Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Penzijní reforma je paskvil související s politikou za posledních 22 let. Dříve základem společnosti byla rodina, což dnes prokazatelně není. I když je to fatální rozumová blbost, tak jako legislativně nastavené vymírání národa v systému asociálních zákonů a nahrazování cizinci, což nic nemění na tom,že politici této země si legislativně přejí nechat vymřít národ. To tu ještě nikdy nebylo v historii z pozice českých politiků. Zde se potvrzuje jejich kvalita, vlastenectví, zločinnost a kolaboranství s EU a USA. Prodlužování věku pro odchod do důchodu je v souvislosti se stárnutím a opotřebováním lidského organismu potažmo finančně dostupnou zdravotní péčí a výší státních důchodů do budoucna postaveno proti zákonům přírody s další legislativní zločinností vůči většině občanům ČR. *16* *16* *16* *16*
    • Libore, máš v podstatě pravdu, ale dnes je doba vyžadující "globalizaci" a nelze se uzavřít do našeho podělaného slepičího dvorečku. Musíme se naučit uvažovat jako EVROPANÉ, občané EU, budoucích USE - United states of Europe.
  • Vadí mi, že existují funkční a osvědčené vzory penzijního systému, jen u nás zase "hrdě" jdeme vlastní cestou, ale kam?
    Je to stejné jako po listopadu, když byla odmítnuta pomoc s vypracováním zákonů. Ono by se asi nedalo tolik krást.
    • Humpe. obávám se, že máš pravdu. To samé se týká zákonů: stačilo by vrátit se tam, kde se přestalo, tj. k předválečnému stavu a doplnit a upravit zákony podle zákonů civilizovaných zemí.
      Ona byla po Listopadu odmítnuta také nabídka emigrantů, kteří se chtěli vrátit a přinést nejen své úspory, ale především zkušenosti. V minulosti byli vždy váženi ti, kdo procestovali cizí země a přinesli domů poznatky a zkušenosti. Dnes je tomu naopak. Můžeme poděkovat té zlodějské bolševické bandě s Klausem v čele. Anebo spíš sami sobě, že jsme to těm gaunerům dovolili.
  • Penzijní reforma jako vyšší forma euthanazie ...
  • to jsou jen kecy, ze polovina nesouhlasi s duchodovou reformou. jako by chteli rict, ze je to v poradku-ze druha polovina s tim souhlasi. rozkradli republiku a ted si burane plat na svuj duchod prispivej. umelce vseho druhu najdeme ve vlade! je to vlada zaprodancu a to uz od roku 89. banda diletantu.
  • No ono jde spíš o to, aby na to ti lidi vůbec měli, když většina ani nemá ten slavný "prům. plat" a už vůbec nikdo neví, při jakýchkoliv zárukách od kohokoliv co s kým a čím bude za několik let natož za hodně let. Jen si vezněme co tu bylo před 15 lety a co je za "dobu" teď. Svět se mění tak strašně rychle, že to opravdu nikdo dnes nedovede odhadnout ani náhodou..
  • Kdo je pro, ať si vzpomene na Kocábovy Trend fondy a na Kampeličky. Neděkuji, vetkněte si takovou reformu za krempu na tyroláku *12* *16*
  • Proč tady není hlasovací anketa aby se každý vyjádřil.
    • Protože oni nepotřebují pravdivé výsledky!!! Ty se jim nehodí do jejich lživé a oblbovací politiky!!!
  • Kdyby naši velitelé typu Klaus Dlouhý atd. neprošustrovali peníze z 1a2 vlny kup. p. tak tu byl dostatečný fin.polštář pro naši ekonomiku a mohli jsme v klidu ještě půjčovat.Dnes se ten stařec tváří ,že se ho to vůbec netýká a má ještě drzost někomu radit.
  • "Západní kapitalismus selhává, protože ztratil svůj smysl pro morálnost," píše pro Aktuálně.cz novinář a vydavatel internetového zpravodaje- Fleet Sheet Erik Best.
    Co se pokazilo na kapitalismu? Byl to přece tak slibný systém a zároveň původce tolika užitečných vynálezů a vymožeností moderního života. Avšak na počátku 21. století to vypadá, že mele z posledního. Světoví kapitalisté se nedávno sešli v Davosu, aby vyšetřili churavějící tělo kapitalismu, ale ne aby vyléčili chorobu, která jej v hloubi sžírá. Pouze prodiskutovali způsoby, jak jej udržet při životě o něco málo déle. Evropští politici zkouší přikládat pijavice, jakoby pouštění žilou mohlo nějak oživit jeho zmírající orgány. Jak dlouho to pacient vydrží, nikdo netuší..
    • Boučku, ono je to tím, že nelze svět dělit na "kapitalismus" a "socialismus", to jsou dávno překonané materialistické představy 19.století. Problém je právě v tom přetrvávajícím materialismu a v odvrhnutí MORÁLKY a SPIRITUALITY.
  • Penzijní soukromé fondy=zlodějina. A nikdo neví jestli vůbec své peníze dostane na spět a kolik ho to vyjde za vedení účtu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit