Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    víc mě trápí propaganda na CNN, BBC, nebo třeba hnůj z ČT, který si navíc musíme všichni platit

    • Nesporně máte pravdu v tom že některé TV stanice neprodukují nic jiného než hnůj - takový Barandov v čele s olizovačem zeMANovi řiti soukupen, to je opravdová žumpa žump.

      • Poprvé souhlasím, jen bych doplnil CT1 jako olizovače kavárenských řití, kteří produkují svůj vlastní hnůj.

        Hnůj je nakonec potřebná surovina, že pane Nováku?

  • imarr.1
    SSSR by nás opravdu osvobodil, a postaral se o nás. Po Katyňsku. Ukrajina názorný příklad toho, jak se Kreml chová k sousedům. A to jsou obyvatelé Ukrajiny teoreticky Rusové taky! Gulagy pro všechny. Pokud ovšem nedostanou kulku.
    • Ať se už přestane kecat o mnichovské zradě, ČSR byla povinna řešit národnostní problémy cestou mezinárodní arbitráže podle tzv. Janovské smlouvy z r. 1925
      • Takze Hitler vlastne postupoval v souladu s mezinarodnim pravem? Chapu to spravne?

    • KIMCID

      ? sssr osvobodilo 3/4 republiky.ale ano měli nás nechat němců ty s námi měli velkolepé plány zotročit a sterilizovat.

  • Xanthropod

    Otázka zní: Proč se západ tolik bojí ruské propagandy? A odpověď? Propaganda lží, které odhalí i malé dítě asi nebude moc účinná, takže kdo by se jí bál. Že by přece jenom bylo na té ruské propagandě alespoň něco pravda? (Já osobně nesnáším všechny druhy propagandy, ať už z východu nebo ze západu.)

    • Ta propaganda je nebezpečná tím, že se vždycky najdou ovce, které uvěří každé p.tomosti.

      • Vy, příteli nevěříte žádné propagandě? Nepodepisují se na Vás názory hlásané z různých stran? Buďte prosím objektivní.

        Prostě něčemu jsme nakloněni věřit více, jinému méně. Propaganda byly, je a bude. Ze všech stran.

        A její první obětí je - to si prosím uvědomujme - pravda. Ať je to propaganda ruská, americká nebo čínská....

        • Příteli, snažím se propagandě nepodléhat ale není to jednoduché. Vždy se pokouším sehnat si co nejvíc informací, vyhodnotit je a zvážit důsledky různých rozhodnutí.  Snažím se "být svůj" a tvrzení "tak to přece dělají všichni" pro mne nikdy nebylo argumentem. Vždy jsem se ptal proč a co když to bude jinak?

          Jinak souhlasím.

  • KIMCID

    Pardon kde přesné je to Ruská propaganda? To jako tu knihu Rusko nějak nabízí? Jako napsat můžu cokoliv a dnes mě to kdokoliv vydá. Otázka je zda to někdo bude kupovat a číst a dál roznášet.Propaganda by byla kdyby mě to někdo nutil či nabízel  a to nikdo nedělá.Tak že je celek fuk kdo to napsal  a kde s to vydalo.

  • Hlídací čokl = dezinformační a konspirační web, tedy samý nesmysly!

  • jkdesign

    USA  to jako nepoužívá???))) USA je mistrem světa v propagandě navíc ve vylhané propagandě 


  • Ja si myslim, ze je dobre, ze si nekdo vzpomnel na udalosti z roku 1938. U nas se vsechna oficialni media tvarila, ze se tenkrat vlastne nic zvlastniho nestalo. Vcetne medii nasich dnesnich spojencu. Tam je to ale pochopitelne, protoze se nemaji prilis cim chlubit.

  • Ta tzv. "Mnichovská zrada" byla menší zlo. Druhá možnost byla zahájit obranný boj proti Hitlerovcům na našem území. Toho by jistě využil Stalin a poskytl by nám "bratrskou pomoc". A výsledkem by bylo, že z krásných Zemí Koruny České by by zbyly jenom ruiny a těch pár obyvatel, co by přežili, by skončilo na Sibiři.

    Chyba byla v r. 1918, kdy se Evropa rozdrobila na nevraživé nacionalistické státečky místo aby se staleté uspořádání reformovalo a zachovalo.

    Jo. za b.bost se platí.

    • KIMCID

      Ano češi zradili Rakousko uhersko, přesně

    • Jistě Soukmenovče. Proto bylo vrcholně správné kapitulovat bez boje a svěřit se do "blahodárné péče" Vaší Třetí říše a milovaného Führera. A kdyby nepřišli zločinní Sověti kteří nás okupovali, Tví Soukmenovci by o "naše blaho v lázeňských táborech" Terezín, Osvětim pečovali dodnes. Pokud bychom tedy ještě vůbec existovali, o čemž mám silné pochybnosti. 😀 Od vás nám Sibiř nehrozila, pouze krematorium. To je neskonale výhodnější.....

      • Nejsem tvůj soukmenovec, soudruhu (Parteigenosse).

        To vraždění lidí "nižší rasy" odkoukali hnědí socialisté od rudých socialistů vládnoucích v CCCP, tam se vraždili lidé "nepřátelských tříd". Komunismus na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých, což je několikanásobně víc než nacisti. On ten báťuška Džugašvilli na to měl několikanásobně víc času. 

        • Aha. Takže jsi gauner z FEDu který sponzoroval nástup Nacistů k moci a vyslal německého agenta Lenina aby do Ruska zavlekl bolševismus. Tak to jsi ještě větší verb..ž než ti dva parch...nti Hitler a Stalin dohromady. Konečně ses přiznal....máš na svědomí stovky milionů mrtvých a moře neštěstí na světě.....

  • Mnichovská zrada "západních soudruhů", která je prostě historickým faktem., právě bohužel vůči nám i se všemi následky po 2sv.., je jedna věc ..a to že přímo počátky výcviku německé armády, která nesměla mít zbraně po 1sv atd.atd. probíhalo právě i v Rusku a dokonce pod ruskými instruktory a že němečtí důstojníci, což je i filmově zdokumentováno se ještě pár dní před počátkem 2sv. v doprovodu sovětských generálů.,volně procházeli s nimi přímo na Rudém náměstí a je i týdeník, kde se němečtí vojáci s ruskými na setkání někde v poli dokonce objímali, jako "soudruzi ve zbrani"., je zas jiná a další "veselá historka"..a je jich ještě hodně., včetně toho, že i toho špiona, zloděje a syfilitika Lenina i tu jeho hlavní bandu teroristů-soudruhů vyškolených v jedné kovárně a "škole revolucionářů" ve Švýcarsku, která je tam mimochodem dodnes, akorát se v ní už skoro nepracuje.,poslala právě německá tajná služba s velkými penězi i od německé vlády a na tehdejší dobu i s např. velmi moderními rotačkami na tisk letáků, dokumentů, dokladů ve vagónech atd.atd. aby rozvalili Rusko, protože se hlavně sami Němci báli jak čert kříže, že jinak bude komunistická revoluce u nich dříve, než v tom Rusku a moc opravdu nescházelo, aby se to nestalo a to zcela legálně i ve volbách !..Historie soudruhů na východě, se soudruhy na západě, není černobílá..

    • Pakt Molotov-Ribbentrop. Budovatelé hnědého a rudého socialismu se dohodli na spolupráci a rozdělili si Evropu.

    • Je to tak. Nic neni uplne cerne ani uplne bile. Muzeme se jen dohadovat, co by, kdyby.

  • "Kdybychom neměli Rakousko, museli bychom si ho vytvořit", pravil v 19.století F. Palacký. My jsme to Rakousko měli, ale naši předkové přispěli jsme k jeho rozbití a s velkou namyšleností "slavjanofilů" 19. století vytvořili ČSR jako prý "národní" stát neexistujícího, jakéhosi prý "československého národa" (který ani Slováci neuznali). A tak nám svoboda vydržela pouhých  20let a poté jsme se stali Protektorat Böhmen und Mähren a po šesti letech z naší země na půl století byla ČSSR - Čechoslovackaja sovětskaja socialističeskaja respublika.  

    • KIMCID

      kdybychom neměli komunisty taky si je taky musíme vytvořit

    • No ale přece Hitler Rakousko také zabral. Nebo ne?

      • A jak nadšeně ho ve Vídni vítali......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit