi zase někdo napakoval....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit