Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Příslušníci ukrajinské armády podali neobvyklou stížnost. Jeden z vojáků zveřejnil na internetu videozprávu, kde je v pozadí jasně slyšet píseň Olega Gazmanova "Vpřed, Rusko!", oblíbená u mnoha Rusů. Podle vojáka ruští vojáci každé ráno speciálně hrají tuto
    skladbu svým ukrajinským kolegům. "Takhle nás budí každé ráno!" – přiznává Ukrajinec s takovým výrazem ve tváři, jako by poslouchal "Ukrajina ještě nezemřela." Podstata
    stížnosti není zcela jasná. V roce 2014 ukrajinská armáda například každý den probouzela obyvatele Doněcka dělostřeleckou kanonádou, když v pět hodin zahájila palbu na civilní městské bloky.
    Ruská federace to dlouho musela snášet, ale dříve nebo později i andělská trpělivost skončí. A tak ne nadarmo se říká, že "když umírat, tak s muzikou."

  • Gobalistiku si nikdo sám z prstu nevycucá. Třeba co mají za cíl sionfašisté (tedy Západ). NWO a WEF je jistě znám - toho je všude plno. Máme být otroci žijící ve strachu, a nepočetní na Zemi. Práci dostanou jen ti nejposlušnější a nepočetní na Zemi. Zlatá půlmiliarda. Generální ředitel
    společnosti Pfizer - Albert Bourla - je řecko - americký
    veterinární lékař, předseda
    představenstva a generální ředitel společnosti
    Pfizer -
    americké farmaceutické společnosti. Naplněním jeho snu, jak sám řekl na zasedání v Kalifornii v lednu 2019: Cílem bylo, dosáhnout do roku 2023 zredukování světové populace o 50 %. Dodal, že tento sen se stává skutečností.  Přítomní hosté mu zatleskali.

    Druhým pólem je transformace zemí na unitární státy, kde by byli všichni spokojeni a mohli se rozvíjet podle svých představ. Tyto země musí mít závaznou vymahatelnou ideologii. V tomto snažení o přestavbu zemí, je na čele Rusko. Čína uznává prvenství Ruska. Právě kvůli němu vstupují země například do BRICS a ŠOS. V globálním snažení dělá chyby i Čína.

  • risach
    Panika v Kyjevě! Ruské obrněné kolony se včera večer daly do pohybu nečekaným směrem! Člen nejvyššího vedení prezidentské kanceláře Ukrajiny Leščenko včera přiznal obrovské, až 98% ztráty ukrajinské armády na živé síle!

    Rusko jasně vítězí a je si toho vědomo! Ministr Lavrov včera kategoricky odmítl návrh Washingtonu na zahájení mírových rozhovorů o Ukrajině, který i tak vyvolal v Kyjevě naprosté zděšení. Zdá se tak, že letní válečná katastrofa vojsk Kyjevské Soldatesky v záporožských stepích Putina jen dále utvrdila v jeho přesvědčení, že jediným možným mírovým řešením ukrajinského konfliktu bude bezpodmínečná kapitulace Zelenského banderovců podle vzoru bezpodmínečné kapitulace Hitlerových nacistů. A zdá se, že poslední události dávají Putinovi za pravdu...

    • Rusko je jasně fašistický agresivní stát, který se neštítí žádného zločinu. Komunisti z něj slintají nadšením a věří v totální vítězství milovaného soudruha Putina.

      • jsi byl na školení ve strakovce u pětikolky, a ti  co na Ukrajině stavějí pomníky Banterovi  a spousta vojclů mají vytetovaná hakrklajce na rukách a ti jsou kdo , tak nevím kdo je fašista

  • " Rusko podle něj bojuje nejen za svou svobodu, ale za svobodu celého světa."

    Každá země si drži svoji propagancu a dokáže obhájit své "operace" v zahraničí. Ani my nejsme výjimkou. Sice odsuzujeme naše obsazení v r. 1968 (Pavel schvalovalú, ale zároveň děláme to samé. Viz:

    "06. 02. 2021Jedním z klíčových úkolů Armády České republiky je v současnosti její působení v zahraničních operacích. Po roce 1990 se činnost českých, tehdy ještě československých, vojáků mimo naše území zásadním způsobem rozšířila. Do dnešních dnů tak příslušníci AČR působili v třech desítkách zemí celého světa. "

  • Tady je zase rudých "mouder" od obdivovatelů východních stepí. 🤮

    • tak sem nelez 

    • Váš obdiv k Ukrajině je bezmezný....

    • KIMCID

      Ano Kazachstán mám rád a co?

  • Rusko je chudá, zaostalá díra, která dosahuje HDP Itálie, ač má 2.5x víc obyvatel. Průměrná mzda tam je 15 tisíc hrubého a střední délku života mají o 8 let kratší, než my.

    Každý rok, kdy žijí v iluzi, že jsou stále světovou velmocí je zahrabává víc a víc do středověku.

  • Je třeba rozlišit.To co je v textu - přednesl rusák u sebe doma. Tam kde prezidentuje. A pak tady máme našeho hradního tlučhubu. Ten v Italii veřejně přednes tady toto:


    "Ruské imperiální ambice by podle Pavla neměly limity, pokud by tyto limity nebyly stanoveny. „Pokud mu to bude dovoleno, Rusko se nebude zdráhat vzít si regiony bývalého východního bloku,“ tvrdil."

    Odmítá se uvěřit že toto lze vypustit z huby v r.2023. A ještě veřejně. Každý tady v EU přesně ví jak to bylo se začátkem tam té války. Kdo proč a za co. A tady ten přichází s novou vymazlenou myšlenkou. Balamutí, překrucuje a zejména profesionálně blafuje.

  • dzixy

    Ať válku na Ukrajině hodnotíte zleva, zprava, pravdou zůstává naprostá lhostejnost vůdců obou stran k zmarněným životům tisíců mrtvých, především mladých lidí, kvůli zabranému ukrajinskému území Rusy.  Nic není vzácnějšího, než lidský život a v každé společnosti mír, pohoda a prosperita. A tento konflikt s tolika tisíci mrtvými, je opravdu důkazem lhostejnosti vůči lidským životům a potřebám obou národů. A lidské životy a mír jsou nade vše.

    • Češi si svých životů cení nade vše. 

      Proto nikdy proti okupantům nebojovali.

      • KIMCID

        Třeba proti Polákům?

  • vanhorne

    Putin je stejny magor, jako byl jeho ucitel Hitler. 😉

    • A vanhorne je intelektuální pwase.

    • KIMCID

      Máte tam chybu je to Zelenský 

  • a denně na bojištích zařve skoro tisícovka Sovětů v tomhle období.. děkujeme, že za nás bojujete, bohužel fakticky jen sami se sebou a vlastním chabým intelektem východního myšlení... :)

    • KIMCID

      Tak doufám že těch ukrajinský sovětů zařve víc 

    • Místo těch keců se seber a běž bojovat za lepší kapitalistický svět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit