Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každý kdo má "pět" pohromadě ví o čem mluví. Pro jednoduché:

    Má pravdu ten chlapec

    •  Jo "lidi" jako vy vždycky obdivovali velké diktátory typu Hitlera, Mao Tse Tunga, Stalina, ... Čím víc lidí nechal zabít, tím větší lidumil. A vždycky se ty lidské zrůdy ohánějí slovy o míru, spravedlnosti, vyšším poslání atd.

      • KIMCID

        Viz Petr Pavel

  • josef.chmela

    Mám na ta jeho slova svůj názor. Nemohu jej však veřejně prezentovat, protože bych byl opět 30 dní "demokraticky" umlčen, to v lepším případě. V tom horším bych byl souzen a opravdu se nechci stát politickým vězněm.

    • S každým je třeba nakládat podle hodnot jaké prosazuje. 

      Podporuješ vraha ze země kde není svoboda slova, tak jakejch práv se dožaduješ?

      • josef.chmela

        Já jsem zde o bidetovi a USA teroristech nic nepsal. Umíš vůbec číst? Poraď se se svým psem, budeš na tom intelektuálně lépe.

    • Jsem na tom stejně. Dnes mohu poprvé po měsíci psát. Ale nevím, proč to ti administrátoři dělají. Vždyť mně je to lhostejné. Kdybych alespoň věděl za co jsem byl blokován. Ale nevím, která pravidla jsem porušil. Asi jsem napsal pravdu.

      • Taky sem napsal, že porevoluční prezidenti byli všichni členové ksč i s havlem.


  • Je třeba rozlišit.To co je v textu - přednesl rusák u sebe doma. Tam kde prezidentuje. A pak tady máme našeho hradního tlučhubu. Ten v Italii veřejně přednes tady toto:


    "Ruské imperiální ambice by podle Pavla neměly limity, pokud by tyto limity nebyly stanoveny. „Pokud mu to bude dovoleno, Rusko se nebude zdráhat vzít si regiony bývalého východního bloku,“ tvrdil."

    Odmítá se uvěřit že toto lze vypustit z huby v r.2023. A ještě veřejně. Každý tady v EU přesně ví jak to bylo se začátkem tam té války. Kdo proč a za co. A tady ten přichází s novou vymazlenou myšlenkou. Balamutí, překrucuje a zejména profesionálně blafuje.

  • risach
    Panika v Kyjevě! Ruské obrněné kolony se včera večer daly do pohybu nečekaným směrem! Člen nejvyššího vedení prezidentské kanceláře Ukrajiny Leščenko včera přiznal obrovské, až 98% ztráty ukrajinské armády na živé síle!

    Rusko jasně vítězí a je si toho vědomo! Ministr Lavrov včera kategoricky odmítl návrh Washingtonu na zahájení mírových rozhovorů o Ukrajině, který i tak vyvolal v Kyjevě naprosté zděšení. Zdá se tak, že letní válečná katastrofa vojsk Kyjevské Soldatesky v záporožských stepích Putina jen dále utvrdila v jeho přesvědčení, že jediným možným mírovým řešením ukrajinského konfliktu bude bezpodmínečná kapitulace Zelenského banderovců podle vzoru bezpodmínečné kapitulace Hitlerových nacistů. A zdá se, že poslední události dávají Putinovi za pravdu...

    • Rusko je jasně fašistický agresivní stát, který se neštítí žádného zločinu. Komunisti z něj slintají nadšením a věří v totální vítězství milovaného soudruha Putina.

      • jsi byl na školení ve strakovce u pětikolky, a ti  co na Ukrajině stavějí pomníky Banterovi  a spousta vojclů mají vytetovaná hakrklajce na rukách a ti jsou kdo , tak nevím kdo je fašista

  • vanhorne

    Putin je stejny magor, jako byl jeho ucitel Hitler. 😉

    • A vanhorne je intelektuální pwase.

    • KIMCID

      Máte tam chybu je to Zelenský 

  • a denně na bojištích zařve skoro tisícovka Sovětů v tomhle období.. děkujeme, že za nás bojujete, bohužel fakticky jen sami se sebou a vlastním chabým intelektem východního myšlení... :)

    • KIMCID

      Tak doufám že těch ukrajinský sovětů zařve víc 

    • Místo těch keců se seber a běž bojovat za lepší kapitalistický svět.

  • dzixy

    Ať válku na Ukrajině hodnotíte zleva, zprava, pravdou zůstává naprostá lhostejnost vůdců obou stran k zmarněným životům tisíců mrtvých, především mladých lidí, kvůli zabranému ukrajinskému území Rusy.  Nic není vzácnějšího, než lidský život a v každé společnosti mír, pohoda a prosperita. A tento konflikt s tolika tisíci mrtvými, je opravdu důkazem lhostejnosti vůči lidským životům a potřebám obou národů. A lidské životy a mír jsou nade vše.

    • Češi si svých životů cení nade vše. 

      Proto nikdy proti okupantům nebojovali.

      • KIMCID

        Třeba proti Polákům?

  • Rusko je chudá, zaostalá díra, která dosahuje HDP Itálie, ač má 2.5x víc obyvatel. Průměrná mzda tam je 15 tisíc hrubého a střední délku života mají o 8 let kratší, než my.

    Každý rok, kdy žijí v iluzi, že jsou stále světovou velmocí je zahrabává víc a víc do středověku.

  • Tři odstavce komentáře k tomu, co možná řekl Putin a šest odstavců o tom jak rozpoutal nespravedlivou válku a jak je zlý.

    V dnešní neokomunistické době, je i toto povzbudivé, s trochou pokory ty neokomunisty a fašouny vytěsňíme 

    • A ta jeho agresivní válka na Ukrajině je spravedlivá? Okupovat cizí území ,znásilňovat ženy, drancovat , to umí komunista velmi dobře!

      • A co je podle vás "spravedlnost". Svět opravdu není černobílý, jak byste si přál.

        "V archivech amerických válečných soudů se nachází 181 případů znásilnění na francouzské půdě od června 1944 do června 1945 – to ale nebude konečné číslo, protože mnoho žen znásilnění nenahlásilo.Invaze do západní Evropy v červnu 1944 postupně přivedla do Francie kolem dvou milionů spojeneckých vojáků, z nichž mnozí tady zůstali ještě dlouhé měsíce po skončení druhé světové války. Zvláště kritická situace vznikla v přístavech Le Havre, Cherbourg a dalších, v jejichž okolí čekaly po skončení bojů statisíce amerických vojáků na repatriaci do USA. Dobová svědectví hovoří o „útocích a přepadeních na ulicích i v domech“, které měli na svědomí „lupiči v uniformách“. Časté byly také dopravní nehody v opilosti, a dokonce vraždy."

        "Američtí vojáci v irácké věznici Abú Ghrajb znásilňovali vězně. Je to zachyceno nejméně na dvou fotografiích mučení vězňů, které americký prezident Barack Obama nedovolil zveřejnit, byť to původně slíbil. Uvádí to britský list Daily Teleghraph s odvoláním na generálmajora Antonia Tagubu, který případ vyšetřoval"

        "Před 55 lety se odehrálo jedno z nejhorších zvěrstev války ve Vietnamu. Američtí vojáci ve vesnici My Lai brutálně vyvraždili stovky neozbrojených vesničanů - zejména žen a dětí. Americké úřady masakr několik měsíců tajily a pachatelé vyvázli prakticky bez trestu. Když ale podrobnosti o zločinu zveřejnila média, přispěl k masovým demonstracím pro ukončení války ve Vietnamu. "

      • Nemohu se dívat na tupost pisatelů

      • KIMCID

        On tam bojuje soudruh generál Petr Pavel?

      • Moskva nabídla Kyjevu mírovou dohodu v březnu 2022, ale ukrajinská strana Rusku nedůvěřovala.


        Cílem Ruska bylo vyvinout na nás tlak, abychom zaujali neutralitu. To pro ně bylo hlavní: Byli připraveni ukončit válku, pokud přijmeme neutralitu, jako kdysi Finsko. A my bychom se zavázali, že nevstoupíme do NATO. To bylo hlavní,“ řekl Arakhamia.
        Souhlas s neutralitou a vzdání se členství v NATO by však vyžadovalo změnu ústavy Ukrajiny, vysvětlila Arakhamia. "Za druhé, Rusové nevěřili, že to udělají." To lze provést pouze s bezpečnostními zárukami,“ řekl 1+1.
        Během jednání, dodal Arakhamia, dorazil do Kyjeva tehdejší britský premiér Boris Johnson a řekl ukrajinským představitelům, aby pokračovali v boji a nepodepisovali žádné dohody s Moskvou.
        Johnsonovu roli při potlačování mírových rozhovorů v Istanbulu odhalil v květnu 2022 list Ukrajinska pravda. Ani britský politik – který byl v červnu téhož roku sesazen z funkce premiéra a nakonec získal práci v americkém think-tanku – ani americká vláda nikdy oficiálně nepřiznaly nátlak na Kyjev, aby odstoupil od návrhu dohody, kterou s Arakhamií podepsala. Rusové. Kyjev se k této záležitosti rovněž nikdy oficiálně nevyjádřil – až dosud.
        Začátkem tohoto roku ruský prezident Vladimir Putin prozradil africkým vůdcům, že Moskva a Kyjev podepsaly na jednáních pořádaných Türkiye návrh dohody „o trvalé neutralitě a bezpečnostních zárukách pro Ukrajinu“.  
        Jakmile Rusko stáhlo své jednotky z blízkosti Kyjeva, jako gesto dobré vůle, Ukrajina dohodu porušila, řekl Putin.
        Stažení Ruska bylo západními vládami a médii prezentováno jako ukrajinské vojenské vítězství a začaly Zelenského vládě posílat těžké zbraně a vybavení, což přiživovalo konflikt na dalších 18 měsíců.

        • Kdepak, takhle to dál nejde. ruská propaganda z ČR zmizí teprve až se zbavíme všech rusů a všech ruských špinavých peněz.

          • Podobně se chtěli zbavit svých názorových odpůrců i bolševici a nacisté.

            • Tak já to řeknu jinak... :)

              Nevidím důvod, proč by naše imigrační politika měla považovat za přínosný pobyt občanů nepřátelské země na našem území. Proto nevidím důvod prodlužovat jim povolení k pobytu.

              Neexistuje nic jako právo na imigraci do konkrétního státu. Naopak to kolik lidí a které lidi daná země přijme je vždy jen a pouze věcí dané země.

      • Lehni si, možná ti bude líp, a přestaň koukat na ČT 

  • Ani ten náčelník východostepních nájezdníků to tady nemá "na věčné časy a nikdy jinak", jak hlásali někteří vyznavači rudého fašismu, tj. socialismu, i on bude jednou stát před Nejvyšší Spravedlností. Budiž mu odpuštěno všechno, čeho se dopustil.

    Rusko není a nikdy nebylo světovou velmocí, která by obohacovala lidskou populaci o něco positivního. Jeho obyvatelé se vždycky chovali jako nájezdníci z východních stepí, kteří se snažili jenom loupit, obohacovat se na úkor jiných a ostatní pouze zotročovat.

    • Bože, ty teda kecáš nesmysly.

    • KIMCID

      Když nevíš kde je step proc pořád ze sebe děláš i-diota stejným=spamovaním komunisto

    • Vrať se do hrobu, go back to the grave, gaan terug na die graf, 回到墳墓去, retourner dans la tombe, вярнуцца ў магілу, vráť sa do hrobu, wrócić do grobu, tornar a la tomba, повернутися до могили

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit