Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já už přestával věřit a myslel jsem že všechny odpovědi byly k ničemu , vítej zpátky u normálních lidí  , holt si tu kávu nedáme ve Wuchanu  , ale klidně někde jinde . Člověk se může mýlit , ale je dobré pokud to uzná.😎

• Alespon že starouš Miloš Zeman otevřel oči. Nechápu jak se zde ještě někdo muže zastávat Putina ? nepíšu Rusů  , tam asi taky hodně lidí začíná otvírat oči , no uvidíme . Odstavit Putina pujde jedině zevnitř , jinak těžko a Vovka igraje o vše .

• Když tak - ". . . děti udělaly . . ." - tj. děti pozabíjené ruskou armádou 

a jejím ostřelováním této oblasti

• Pan president Putin útokem na Ukrajinu dokázal, že je představitel 

sebranky válečných zločinců. 

----------------------------------------------------------------------------------------

I když - i v Česku měl a má také dost kompliců. 

To je vidět i v této diskusi...

• HOAX par excellence - ale od proruského trolla ani nepřekvapuje...

Domnělé chyby, tímto trollem presentované - bombardování Jugoslávie, osvoboditelská mise v Iráku - nemohou být ospravedlněním chyb ruských. 

Rusko se přepadením suverénního státu Ukrajina dopouští zločinu proti míru. 

• Polská armáda používala v té době pistoli TT 33 (rusky 7,62-мм) se zásobníkem na náboje 7,62x25mm Tokarev.  Zásobník té pistole je na šestnáct ran. Vystřílel 74 ran - měl u sebe více, než dva zásobníky (což je běžné u armád civilisované části světa) přesněji řečeno, měl u sebe 6 zásobníků a z toho skoro 5 vystřílel,  což u okupantů ruských i polských v té době bylo naprosto běžné a popsaný děj vyplývá i z vyšetřovacího spisu. 

Přebíjení pistole TT 33 trvá pár vteřin - závěr pistole zůstává po poslední vystřelené ráně otevřený pro další náboj.Stačí zmáčknout tlačítko vedle spouště, zásobník vypadne na zem, lze nasadit další zásobník a pokračovat ve střelbě.

• Západ měl spoooustu času a možností k jednání s Ruskem. Místo toho jen vyhrožoval. Tak teď ať se ukáže, jak je silný v kramflekách.

• josef.chmela

USA teroristé jsou vysmátí jak se jim pomocí CIA podařilo rozpoutat konflikt v Evropě. Začala likvidace ekonomického konkurenta v podobě EU + Rusko, dosáhlo se toho, že vojska USA budou moci bez schválení NATO dále samostatně postupovat na východ, tím začalo oživení zbrojní výroby v USA, prodej zbraní a oživení ekonomiky, zlikvidoval se nový plynovod N-S, tak dlouho sankcionovaný teroristy USA, začala politická likvidace jedné velmoci - Ruska (do budoucna vybrakování jeho nerostného bohatství USA), evropští poddaní se budou muset ještě více navázat ekonomicky a politicky na USA imperialisty a tak budou moci USA diktovat ceny komodit (čti zdražování plynu, ropy, kovů...atd.). To se potom budeme mít. Už se na to těším. Nejhorší na tom je, že všichni bezmozci, kteří fandí teroristům USA v tomto jednání, na to dojedou. Nebude se to týkat pouze politiků a bohatých. Chudí lidé ve všech zemích zaplatí zisky amerických miliardářů.

Teď opravdu svobodnému světu zbývá pouze svobodná Čína jako velmoc a protiváha USA teroristů a imperialistů.

• mun.go

Viz ferda.borek před hodinou: Rusko v podstatě se jalo ukončit občanskou válku ... 

Putin si nasazení armády za hranicemi nechal potvrdit/* radou federace

Совет Федерации дал согласие президенту Владимиру Путину на использование Вооруженных сил России за рубежом.

/* Stejně tak jako byly válečné operace USA schváleny Kongresem.

• mun.go

A co komu udělali mrtvé děti na Donbasu? 

Спасите нас от украинской армии

Rusko pouze ukončí vleklou občanskou válku na Ukrajině.

• alicia1

http://www.reunion68.se/?p=63866

• alicia1

👍

• alicia1

👍

• alicia1

👍

• alicia1

👍

• alicia1

👍

• alicia1

Pierdolisz!

• Ve světle posledních událostí jsem nucen připustit, že jsem se mýlil.

Mýlil jsem se především v tom, že jsem očekával od Putina racionální reakci. 

Rozpoutat ozbrojený konflikt je prostě zločin, ať se na to dívám z jakékoliv strany. 

• Kdo my...?!!

• KIMCID

No a pak tu máme Německo které nám zabilo na půl milionu lidi a chtělo nás vyhladit.Tak co je horší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit