Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • něco se my hrozne libi,,i když je vic nez 90procent clanku na strane amerického mainstremu tak lidi uz prohledly,,v názorech a komentarich,skryte ci primo uz to vidi a mají bud primo opacnej nebo castecne vyrovnavajici názor...nenapisu to primo este my k rozboru osobnosti pribudou další hemzy..
  • Na druhé straně hranice zase cvičí armády americké a polské, v Černém moři vojenské námořnictvo rumunské, bulharské a americké. Tak nevím, ale zdá se mi, že amíci v této končině nebydlí. A ostatní státy si akorát koledují o konflikt. Když jsme se rozdělovali se Slovenskem, v okolních státech manévry nebyly.
  • I kdyby byli jen 3 metry od hranic, tak vám Tiscali je prd do toho! Cvičení je cvičení a nepodsouvej mi něco co není pravda...svinje!
  • Kdo střílel? Stopa ukazuje na ...
    Snaipeři, kteří stříleli na demonstranty a na členy Berkut při událostech 20. února v Kyjevě, ta stopa by mohla vést k " veliteli " Maidanu, a to k současnému tzv. sekretáři národní bezpečnosti a obrany pučistické Ukrajiny Andriyu Parubyju, říká bývalý šéf bezpečnostní služby Ukrajiny ( SBU ) Alexander Yakymenko. " Výstřely šly z budovy filharmonie. Za tuto budovu odpovídal " velitel " Maidanu Andrei Parubij. Nikdo do budovy nemohl zajít bez svolení velitele Maidanu Parubyje a být v budově bez jeho svolení. Tj. Andrej či Andriv (jak to správně napsat) Parubij byl velitel budovy. Jestli Parubij nevydal oprávnění tak do té budovy nikdo nemohl zajít a být tam. Parubyj to tam řídil. - řekl v rozhovoru Yakymenko pro TV " Rusko - 24 " . Řekl také, že " žádný zbraně se na Maidan nemohly dostat bez svolení Parubiya a přitom se z budovy Filharmonie co Parubij ovládal střílelo z pušky s optickým zaměřovačem a ta puška zabíjela jak obyčejné Maidanovce tak Berkutovce. Ten Parubij je takový člověk co už prakticky od svých dvaceti let více jak dvě a půl desetiletí dělá vzpoury, protesty, organizaci protestních akcí, takový permanentní nespokojenec a bojovník za barevné revoluce a puče. Zprávu o stopě k odhalení kdo střílel napsaly RIA Novosti 13.03.2014 http://m.ria.ru/world/20140313/999300726.html
  • J.J. Kníže Schwarzenberg zatroubí do kalhot k útoku na Rusko!
    ....
  • v perjod! Adolfa Merkelóvič neprajdut! Davaj na Berlin!
  • Nejrozumnější co může Česko udělat je z EU zdrhat a všechny naše lumpy,kteří se po komunistech prolhali k moci odporážet na katovských mučírnách tím nejkrutějším způsobem.Pak znárodnění majetku veškerých vlastizrádných rodů.Potom se snažit zase pod ochraná křídla Ruska.
    • A vyvěsíme novou standatu. Už to vidím jak lid jásá, za krále teď máme KATA. Na korouhví státu, je prapor s gilotinou.........
      kde jsem to jen slyšel....????? *16*
  • Mám dojem, že podobné manévry dělá Rumunsko,Bulharsko a NATO taky blízko Ukrajinských hranic.
  • chtěl bych vidět Kamov 52 v akci *5*
  • Rusové provádějí velké manévry u Ukrajiny. S tanky jsou už 30 km od hranic.Tak vidíte že nejsou na Krymu *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit