Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V pořádku není už to že zdejší smetánka a její děti si mohou za peníze koupit diplom.
    Neustále se všude požaduje vzdělání ale samotný diplom už nemá žádnou hodnotu.
    Nemají ho jen vzdělaní ale i bohatí hlupáci.

    Řada politiků prý udělala soukromou školu. Když však mají říct jména učitelů či spolužáků
    tak nevědí. Tyto věci si pamatuje každý takže zase je to jen podvod.
    Na ten podvod jsou dva - uplacený profesor a úplatkář který diplom žádá - přesto soud
    nikomu nezaslouženě udělenný titul ( díky němu funkce a větší peníze) neodebral.
    • Naprosto s tebou souhlasím...
  • Šupáci na Karlově universitě už dají titul i Pepíkovi Vyskoč ze Švejka.Co víc nabídli se tuhle že zadarmo - tady za naše nechají dostodovat ukrajince.Jen tak aby to vypadalo.Tak to už je na pár facek akademikové.
  • Vůbec se nedivím Zemanovi ,že s vedoucí vysokoškolskou bandou nechce mít nic společného.
  • Tak jak u nás nelze odebrat falešnými podvody získané tituly tak nelze u nás odebrat nakradený majetek ale pouze v statisících a milionech. Zloděj pokud je odsouzen a to málokdy tak je stejně vychechtaný, žije si dál v luxusních domech nebo bytech, jezdí v luxusních vozech a na paracák nemusí. To je ten náš hnojník.
    • I když nejsi původní Eva naprosto s tebou souhlasím...
  • 620 000 lidí bez práce,138 000 lidí vyškrtnuto z evidence úřadu práce.40 000 bezdomovců,1 milion lidí na pokraji chudoby,2 a půl miliony živořících důchodců...rozkradená ČR,plno pochybných existenci...jsou to prostě..P..sata!!! A spokojení přitroublí politici,zprava,či zleva ,mlaskající u plných koryt:-(((( Humus,hnojiště,PSEUDOKAPITALISMUS!!!!
    • Lidé jsou bez práce? A jakou práci mohou nabídnout? Co dělají pro to, aby se naučili nové věci, které přináší doba? A nabízejí ji tam kde ji někdo potřebuje a proto ji koupí nebo čekají, že jim ji někdo přinese domů?
      • Jak klasik pravil:
        Blbec nikdy nepochopí,
        že je blbcem skutečně,
        pravdu o tom, že je blbcem
        blbci říkáš zbytečně.
        I když používá latinu.
  • Proč se raději nehodnotí konkrétní kroky které dělá jako ministr ? Mě zajímá tohle , ne spekulace o věcech , které jsou již formálně uzavřeny. Muže zdobí čin , se říká . Doktorát , či vysoká škola , neznamenají automaticky , že dotyčný je dobrý v tom co dělá , snižovat tedy na základě takových spekulací hodnotu člověka je poměrně laciné a hloupé .
    • jenže by se tam asi nedopracoval, kdyby ten doktorát neudělal
    • Konkrétní kroky se budou určitě hodnotit také. Zatím to lze ohodnotit tak, že říká, co národ chce slyšet. To ostatně umí každý. Ale on reprezentuje určitou část populace, tedy své voliče. V zahraničí republiku. Je mediálně aktivní. Tak by měl mít i nějakou morálku. O lidi s hroší kůží opravdu nestojím. Ale je to dnes moderní, takových přibývá a lidí s morálkou ubývá. Denně slyšíme, že ten udělal to, či ono a on to popírá. Kdy jsme naposled slyšeli "Ano udělal jsem chybu a stydím se, pokusím se to napravit"
  • Proč se nezabýváte se vzděláním různých novinářů a moderátorů, kteří za naše peníze svými nekvalifikovanými výroky ovlivňují myšlení jiných, na příklad v televizi ta kakaová hvězda Sejrečková, která plně nahradila drbnu Drtinovou.
    • (Ne)vážený Holoubku, soused taky krade? Vzdělaný soudný člověk si nenechá své myšlení nikým ovlivnit. Sežene si sám informace z různých zdrojů, analysuje je, vyhodnotí a utvoží si vlastní závěr.
  • Dyť je to patla ! !
  • Já se vám divím jediný člověk,který chce ve školství udělat pořádek a zase se na něj vytahuje špína.Fakt je, nás ve škole taky trestali a do dnešního dne mám tyto učitele v úctě,protože nás hodně naučili,co naučili dnešní učitelé tyto dnešní rodiče,akorát neúctu,ke všemu co má hodnotu.(morální).Myslím si,že by děti měli mít z učitele respekt aspoň,by se více učili.Víte když jsem byla malá,tak s náma bydlela babička a víte,my jsme této babičce museli vykat,protože jsme byli vychovávání k tomu mít stáří v úctě.Zkuste to zařídit v dnešní době,to bychom se divili.
    A toto,bylo zavedeno před dávnými,dávnými lety, byla to tradice.
    • No právě proto. Čím blbější budou lidi, tím snáze se budou ovládat... to je stará věc,
    • Jestli chce Chládek dělat ve školství pořádek, tak to jistě bude chválihodné. To ovšem neznamená, že by měly být zapomenuty jeho prohřešky, aniž by se k nim sám přiznal a upřímně jich litoval.
      Ten pořádek ale neudělá žádný ministr, nýbrž pouze sama akademická obec. K tomu ovšem potřebuje, aby vzdělanost opět získala úctu jako jedna z nejdůležitějších hodnot, jako tomu bylo než tady komunisti začali zavádět východostepní zvyklosti.
      Je pravda, že jsem ve škole od učitelů taky občas něco slízl. Ale přesto na většinu z nich vzpomínám s velkou úctou. Naučili mě vážit si vzdělání a usilovat o jeho dosažení, naučili mě jak ke vzdělání dospět a byli mi také vzorem morálky.
      Pokud jde o to vykání, to je jen úzus. Např. císaři římskému a králi českému Karlovi, toho jména IV., blahé paměti, se říkalo pane králi ty. A přesto to nevedlo ke snížení úcty vůči jemu.
      • Naopak,vůbec jsme si nedovolil říct babičce,Ty krávo ,zkuste se porozhlednout kolem sebe,
        tady jde opravdu o tradice a co se tyká tykání kralů,pokud vím taky jich bylo hodně povražděno,to bylo tím,že si asi tykali.Máte ještě nějaký příměr? Sám říkáte ,že na tyto učitele s úctou vzpomínáte.Tak by se měla navrátit tradice, mít v úctě učitele.Jinak jsem ráda za ten váš příspěvek.
  • Tohle hodnocení panu chládkovi jistě sebevědomí nezvýší. A s frustrovaným šéfem se opravdu vyjít nedá. Na druhou stranu: není česká posedlost tituly náhodou úchylná?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit