Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Problém je v tom že tzv. lidskoprávní organizace jsou placeni USA a slouží jako pátá
    kolona která má nepohodlné země rozvrátit zevnitř.
    Proto se odsuzují jen KLDR Kuba Irán Čína a Rusko. Ale o práva Indiánů v Jižní
    Americe se nikdo nestará. Tamní kmeny jsou vyvražďovány a jejich země bohatá
    na přírodní zdroje je jim kradena. Takže jsme zpět v 19 století.

    O zaměstnance kteří dělají na černo protože podnikatelé nedávají smlouvy se také nikdo
    nestará. Lidská práva jsou dnes jen zástěrkou k ničení konkurenčních států .
    • Většina občanů už pochopila, že nejde o žádná lidská práva, ale jen a jen o bezpráví, jak udělat barevnou revoluci, majdany, rozvrátit státy, zavraždit případně jejich představitele a způsobit chaos a občanskou válku - pod značkou boj za lidská práva. USSá to platí a CIA koordinuje a cvičí jak na to a kolik za to a kolik na to print dolarů, proto mají ty trilionové dluhy. USSá.

      Lidská práva, - největší USSá svinstvo. Za peníze cokoliv pro NWO- Bilderberg - nový řád zlořádů a neřádů.

      Už vám to nežereme, jsme nadobro vyléčeni z hadráku . svobody, demokracie, lidských práv .
  • Prestižní americký novinář
    Robert Parry nakonec konstatuje:

    „U americké vlády a médií vyvolala ‚protiteroristická operace‘ aplaus. Přestože šlo o brutální akce ozbrojených neonacistických praporů přímo v ulicích. Právě tyto neonacistické bandy obsadily vládní budovy v Kyjevě už v únoru, kdy Janukovyč přistoupil na vypsání předčasných voleb a na žádost Spojených států odvolal z ulic policii. Lídr neonacistů Andrej Parubyj, velitel ‚sebeobrany Majdanu‘, byl pak povýšen na šéfa Rady národní bezpečnosti. A z této pozice krátce nato oznámil, že majdanské milice budou začleněny do Národní gardy a vyslány na východní Ukrajinu do útoku proti povstalcům, kteří se státnímu převratu odmítli podvolit.

    Poprvé od Druhé světové války vyslala vláda na evropské obyvatelstvo nacistická přepadová komanda. Kyjevští hodnostáři věděli velice přesně, co dělají. Táž neonacistická komanda totiž vzápětí napadla ukrajinská města, v nichž němečtí nacisté a její ukrajinští poskoci jako haličská SS před sedmdesáti lety masakrovali Poláky, Židy a Rusy. Tentokrát ovšem na povel domácí vlády – se Spojenými státy za zády.“
  • Zabavili jim ruské pasy? Tak ať jim Izrael vydá izraelské, nebo Obama americké *5*
    • Punktlich. *5* *5* *5*
    • Jdi ty brepto - tečko Libore, humanitární bombarďáci a rozes-rači celého světa, rozsévači terorismu, fašismu jsou ve Fashingtonu. a dnes co zaseli to sklízí. Kdopak začal se sankcemi, ty nikam nepojedeš? Tak Rusko se jen přizpůsobuje USSá a EU taktice.
      • Teď jsi ale ujel, jsi úplně mimo mísu a vůbec jsi nepochopil co Medikolog říká.
  • Nacistická „romantika“ v Kyjevě: Američané bagatelizují, čeho se i německá veřejnoprávní televize děsí. Jednotky se symboly SS na přílbách! Kam směřuje „příměří“?
    Kyjev dále ztrácí. Nacisté však posilují

    Demilitarizovaná zóna, ze které by obě strany stáhly těžké zbraně a byli by zde rozmístěni pozorovatelé OBSE, je podle kyjevské vlády reálná až ve chvíli, kdy bude dodržováno příměří. To si ovšem představuje tak, že domobrana odevzdá své zbraně a vydá se všanc trestným oddílům junty. Zároveň zemi musí opustí dobrovolníci z celého světa včetně mnoha Rusů, kteří přišli na Donbas bojovat proti nacismu – tak jako jejich dědové.
    Tyto představy prozápadních kyjevských pučistů jsou ovšem na hony vzdáleny realitě a neodpovídají ani situaci na frontě. Kyjev při sporadických bojích totiž dále ztrácí pozice, například včetně luhanského letiště, které obklíčené oddíly junty o víkendu chvatně opustily. Úprk doplnilo sci-fi prohlášení, že ruská armáda použila proti Národní gardě na letišti v Luhansku dvě taktické jaderné střely. Tento již na první pohled absurdní nesmysl hlavní západní média raději ani nezveřejnila. Později se však ukázalo, že šlo zřejmě o přípravu pokusu ukrajinské armády vyvolat v Doněcku ekologickou katastrofu.
    • eště totiž ani neoschl inkoust na podpisu „minské dohody“ a Kyjev podle očitých svědků vypálil na Doněck dvě balistické střely, které zasáhly chemičku a muniční sklad. Tento zvláštní druh „příměří“ není třeba zvlášť komentovat. Co si však komentář zaslouží, je smysl všech těchto operací. Přeskupování pučistických sil během podivného příměří totiž pokračuje a k něčemu jasnému již směřuje.
      Kromě ukrajinské armády a zahraničních „podpůrných“ jednotek a „poradců“ budou zjevně hrát stále větší roli „trestní oddíly“ dobrovolnických neonacistických praporů. Již dnes tyto soukromé armády oligarchů, z nichž nejznámější je dněpropetrovský gubernátor Igor Kolomojskyj, tvoří ve skutečnosti páteř celé operace proti východní Ukrajině.

      Po dlouhém uctivém mlčení už nejen evropská, ale i zámořská média nemohou zcela ignorovat, že ideologií těchto zfanatizovaných jednotek je čirý neonacismus. Některá americká média hlavního proudu, proto začínají k neonacismu přistupovat smířlivěji než dosud, a snaží se jej interpretovat jako „neškodný nacistický romantismus“. Něco takového by v zemi prosáklé „politickou korektností“ bylo ještě nedávno pokládáno za nemožné. Tohoto vpravdě fantastického posunu si všímá i jeden z předních nezávislých amerických novinářů Robert Parry, který je znám například odhalením aféry „Irangate“:
      • Civilizovaný člověk má hákový kříž - a každý nacistický emblém - za symbol čirého zla. Washington Post z toho však náhle dělá neviňoučký ‚romantismus‘. Hledá-li ve fašismu ‚romantiku‘ i Washington Post, pak apologie ukrajinského pučistického režimu už odhodila všechny skrupule“, píše Robert Parry na consortiumnews.com.

        „Anthony Faiola se v reportáži Washington post dělí o dojmy, které nasbíral u praporu ‚Národní gardy‘, zvaného ‚Azov‘. Rozplývá se nad ‚bitvami zjizvenými vlastenci‘. Nad jejich taktikou ‚gerilové války‘, hýřící ‚sabotáží a cílenými atentáty‘. A výslovně i nad tím, že pokud se Kyjev s doněckou domobranou dohodne - na trvalém klidu zbraní i modu vivendi – ‚partyzánští válečníci mohou proruské terče napadat podle vlastního uvážení a obrátit se dokonce i proti vládě‘..
        Washington Post to servíruje konfrontačně ve stylu studené války s Ruskem. Z ‚praporů dobrovolníků‘ dělá ‚nefalšované hrdiny velkého mravního dramatu‘. ‚Nepodplatitelné bojovníky za svobodu‘, plné ‚zloby vůči Porošenkovi a jiným politikům, uvelebeným na hony od frontové linie‘.

        A to právě v reportáži, kde stojí i následující odstavce: ‚Jeden rekrut si stěnu nad postelí odzdobil hákovým křížem. Podle velitele roty, říká si Kirt a přišel z hotelového byznysu, to s ideologií nemá nic společného. Primárním cílem jednotky je podle něj obrana země před ruskou agresí. Pro dobrovolníky - v řadě případů jim není ještě ani dvacet - jsou symboly a extremistický slovník jen součástí svérázné ‚romantiky
        • obert Parry tuto „romantiku“ konfrontuje materiály řady jiných médií. Například reportáží londýnského listu The Telegraph, konstatující, že prapory typu Donbas, Dněpr a Azov patří sice formálně pod velení ministerstva vnitra, ale jejich obskurní financování, děsivý výcvik a především alarmující ideologie jsou pro podstatu ukrajinské krize příznačné. „Příslušníci ‚Azova‘ mají na svém praporu ‚vlčí hák‘ (od hákového kříže k nerozeznání). Když s nimi reportér zapředl debatu, ukázalo se, že ‚se netají obdivem k Adolfu Hitlerovi a k tomu, že jsou nacisty, se ochotně přiznávají‘. Andrej Biletsky, velitel ‚Azova‘ je i šéfem extremistické ukrajinské skupiny, nazvané bez skrupulí rovnou Sociálně-národní shromáždění.“

          Parry srovnává americkou idylku nevinné „romantiky“ i s jinými autentickými evropskými zdroji. Například s reportáží německé ZDF, komentovanou vzápětí i americkou NBC News takto: „Minulé pondělí večer konfrontovaly Němce obrazy z temné minulosti jejich vlastní země. To když německá veřejnoprávní televize ZDF odvysílala video ukrajinských vojáků s nacistickými symboly na přilbách.“ Reportáž pro ZDF točil Oysten Bogen z norské privátní TV2.

          Něco takového v českých hlavních médiích samozřejmě nenajdeme – natož v naší „veřejnoprávní“ ČT. I to o něčem podstatném vypovídá.
          • Reknete to rovnou natvrdo: "diky" TOP 09,ODS a Belobradkovi fandime nackum a oligarchum!
            Mezi ceskymi "zurnalisty" neni temer zadny, ktery by se nad tim zamyslel. *16* *16* *16*
  • http://www.osud.cz/zapad-si-plati-internetove-trolly-pusobi-v-zoldu-velkych-medialnich-domu
  • Při tý štvavý kampani proti Rusku, kdy jsou fakta přetáčena nebo zcela ignorována se nelze divit.
    OSN v oblasti ochrany lidských práv a vyšetřování zločinů proti lidskosti na východní Ukrajině neudělala zcela nic.

    V podmínkách takového neopodstatněného nepřátelství je ruský postoj zcela přirozený.

    Vidíme jakému svinstvu jsou ochodni sloužit EU zaprodanci a v Rusku se takových jistě také najde.

    Světu mír! Stop fašismu!
    • Světu mír! Stop fašismu, tj. komunismu!
      • Ty čuuuráku sám jseš komunista, který sympatizuje s ukrajinským fašismem a banderovci a teď tu chceš dělat mírutvorce. Takovým jako jsi ty bych nakopal do kulí a uši zabouchal do hlavy.
      • Blbe jste se ucil: fasismus a komunismus se k sobe maji stejne jako nula a nekonecno. *1*
      • plácáte naprostý nesmysly, hlava nehlava, snažíte se jen provokovat.

        bohužel, ale vy neumíte nezklamat. Tuto diskuzi neumíte obohatit, protože nevíte zhola nic.

        Já si jen kladu otázku, kdo vás za to platí? To nejsou totiž normální reakce
      • ty jsi taky stejný zaprodanec,jako ti naši ve vládě,na jednu stranu křičí stop fašismu a na druhou je podporují,protože velký z m r d USA jim to nařídil
  • No jo, ono to bude zase pokus mírotvůrců z EU a USA o rozklad Ruska zevnitř spolky podporovaných ze zahraničí. Jsou to určitě akorát zveřejňované vymýšlené slinty o útlacích, pokus jako u nás o sametovou revoluci s nasazenými pravdoláskaři a disidenty, podporovaných Západem. U nás toho dosáhli, stát rozebrali do svých drápů a chřtánů, Rusko chtějí rozložit, Skotsko zuby nehty chtěli udržet všemožně v Británii....Holt Rusko má právo se bránit, EU nevyšly sankce proti Rusku, USA a NATO mají po sestřelení letadla stažené ocasy a asi vědí proč, východ Ukrajiny bude Ruský, tak to zkouší zase zevnitř.. Proč nepíšou, jaká byla hrůza získat vstup do USAa jak se američani mezi sebou vyvražďovali? A proč nepíšou, že je taky v Rusku krásně??? Skvělá demokracie a upřímnost tisku!!!!
    • Tak se nám tady kremrole vyzvraceli.
      • Kremrole nezvrací, to je výborný moučník., zvracíš jen ty tečko - Karle s.
        • V tomto stanku/KS/ prodavaji jenom sunt, zadne kremrole. *4* *4* *4*
      • U stánků na levnou krásu....
  • Bude se to týkat taky původních obyvatelů dnešních USA?
  • Prý se Amíci odstěhují na Měsíc a zemí vrátí původnímu obyvatelstvu , tedy po geenocidě v počtu 2 milionů - Indiánům. Lidská práva a svoboda a tolerance je pro Fashington na prvním místě.
    • A z Měsíce bude prérie.
  • Správně, tak na národní zrádce, kdyby se u nás nedostali k moci mohli jsme žít v pohodě a lidé by nepáchali sebevraždy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit