Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máte ouno i podruhé,protože osoby se ZP mohou použít zbraň pouze na osobní ochranu a jen svého majetku. NE na ochranu kohokoliv jiného a pokud to nevíte,tzn. Ouno a ne ZP Vy děcko.
  • I tak se budu držet hesla je lepší když mne dva vedou, než šest nese. A lepší je zbraň mít a nepotřebovat, než nemít a potřebovat. *3*
  • ... napiš něco o svém vzdělání, blbe :)))+
  • ... nečtený deement nad hrobem blije :)))
  • ... krátce: deementek, kteý se prezentuje jako "jen tak.....", je dokonalá troska, ketrré není pomoci.....
  • ... obdivuji tvou výpravnost, ale netoleruji tvou demenci, pitomečku :)))
  • ouno máte vy já mám ZP *3*
  • reaguji na vaší první větu ale to by vám to mozek musel brát *3*
  • Máš ouno,retardum co se chlubí,že mají ZP to automaticky nedovolí
  • Na blbecčky málokdy reagují,ale doporučil bych si můj prispevek přečíst celý pane "dobrovolný hasiči z horní dolní"
  • To,ze se vyhýbají,na tom jste byl kde? Byl jste někdy v Praze,víte komu se staví v Teplicích 30 RD.??
  • ... dobře víš, že jsi nejprimitivněší a nejzbabělejší ubožák na netu, rád tě umrtvím :)))
  • No já ZP mám a jsem v klidu a vy?
  • Stát nikoho nenutí! Jen tímto nesvazuje ruce, mimochodemkdyž uděláte testy se vším všudy cca 5tis.Kč,neznamená to že dostanete zbroj.průkaz.
  • ... omyl deemente, mám před tebou, chudáku, jak známo, astronomický duševní náskok :)))
    ... co ty s tím, blbe, diporučuji posilovnu, jinak máš ze svého dementního obličeje kečupek
  • tak že nepotřebuješ hasičák ani lékárničku v autě protože i s tím ti pomůže stát že?
  • cha cha to se povedlo. A zas napiš jak jsi prase s noblesou. Nebo jak uděláš ty prase z někoho hadr. To jsou nejvyvedenější přání obyčejného páchnoucího vepře z chlíva.
  • ZP mám ale nepochopil jsi důvod proč to chce zakotvit do Ústavy.
    Za prvé aby to bylo jasné,za druhé aby nám do toho nekecala EU.
    Proč myslíš že se to tam snaží protlačit do voleb? On ví že jeho strana už nevyhraje.
  • ... jako vždy nabízím osobní konfrontaci s deementem :)))
  • Tak i onak,každopádně stát má chránit své občany bo armáda i policie jsou placení z našich daní a to,že osoby se zbroj.pr. mohou zakročit je jen doplněk či nadstavba,možná samozřejmostí, ale vzhledem ke zkušenostem s našimi soudy se obávám,že se zákrok otočí vůči ...jak se říká za dobrotu na žebrotu. Suma sumárum, to nakonec vítám,nemůžeme se nechat vést na porážku bez boje,či obrany sebe samých, dětí i spoluobčanů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit