Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to už dost dávno. Prezidenti Mao Ce Tung, Chruščov a Ludvík Svoboda přišli před nebeskou bránu.

A Svatý Petr se jich ptá, jaká mají poslední přání. (tenkrát se válčilo na Ussuri)

Chruščov povídá "Aby tu zatracenou Čínu pohltilo moře a už víc jsme ji neviděli. 

Velký Mao "Já si přeju, aby to zpropadené Rusko celé lehlo popelem a víc jsme o něm neslyšeli.

Svatý Petr - "a co ty Ludvíku?" Svatý Petře, splň jim prosím ta dvě přání a já už jen kafíčko a dva cukry! 

🙂😂😇

• No natřel jsi mi to hrachu. Stydím se. Ale zas u tebe platí to okřídlené. "Zparchantělí rodiče, maji vždy zparchantělá děcka". Podle vytříbené mluvy museli být ti tvoji extra vyvedení. A ty stojíš pevně na barikádě bojovníků za proletariát. A je dobře že se zasazuješ o odhalování a zneškodňování cizích agentů a zaprodanců!

• goyim

Hlavně Rusko mohlo a) jednoduše podat žalobu u EU/OSN a vyšlo by z toho čistě, protože vývoz těch zbraní do válečných zón je ilegální, b) mohlo by požádat Miloše nebo Vaška (když jsou to podle alobalových hlav z demobloku Putinovy loutky) ať "to vyřídí."

Idea, že místo toho Putin (relativně inteligentní a strategicky uvažující člověk) poslal Pata a Mata, kteří všechno podělaj, aby si takhle hloupě zničil vztahy s Evropou (na nichž je postavená část jejich ekonomiky), je na hranici fikce. Bohužel, je tady jistá skupina lidí, která se snaží programovat lidi (využíváním bolševicko-orwellovských technik) k tomu, aby nepoužívali mozek a jen slepě věřili tomu, co jim nakukaj mainstream média.

Je tady ještě další rozměr a to ten, že Ukrajincům dodávají zbraně přímo USA a to tak že moderní zbraně. Hi-tech balistický střely atp. Takže by to Rusku stejně moc nepomohlo.

• Tři z podezřelých byli již dříve obviněni, že se obchodníka se zbraněmi pokusili otrávit nervově paralytickou látkou novičok.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A zase ten nový čok. 😀 Teď si vzpomínám, že před pár lety jsem si koupil ruskou zmrzlinu a bylo mi po ní hrozně blbě. Sice jsem to zpočátku přikládal tomu, že k té zmrzlině jsem si dal vlašský salát, sardinky, hruškový koláč a to uzené z Penny taky mělo nějaký divný pach a chuť, ale spíš to bude tím, že mne Rusové chtěli otrávit. Beztak tam byl novičok. 

Zajímalo by mne, zda ta současná kampaň s tím údajným prudce toxickým novičokem, který prý nikdo nepřežije (ale zatím asi přežili všichni) a s těmi prý ruskými explozemi (nic bych zato nedal že Titanik taky potopili ruští bolševici aby pokořili Západ, ledovec byl jen zástěrka)  je skrytý test režimu, zda veřejnost po třiceti letech sledování slabomyslných seriálů už je dostatečně senilní anebo zda se v gumování mozků má dále pokračovat......

v padesátých letech všichni všude viděli americké agenty a mandelinku. Po jedenáctém září všichni všude viděli teroristy. Pak byl všude kovid patrně i ve sterilním lékařském vybavení. No a dnes všichni kolektivně blbnou s ruskými agenty. Se divím, že nějakého iniciativního troubu ještě nenapadlo, že nám sem kůrovce nasadili Rusové aby zdevastovali náš průmysl.....😉

• goyim

Bellingcat a rádio Svobodná Evropa. Lol, ok. Je to čím dál veselejší.

https://www.wilsoncenter.org/event/radio-free-europe-and-the-cia-partnership

Rádio Svobodná Evropa je financováno CIA, a to že už nějaký pátek. Užiteční idioti, klaka pro US intervence a změnu režimů ve jménu humanismu a šíření té tzv. "svobody a demokracie."

• Další země, která je podezřelá ze zásobování teroristů Islámského státu zbraněmi a municí, odkoukala od nás, jak odvést pozornost o tohohle podezření. Která asi bude další? Která se takto taky demaskuje?  Do nelegálního kšeftování se zbraněmi a municí pro teroristy určitě nebude zapleteno jen ČR a Bulharsko. USA má mnohem víc vazalů, ochotných udělat cokoliv aby si zasloužili podrbání za uchem od zaoceánského páníčka. 

• Tvůj fotr ještě nedávno řvával na náměstích " Se Sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak " a ty se tu dneska holedbáš jaký jsi rusobijec...ha...ha...

• Pěkné je, že nás rusák zařadil mezi své největší nepřátele. To my jej tam máme celá desetiletí. Od okupace v 1968 je rusák  vždy tím největším hnojem. Odpadem společnosti světa. Distancují se od něj všichni. Ruský mužík si myslel že přečurá olympiadu. A ona přečurala jeho. Krásný distanc dostali rusáci. Obchod se sice trošku zadrhne.Ale rusák přileze. Pokud nechce chodit ve válenkách a jezdit koňským povozem.

• Zbrojař začal mlžit boji se aby se nepřišlo na to že vyzbrojovala Islámský stát a my ho v tom podporovali.Tohle se otočí ještě proti nám.Pro Rusko by bylo jednodušší zabít zbrojaře ,než komplikovaně vyhazovat sklady do vzduchu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit