Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsi lhář a proruský kolaborant. za delší komentář tvůj pomatený výkřik nestojí Ivane
  • Tak jako tehdy Adolf Hitler vyhrožoval Československu vojenským, útokem, stejně tak hrozí Vladimír Putin a jeho okolí Pobaltí agresí. Důvody jsou prakticky stejné. Němečtí nacisté si vzali jako záminku k výpadům proti Československu údajný útlak zdejší německé menšiny, Rusové ty samé lži opakuji ohledně svých krajanů v Pobaltí. Hitlerovi křičel, že Versailleský mír je pro Německo nespravedlivý, Putinovi se zase nelíbí Evropa po pádu železné opony, kdy východoevropské země už nechtěly být dál moskevskými koloniemi. Čili podobnosti jsou tady jasné.

    Takže přehlídka vojsk Severoatlantické aliance v estonské Narvě byla jasným varováním Rusku a hlavně tamní ruské menšině, na ukrajinský scénář zapomeňte, v opačném případě na to pořádně doplatíte. A to je dobře. Kremelští jestřábi rozumí pouze síle. Proto si Západ za tuto akci zaslouží jedničku s hvězdičkou.
  • Od 12/06 byl Šafronov na ruském ministerstvu obrany persona non grata/nežádoucí osobou , protože Putina a jeho klan rozlítil , když v TV informoval o již třetím nepodařeném testu mezikontinentální balistické rakety Bulava, kterému Putin osobně ve vojenské uniformě přihlížel, a kterou předtím v tisku nazval „ jaderným kopím národní obrany „, zatímco Šafronov jí v TV pojmenoval „ nákladnou zbytečností Putinovy marnivosti “ …
  • Ale jak pan Putin vyfoukl amrdólům námořní základnu, je fantastické, holt geniální politik Putin chyby nedělá!!
  • Nicméně je důležité si připomínat, že Rusko je ve skutečnosti stát ovládaný mafií, která se nezastaví před ničím. A je na to je třeba myslet i v případě angažování ruských firem v České republice. Britský žurnalista Edward Lucas uvedl, že prakticky všechny velké ruské státní společnosti jsou řízeny organizovaným zločinem.
  • Naopak ulhaný Ivane"

    Tvé Rusko by o základnu přišlo protože Janukovyč jim ji prodloužil v rozporu
    s Ukrajinskou ústavou. Ta říká že v roce 2017 mají ruští vojáci odejít ze země.

    Rusko by o Krymskou základnu legálně přišlo a proto Krym po hitlerovsku ukradlo.
  • Amrdólové chtěli na Krymu vystavět námořní základnu, chichichi pan Putin ji svým geniálním státnickým tahem vyfoukl, chichichi. Blbečkové amrdólský utřeli nos *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Nedávno v rozhovoru pro Magazín Víkend MF DNES uvedl fotbalista Jan Koller, který hrál mimo jiné za ruskou Samaru, řekl, že v tomto městě na březích Volhy stojí sto metrů od luxusního hotelu Hilton chatrče bez elektřiny, ve kterých lidé jedí psi. Čili výjev bližší spíše třetímu světu než vyspělé Evropě.

    A nejhorší je, že za sto let se v Rusku prakticky nic nezměnilo. Bývalý prvorepublikový politik Rudolf Beran navštívil tuto zemi začátkem 20. století. Města v okolí Volhy včetně Samary popsal takto: „Z přístavu vede ulice do centra města, po které jezdí tramvaj a stojí na ni krásné výstavné kupecké domy. Stačí však sejít do bočních ulic a člověk je v jiném světě, plném bídy a nuzných chatrčí.“
  • Velké Rusko je krásná země, plná krásných a statečných lidí, proto je celý svět obdivuje!!!
  • ladimír Putin rád zdůrazňuje, že ti, kdo chtějí žít v Rusku, musí respektovat zdejší kulturu a místní zvyklosti, přistěhovalci se musí přizpůsobit Rusku s nikoliv Rusko přistěhovalcům. A jestli se jim to nelíbí, ať jdou zpátky. V tom musím s ruským prezidentem souhlasit - zlatá slova. Jenomže tato slova musí mít univerzální platnost a tedy Rusové v Pobaltí jsou povinni přizpůsobit se zdejší kultuře, naučit se místní jazyky atd. Problém však je, že to nedělají. Naopak provokují zdejší obyvatele a slouží jako pátá kolona Kremlu. Chovají se prakticky stejně jako mnozí sudetští Němci v třicátých letech v Československu. Opakovaně vyvolávají nepokoje, tu kvůli odstranění sochy rudoarmějce jako v Tallinnu, tu kvůli soudu nad údajným partyzánem, ve skutečnosti vrahem, jako v Lotyšsku. A Putin v tom zdejší Rusy ještě podporuje, inu pokrytectví je politikům vlastní všude.

    Ruská menšina v Pobaltí ohrožuje mír v této části Evropy a měla by dostat na vybranou, buď se přizpůsobí místní kultuře a zvyklostem nebo může žít v Rusku, které je jejich povaze přirozenější. A bylo by to vlastně pro jejich dobro.
  • V USA se rozmáhá výpalné formou výhrůžných e-mailů, které chodí majitelům webů s varováním před negativním SEO. Google si stále před reálnou hrozbou myje ruce, ale zašpiněný je až po krk.
  • Korupce v Rusku je obrovská a v mezinárodním žebříčku uplácení obsadila tato země 143. místo a nachází se, jaká to náhoda, v sousedství právě Nigerie. Rusové považují uplácení za něco normálního a braní výpalného je v této zemi běžným jevem. I generální ředitel významné stavební společnosti Metrostav Jiří Bělohlav již dříve v rozhovoru pro Reflex uvedl. „V Rusku, abyste mohli podnikat, musíte mít za sebou speciální lidi, víte, jak to myslím.“ Ano, lidi, kteří berou peníze za to, aby se náhodou zrovna Vaší stavbě nic zlého nestalo.
  • KyberBerkut odhalil fakta zločinů dobrovolnických praporů
    Hackerská skupina KyberBerkut zveřejnila dokumenty ukrajinských ozbrojených sil, Národní gardy a generální prokuratury, ve kterých se informuje o tom, že dobrovolnické prapory neplní příkazy Kyjeva.

    „Dnes se nám dostaly do rukou oficiální dokumenty potvrzující tu skutečnost, že tak zvané dobrovolnické prapory se Kyjevu absolutně nepodřizují. V podstatě se změnily v organizované zločinecké skupiny, které okrádají a vraždí vlastní lid. Za dobu kárné operace si natolik zvykly na svou beztrestnost a na to, že je jim všechno dovoleno, že mají pocit, že pro ně zákony ani boží přikázání neplatí", praví se na webu KyberBerkutu.

    KyberBerkut získal přístup k tajné informační síti ministerstva obrany Ukrajiny
    Kromě toho se zdůrazňuje, že pouze v Luhanské oblasti spáchali v poslední době příslušníci těchto praporů přes 200 zločinů.
    „Podle materiálů z trestních spisů mají bandité z praporu Ajdar na svědomí loupežné přepadení poslance Luhanské oblastní rady Děvizorova, kterému zabavili automobily a jiný majetek. Děvizorova našli v kufru jednoho z jeho automobilů", praví se ve zprávě.

    KyberBerkut je skupina hackerů, která se objevila po rozpuštění zvláštních útvarů milice Berkut. Její složení je neznámé, její členové dodržují anonymitu. KyberBerkut o sobě hovoří jako o hackerské skupině, která „pomáhá Ukrajině udržet si nezávislost před vojenskou agresí Západu, připraveného bránit vládu neofašistů".
  • Časopis Newsweek tak zopakoval své tvrzení o Putinově napojení na organizovaný zločin z léta 00 po Putinově „ zvolení „ prezidentem s tím, že Putin nejen 7 let zasedal ( oficiálně v neplacené funkci ) v poradní radě ( spolu s dalšími třemi členy radnice, mezi kterými byl German Gref a hlavní architekt města Oleg Charčenko, jenž byl i šéf architektem hlavní stavební firmy OH v Soči Olympstroj, údaj zapsaný v německém obchodním rejstříku, přesto Putin po svém zvolení v roce 00 popřel, že pro SPAG pracoval ) této zástěrkové společnosti pro praní špinavých peněz, ale udržoval i přímé a pravidelné kontakty s ruskými i zahraničními příkazci této firmy, jak potvrdil časopisu Newsweek Klaus Peter Sauer, příkazník Kmotra tambovského gangu a předseda dozorčí rady SPAG, jenž se s Putinem setkával v RF i ve Frankfurtu.

    Sauer časopisu Newsweek potvrdil i to, že dalším příkazníkem Kmotra Kumarina-Barsukova byl Vladimír Smirnov, šéf SPAG pro RF ( nakupoval přes tuto firmu pro tambovský gang nemovitý majetek v RF ).
  • Ruský vrah. Nic víc Ivane
  • Lenin = největší postava Všehomíra!!!
  • Vladimír Iljič Lenin, dříve Uljanov byl jednou z nejhorších kreatur 20. století. Do první zločinecké desítky vedle Stalina, Hitlera, Mao Ce- tunga apod. určitě patří

    Vůdce ruské bolševické revoluce byl podle historiků zlý nenávistný člověk. Nežil si špatně, vlastnil velkostatek po rodičích, který jej slušně živil a umožnil mu věnovat se revoluci. A už za carské éry odmítl poslat ze svého tučného konta peníze na pomoc obětem hladomoru (ten ovšem nebyl tak strašný, jako ty pozdější v jeho a Stalinově éře). Zdůvodnil to tak, když jim nyní nepomůžeme, mnoho lidí umře, zbylí se naštvou a o to dřív bude revoluce.

    K moci se tento masový vrah dostal ozbrojeným pučem proti zákonné prozatímní vládě. V listopadu 1917, už po komunistickém převratu, se v Rusku konaly volby do ústavodárného shromáždění a bolševici v nich získali 24% hlasů. Čili více než tři čtvrtiny Rusů tehdy komunisty nechtěly. Lenin na to zareagoval tak, že legálně zvolený parlament nechal násilím rozehnat.

    Jeho vinou v Rusku vypukla občanská válka, při které zahynuly miliony lidí, ať zabitých v boji nebo zemřelých při velkém hladomoru na začátku dvacátých let minulého století. Tento vrchní bolševik vydával rozkazy, v nichž vyzýval k masovému vraždění všech, kteří s ním nesouhlasili. Za jeho éry vojáci Rudé armády potlačovali vzpoury vesničanů na Sibiři tak, že když Ti se ukryli v lese, tak rudoarmějci vypustili do míst, kde se schovávaly mimo jiné ženy a děti, bojové a otravné plyny. Nemá cenu vypočítávat dále komunistická zvěrstva, ke kterým on podněcoval. Ta se dá najít v příslušné literatuře.
  • Najdi si konečně vlastní nick ulhaný StBáku


    Rusko uctívá rudého zločince, tak proč vadí Bandera?

    Na jedné webové diskusi jsem napsal, že současný Leninův kult v Rusku je nepochopitelný. Na to mně jeden příznivce Kremlu odpověděl, že Češi jako uctívači husitských zločinců by to měli chápat. A já odpověděl, že v tom případě také musíme mít pochopení pro Ukrajince a jejich vztahu k Banderovi, coby národnímu hrdinovi. Nicméně Lenin byl pučistou a zločincem zodpovědným za smrt milionů lidí. Rusové proto nemají žádné právo vytýkat Ukrajincům Banderu.

    V Rusku jsou po komunistickém zločinci Vladimíru Iljiči Leninovi pojmenované ulice, ve městech stojí jeho sochy, v Moskvě na Rudém náměstí je jeho mauzoleum. Na Ukrajině stojí Banderovy sochy, jsou po něm pojmenovány ulice, ale jeho mauzoleum v Kyjevě na Majdanu nestojí.

    Stepan Bandera byl ukrajinským nacionalistou a žádným beránkem, ale ono to v tehdejších dobách útlaku ze strany Poláků a Rusů ani jinak nešlo. Za svůj národ bojoval velmi razantními způsoby, při kterých teklo hodně krve. Nebyl však žádným fašistou (fašismus je čistě italská záležitost) a vůbec ne nacistou. Sám byl hitlerovským Německem tři roky vězněn v koncentračním táboře Sachsenhausen, na což jeho kritici rádi zapomínají. V každém případě byl ukrajinský nacionalismus produktem polského a především ruského útisku.
  • National Interest: v případě války ruské S-400 ihned ochromí hlavní síly NATO
    Rusko posílá zdokonalené protiletadlové raketové komplexy S-400 Triumf k hranicím NATO, a toho by se měly Spojené státy obávat, píše pozorovatel časopisu National Interest.

    „S-400 je nejpokrokovějším systémem protiraketové obrany, a jejich rozmístění podél hranice s NATO může zpochybnit schopnost aliance dominovat v případě konfliktu s Ruskem", praví se v článku.
    V tomto týdnu některá masmédia s odvoláním na prohlášení náčelníka tiskové služby Západního vojenského okresu plukovníka Olega Kočetkova oznámila, že v Západním vojenském okruhu Ruska roste počet protiletadlových raketových komplexů S-400 Triumf a protiletadlových raketových a dělových komplexů Pancir-S. Podle informace pozorovatele ohrožuje tato skutečnost převahu NATO ve vzduchu.

    Jak vysvětlil vojenský expert Robert Farley, má baterie komplexů S-400 ve výzbroji rakety tří typů určených pro zasažení vzdušných cílů v různé výšce. Maximální bojový dolet rakety země-vzduch dosahuje 400 kilometrů, rakety kratšího doletu však nahrazují tento nedostatek větší rychlostí a lepší schopností ničit pohyblivé cíle. S-400 mohou také sestřelovat balistické rakety.
    Podle informace experta, rozmístění S-400 v Kaliningradu by mohlo ohrožovat vzdušné operace NATO v Evropě.
    „V případě války mohou S-400 a jiné podobné systémy hned v prvních dnech neutralizovat letectvo NATO a ochromit hlavní vojenské síly Západu", podotkl Farley.
    Na nedávném fóru Armáda 2015 prezident RF Vladimir Putin prohlásil, že nové mezikontinentální balistické rakety, které doplní v r. 2015 složení jaderných sil země, budou moci překonávat jakékoli systémy protiraketové obrany. Celkem bude do složení jaderných sil RF v r. 2015 zařazeno přes 40 nových mezikontinentálních balistických raket.
  • ení pravdou také hodně další šířený blud, že Rusko si umí poradit s islamisty. Neumí! Dokazují to opakované pumové útoky muslimských radikálů včetně sebevražedných atentátnic na celém území kremelské říše. Sama ruská tajná služba FSB přiznává, že nemá přesnou představu o skutečné síle muslimských teroristů v Rusku a není schopna se jim účinně bránit. Slib prezidenta Vladimíra Putina, že se s islámskými radikály tvrdě vypořádá, zůstal (stejně jako mnoho jeho jiných) jenom na papíře.

    Rusku také hrozí v budoucnu velký problém. Kvůli své dřívější agresivní politice ovládlo mnoho islámských oblastí (Kavkaz, Tatarstán, střední Asie). Na rozdíl od jiných zemí, které svým koloniím daly nezávislost, však mnohá z těchto území zůstala jeho součástí. A jelikož muslimské ženy rodí daleko víc dětí než Rusky, čeká kremelskou říši prudký růst islámské populace. Experti dokonce očekávají, že do deseti let bude více než čtvrtina ruské armády muslimská.

    Ani Západ nemá ve vztahu k islámskému radikalismu čisté svědomí. Mě osobně mrzí nevraživost Francie vůči Izraeli a naopak její sympatie k Palestincům. Nicméně ani v Paříži by nikoho nenapadlo zvát zločince z Hamasu na návštěvu. Rusové tímto zločinným krokem jenom převedli sympatie k antisemitismu a islámskému terorismu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit