Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Penzijní soukromé fondy=zlodějina. A nikdo neví jestli vůbec své peníze dostane na spět a kolik ho to vyjde za vedení účtu
  • Kdyby naši velitelé typu Klaus Dlouhý atd. neprošustrovali peníze z 1a2 vlny kup. p. tak tu byl dostatečný fin.polštář pro naši ekonomiku a mohli jsme v klidu ještě půjčovat.Dnes se ten stařec tváří ,že se ho to vůbec netýká a má ještě drzost někomu radit.
  • Mnoho lidí ale nechce slyšet krutou pravdu. To co se stalo s hospodářstvím republiky po listopadovém převratu to je věc jiná. Nenasytné západní banky a podvodníci všeho druhu si berou z majetku státu co se jim hodí a národ v domnění, že získal svobodu volil jednu nezodpovědnou vládu za druhou a jásal.
    Pohled druhy.Světové hospodářství se z různých příčin dostalo do stavu, že jeho další extensivní rozvoj se stává nemožným. Lidé s vyspělých zemí se domnívají , že mají právo chtít stále víc a lepších produktů, lidé s rozvojových zemí chtějí to samé. Svět má v současnosti sedm miliard obyvatel. Evropan potřebuje pro svůj život čtyři Země ,obyvatel USA skoro devět zeměkoulí.Země se ale nezvětšuje. Kde je Čína, Indie, Afrika atd.
    Uvědomte si, že tato krize jen tak nezmizí, že bude trvat možná dvacet let, že nastane tvrdý boj o život, že starý Malthus před dvěma sty lety měl pravdu, když rozšíříme jeho teorii o suroviny. Jen se divím, že některým vládním činitelům to ještě vůbec nedošlo. Asi nedávali pozor při výuce marxismu. Komunisté se ale taky pletli, když tu teorii nedomysleli a ve svých plánech podcenili.
    Přeji všem krásný den.
  • Boučku, ono je to tím, že nelze svět dělit na "kapitalismus" a "socialismus", to jsou dávno překonané materialistické představy 19.století. Problém je právě v tom přetrvávajícím materialismu a v odvrhnutí MORÁLKY a SPIRITUALITY.
  • Libore, máš v podstatě pravdu, ale dnes je doba vyžadující "globalizaci" a nelze se uzavřít do našeho podělaného slepičího dvorečku. Musíme se naučit uvažovat jako EVROPANÉ, občané EU, budoucích USE - United states of Europe.
  • Humpe. obávám se, že máš pravdu. To samé se týká zákonů: stačilo by vrátit se tam, kde se přestalo, tj. k předválečnému stavu a doplnit a upravit zákony podle zákonů civilizovaných zemí.
    Ona byla po Listopadu odmítnuta také nabídka emigrantů, kteří se chtěli vrátit a přinést nejen své úspory, ale především zkušenosti. V minulosti byli vždy váženi ti, kdo procestovali cizí země a přinesli domů poznatky a zkušenosti. Dnes je tomu naopak. Můžeme poděkovat té zlodějské bolševické bandě s Klausem v čele. Anebo spíš sami sobě, že jsme to těm gaunerům dovolili.
  • Co je to zase za nesmyslná nadpis? Lidé MOHOU, ale NEMUSÍ platit pojistné do soukromých fondů. Když nechtějí, tak budou platit pouze do státního fondu to neznamená, že "odmítají" reformu. Ten takynovinář by se měl vrátit do školy.
  • Klasi Jaroslave, s těmi důchodci máš částečně pravdu ale staří lidé jsou důvěřiví a domnívali se že to bude ráj, nakonec mají jen oči pro pláč, mediální masáž byla tak silná a přesvědčivá že tomu někteří uvěřili, dneska jsou rádi když jim po zaplacení bytu zbude na čaj a rohlíky.
  • Než dát prachy do nějakého zlodějského fondu, to radši zarovnám sklep flaškama s chlastem, to je trvalá hodnota. *2* *2* *2*
  • Protože oni nepotřebují pravdivé výsledky!!! Ty se jim nehodí do jejich lživé a oblbovací politiky!!!
  • Tato země ,i z ekonomických důvodů, penzijní refornu potřebuje.A to takovou,která by každému důchodci zajistila zasloužený a spravedlivý důchod.V praxi to znamená,že každému důchodci,který jásal pro Havla,Klause a podobné darebáky,pak pomáhal rozkrást státní majetek,přes kuponové privatizace,nebo prodej podnikových akcií,případně jiné lumpárny,bude vyplácen důchod,v pravidelném termínu,ale jedině na holý zadek bejkovcem.Též je třeba uvedeným důchodcům zajistit spravedlivé zdravotnictví.To znamená,,že by uvedení důchodci,měli ve zdravotnictví nárok
    pouze na bábu zaříkávačku a i tu si platit ze svých úspor.
  • Kdo je pro, ať si vzpomene na Kocábovy Trend fondy a na Kampeličky. Neděkuji, vetkněte si takovou reformu za krempu na tyroláku *12* *16*
  • to jsou jen kecy, ze polovina nesouhlasi s duchodovou reformou. jako by chteli rict, ze je to v poradku-ze druha polovina s tim souhlasi. rozkradli republiku a ted si burane plat na svuj duchod prispivej. umelce vseho druhu najdeme ve vlade! je to vlada zaprodancu a to uz od roku 89. banda diletantu.
  • "Západní kapitalismus selhává, protože ztratil svůj smysl pro morálnost," píše pro Aktuálně.cz novinář a vydavatel internetového zpravodaje- Fleet Sheet Erik Best.
    Co se pokazilo na kapitalismu? Byl to přece tak slibný systém a zároveň původce tolika užitečných vynálezů a vymožeností moderního života. Avšak na počátku 21. století to vypadá, že mele z posledního. Světoví kapitalisté se nedávno sešli v Davosu, aby vyšetřili churavějící tělo kapitalismu, ale ne aby vyléčili chorobu, která jej v hloubi sžírá. Pouze prodiskutovali způsoby, jak jej udržet při životě o něco málo déle. Evropští politici zkouší přikládat pijavice, jakoby pouštění žilou mohlo nějak oživit jeho zmírající orgány. Jak dlouho to pacient vydrží, nikdo netuší..
  • Penzijní reforma je paskvil související s politikou za posledních 22 let. Dříve základem společnosti byla rodina, což dnes prokazatelně není. I když je to fatální rozumová blbost, tak jako legislativně nastavené vymírání národa v systému asociálních zákonů a nahrazování cizinci, což nic nemění na tom,že politici této země si legislativně přejí nechat vymřít národ. To tu ještě nikdy nebylo v historii z pozice českých politiků. Zde se potvrzuje jejich kvalita, vlastenectví, zločinnost a kolaboranství s EU a USA. Prodlužování věku pro odchod do důchodu je v souvislosti se stárnutím a opotřebováním lidského organismu potažmo finančně dostupnou zdravotní péčí a výší státních důchodů do budoucna postaveno proti zákonům přírody s další legislativní zločinností vůči většině občanům ČR. *16* *16* *16* *16*
  • Penzijní reforma jako vyšší forma euthanazie ...
  • Vadí mi, že existují funkční a osvědčené vzory penzijního systému, jen u nás zase "hrdě" jdeme vlastní cestou, ale kam?
    Je to stejné jako po listopadu, když byla odmítnuta pomoc s vypracováním zákonů. Ono by se asi nedalo tolik krást.
  • No ono jde spíš o to, aby na to ti lidi vůbec měli, když většina ani nemá ten slavný "prům. plat" a už vůbec nikdo neví, při jakýchkoliv zárukách od kohokoliv co s kým a čím bude za několik let natož za hodně let. Jen si vezněme co tu bylo před 15 lety a co je za "dobu" teď. Svět se mění tak strašně rychle, že to opravdu nikdo dnes nedovede odhadnout ani náhodou..
  • Proč tady není hlasovací anketa aby se každý vyjádřil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit