Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neznám jedinou oblast v tomto "bordel státě" kde by byl pořádek nebo alespoň jeho náznak.
    Nejsem naivka co si myslí, že ve všech státech kromě ČR pořádek je. Ale být mladší a schopnější tak volím jedině nohama tak jako statisíce po r. 48 a 68!!! Současná generace 30-tníků se pořádku rozhodně nedočká!!!
  • Díky. Nejde to jinak. Ať někdo začne dělat pořádek. Pane Klaus, Kalousek, Švajneberg před volbami odpovězte
  • Až po té zlodějské bandě,která tady vládla 23let,takže to,co jste nakradli vrátíte.
  • Chrocht,chrocht
  • Sklapni neřáde ulhanej,ta paní má pravdu.A abys věděl neřáde,tak se dnešním mladým tvrdě lže.Je tady ještě větší cenzůra něž za komunistů,
  • Běžte už do pr...e,kdybyste tuto zemi nerozkradli, nemuseli bychom žít na dluh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kde jsou peníze,z penzijních fondů,které jsme mněli našetřeny za komunistů,kde jsou peníze ze zlodějské privatizace,kde jsou peníze z rozkradených továren,kde jsou peníze ze zdravotnictví,kde,kde,kde??????????,Eště jednou pípni zloději,zlodějská a uvidíš.
  • Ty pitomče jsi provokatér ale dnešní lidé už ti na to neskočí, neznám obchod ve kterém by to bylo zadarmo u lékaře jsem nikdy nic neplatil, tak stáhni ocas a běž oblbovat své kumpány v hospodě!!
  • Co jsi měl ty mě nezajímá, možná jsi byl lempl, já jsem dělal jako elektromechanik ve velkém podniku a měl jsem v té době 3400 Kč čistého, byt jsem platil 280 Kč včetně vodného a stočného, elektřina 70 haléřů za KWh, oběd v bufetu 17 Kč, Ruské vejce 3.40 Kč auto Škoda 105 L mě stálo 60000 Kč barevná TV 10000 , nebyl jsem v žádné straně a nebyl jsem mistr ti měli víc !!
  • Zvolená nezvolená, místo šetření pořád utrácejí na dluh.- *11*
  • Souhlasím, za vše se platilo. U doktore v obchodě.Když byl otec těžce nemocný, doktor sám si řekl o úplatek.Hloupost lidí je bezbřehá
  • Je mi jedno kdo momentálně vládne,hlavně že do toho nemluví amatér chemik a tolja s tou jeho udřenou kobylou.
  • Kecáš bludy.... jo a kolikrát kupujete video a kolikrát chleba , nlíko, brambory, maso, vpdu a EE.... stačí se jen kouknout na nájmy...
  • Velmi přesné, mám úplně stejnou zkušenost ( za komunistů konstruktér) a tedy i souhlas a potvrzuji každé slovo, bylom to tak !!! Videa se nikdo nenají, a bydlení + ostatní životní nutné potřeby mu nemůže nahradit. Takoví, jako ten blbec nad námi si myslí, že je důležitěsší čumět na video, než se najíst, obléci a bydlet ne pod mostem !!! Syčáci namrzlí, pověsit to za kule do průvanu, protože myslí jimi a ne hlavou !!!
  • Ty dřívější zvolené, prošustrovaly co se dalo!! A byly to desítky neli stovky miliard!!To ti Vlku nestačí, nebo jsi tak natvrdlý!!
  • Co jsi měl z počtů?Nás bylo max.V ČSR kolem 15 mil.Kolik má na svědomí ten tvůj kapitalismus.To se snad nedá ani spočítat.
  • To je daleko větší chyba v Ústavě ( ovšem platná, jelikož tam není žádné ustanovení o ztrátě mandátu ), než třeba pravomoce prezidenta, z něhož by takový Pišta nejraději udělal jenom kladeče věnců a po Pištovi to nyní papouškuje i Kalousek - trochu paradoxní, ale je to tak. Zde by byla na místě úprava Ústavy v tom, že pokud je poslanec zvolen jako kandidát politické strany, pak by tato strana měla mít právo jej zbavit mandátu, pokud je někdo zvolen jako nezávislý poslanec, pak by se nic neměnilo. Je vidět, ustanovení, že poslanec vykonává svůj mandát svobodně a dle vlastní vůle je nesmysl a tedy nestačí. Podoná úorava o ztrátě mandátu za "přeběhlictví, nota bene zakládání nových politických stran ve sněmovně by mělm být prostě zakázán !!! Naopak prezident jako kladeč věnců není potřeba k ničemu a zbytečný, to by se funkce prezidenta klidně mohla zrušit !!!
  • Myslím,že tady kážete bludy Vy!Já se oženil v r.1970,plat jako technik jsem měl 1950,-Kčs .Dostal jsem novomanželskou půjčku na 2,5% a při narození dítěte odečet 2000Kčs.Nikdy jsem nebyl v KSČ,máte pravdu,že tak jako nyní určitá skupina byla prosazována.Dříve KSČ dnes ODS a FUJ 09.Moje priority nebylo video,ale lednička,pračka,ždímačka mám jí dodnes.Televize,robot,mrazák,nábytek kompletní stěna za 15 700Kčs,mám jí dodnes jako nová.První auto byl vynikající Trabant ,stojící u chodníku a zadarmo a kvalitní.Benzin do něj za 2,30/l.Projel jsem skorem celou republiku.Blinkr nový 12,-Kčs .A žádný úplatek jsem nikdy nikomu nedal.V NDR jsem byl jako doma a u moře každý rok.Do kina,divadla na kvalitní věci a ne na brak z USA apod.Kino 4-6 Kčs.Dnes ani nemluvit.Cítil jsem se jako občan a hlavně byl jsem střední kádr.Dnes jsem odpad.Až jednou historici projdou tuto dobu tak budou koukat v čem se žilo 24 let a doufám,že to skončí,rád bych se toho dožil,aby pracující člověk měl úctu před různými šejdíři pohybujících se v politice apod.
  • Neberte to,ze se byt jen minimalne zastavam {I} Karoliny PYK a jeji ''strany'' L{I}DEM,ale tuto prasnici nekdo zvolil do Parlamentu sice za jine uskupeni,ale zvolil.Tu mrchu Kristinku Koci teze. *12* *12* *12*
    Kdezto SPOZ nikdo o ''odbornicich'' teto vlady to plati obzvlast.
    Neznam zde nikoho,kdo by byl tak primitivni a vyslal Fotovolta a neplatice dani s.Fischera do Parlamentu!
  • Človíčku, kde to bereš? Vložky, které ty jsi jistě nepotřeboval, byly k dostání celých 40 let, s vyjímkou krátké doby před sametovou revolucí, kdy bylo potřeba uměle vyvolat nespokojenost. Dále video, pokud už bylo (myslím, že nebylo), tak by bylo hitem s odpovídající cenou. Dnešní mobily nedávno taky byly předražené a dnes jsou skoro zadarmo. A nábytku bylo taky hojně. Kde ses tedy válel, žes to neviděl? Buď už jsi dementní, nebo zase jen papouškuješ co se komu hodí.
  • Naprostý souhlas.Mistifikace za posledních 24 let je značná,to jsem tady za svůj život nezažil.Když vidím ty profláknuté celebrity držící se koryta a cizopasují na národu,mají ještě tu drzostříkat jak to budou dělat nyní.Ptám se -proč to nebylo dříve.Jen hlupák je bude volit.Volím KSČM a uvidíme.Ta se musí s kabátníky vypořádat sama.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit