Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tenhle nesmyslný boj ale začala EU dotlačená do něj USA. A moc ráda by ho ukončila, ale bruseláci mají z velkého bratra bobky, tak si netroufnou. I když, kdo by chtěl dnes obchodovat s takovou rozpadající se troskou, jako je EU dnes?
  • Putin nařídil jen to, co v EU funguje už roky. Zboží deklarované na hranicích EU jako tranzit a následně rozprodávané uvnitř EU je tajtéž zabavováno a páleno a navíc dovozce je ještě trestně stíhán. Takže, antiblbe, evropský středověk na pokračování.
  • Rusko svírá krize. Hrozí pouliční nepokoje

    Miliony ruských pracujících byly kvůli globální hospodářské krizi nedávno propuštěny z práce a vláda je nucena čelit hněvivým protestům prostých lidí. Jedním z názorných příkladů je průmyslové město Pikalevo, píše zpravodajský server BBC News.

    Většina zdejších lidí nemá dost jídla. Někteří hladoví," říká. "Lidé nechápou, proč vláda podporuje oligarchy a banky místo toho, aby pomohla přímo jednotlivým dělníkům."
    • "Stačí jediná jiskra a vzplane celý Ural." Tohle varování nespokojeného dělnického aktivisty z Magnitogorska není podle časopisu Newsweek nijak přehnané. Ve skutečnosti už na něj může být pozdě.

      Putin nedodržel slovo

      Důvod vážně hrozící politické nestability v Rusku je jediný: Putin nesplnil, co Rusům sliboval výměnou za jejich loajalitu. Současná hospodářská recese naplno odhalila, že zemi nezmodernizoval a slibovaný blahobyt nepřinesl.
  • Na našeho vůdce Putina ani soudruh Hitler nemá!
  • Tečka Čapisral je zvláštní druh zdejšího imbecila. V dřívějších dobách vystupoval po nickem „.“ (anonym), poté začal krást nicky druhým uživatelům a nakonec se uchýlil k i taktice několika nicků a účtů. Po dvou letech zdejšího zasírání diskuzí a kradení nicků ho napadlo představovat se jako prostitutka Simona s obvyklým dovětkem „já jsem holka, ročník 90“, čímž všechny několik měsíců neskutečně bavil. Identita Čapisrala je už dávno známa, je jedno, pod jakým nickem píše, protože je velmi snadno identifikovatelný.
    Imbecila Čapisrala bezpečně poznáte podle chorobné rusofobie a zemanofobie, kteréžto dává najevo prakticky v každém svém příspěvku. Největší koncentrace Čapisralových slintů je obvykle u článků s tématikou, které se týkají jeho fobií. Dokolečka opakuje heslovité výkřiky v několika odstavcích, lže jak cigán, opačný názor neuznává, nedokáže souvisle argumentovat a oponenty vesměs nazývá bolševiky a soudruhy, zřejmě důsledek jeho stesku po starých časech... Jako poslední výkřik zoufalství pak krade nicky svých oponentů, pod kterými píše.
    Čapisralovy nejznámější nicky jsou Alina, kanibal z CCCP, Sergej, jako anonym, soudružka pusinka, američanka Simona atd. Poté, co mu bylo zablokováno několik účtů opět slintá pod nahodilými i kradenými nicky, zejména jako Tess, nicolles, Stanley, zlej homotroll, Putin, Chrobok atd. Oblíbená hesla nezměnil, dokolečka opakuje CCCP, fašista z Kremlu, bolševici, komunisti, fašisti... Velmi rád používá zkomolenou ruštinu.
    Diskuze s tímto imbecilním individuem je naprosto bezpředmětná a nikam nevede. Jakákoliv snaha o konstruktivní dialog s ním je jen ztrátou času.
    • Věrná pravda. Dokonalý popis. *4*
    • Velmi výstižné, díky. *15*
    • Kupředu levá čapisrale z ÚV KSČM!
  • Putnoidi nedávno tvrdili, že Rusku sankce pomůžou...
  • Putin je asi "lepší" než soudruh Hitler!
  • Zakrslý mongolský vůdce primitivních hord z východu Putin *12*
  • No co co co. Vodky máme dost! I pro vašeho Zemana bude.
  • ... pitomci, kteří zde řeší největšího pitomce, na tom nejsou duševně omnoho lépe :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit