Přejít na výpis diskuzí
S uprchlíky by měla pomoci hlavně církev, tvrdí Veronika Žilková
6.6.2015 | red
114 příspěvků
-
Ať si je žíla ubytuje u sebe doma. Když se zadaří, tak ji nějakej ručník ještě multikulti obohatí sexem. *1* *1*
-
to je mi povedená rodinka, manžel chce NEDOBROVOLNĚ povinně verbovat na vojnu kanonenfuttery a manželka doporučuje českým rodinám postarat se o válečné uprchlíky, však budou mít volné pokojíky po svejch chlapcích co? *11* *12* *11* *16*
-
-
... popiš svou rodinku, srágoro :)))
-
-
Podnikatel zaměstnává české občany bez pracovních smluv. Pusinko ptáš se
kdo z nich krade. Okrádají nás všechny oba dva - podnikatel i zaměstnanec.
Ten první ušetří na pojištění. To za jeho nelegálního zaměstnance platí stát - občané.
Zaměstnanec oficiálně nepracuje takže bere dávky na které by jinak nárok neměl.
Ano bude mít menší důchod ale nyní má dávky a nelegální příjem. Tedy 2 platy.
Tiradore víš proč nejde debatovat u Novotného? Protože by většina byla proti
přistěhovalcům a to se dnes nenosí. V plánu je totiž takto EU zničit zevnitř. -
-
každý kdo neplatí v tomhle prohospodař státě danně zaslouží jedinně pochvalu, má víc peněz ,aby je utratil za výrobky třeba TVÉ firmy a hlavně stát ty prachy neutratí za Blanky, openkrad a podobně jo a taky bude mít chudák stát míň peněz pro uprchlíky no....
-
podle mne okrádá v první řadě zaměstnavatel a ten také nejvícd šetří... zaměstnaný okrádá v podstatě hlavně a především sám sebe. Mnohý to ale nechápe. To není je důchod, to je placená dovolená, pracovní úraz a jeho násldky, nemocnost a platba nemocenské.....
-
-
Novotný junior, o životě vědoucí naprosto prd, vyrůstající v blahobytu, si pouští dršťku v článku, který nejde okomentovat. Názorový dobytek, neví a mluví. *12* *12* *12*
-
-
ani ke žvástům Tuska nelze....
-
-
To není fér. Jsem malá a silnější holky mě ve školce berou panenky. *8* *8* *8*
-
-
ani ke žvástům Tuska nelz....
-
-
Ani k Merkelové a Obamovi. Qui bene? *12* *16* *12*
-
Škoda. Takže vyčistit zoubky. Připravit se na večerníček a pak spát.
A zítra zase do školky. Ach jo. *8* *8* *8* *8*
-
-
-
Ráda bych pomohla ale mám jen Zemljanku jedna plus nula. *8* *8*
-
Církve by mohli přijat ty, kteří by přijali asketický život v klášterech, do doby, než se vrátí zpátky domů. Možná by se našlo hodně těch, kteří by se otočili na patě a mazali domů. Ty případy, kdy si "chudáci uprchlíci" stěžovali, že za ně v italském hotelu nikdo neuklízí a nemají tam wifi jsou a jsou k nakopnutí do jejich rozežraných drštěk. Já bych je hnal svinským krokem!!!
Takže prozatím... lodní dělostřelectvo....salvami...Pal!!! -
-
nevím, jak je asketický život v klášterech, ale vypasení mníšci byli humornými postavami celá staleí a na potocích, které tekly skrze ženské kláštěry se nacházela utopěná nemluvňata celý střeověk....
-
-
Je to pravda. To jsem četla v sovětské knize Sci Fi povídek. *16* *16*
-
-
gagaga? Simčo? gaga? ga!!!!
-
-
ko ko dák. *8* *8* *8*
-
-
dobře žes sáhla k mateřštině, Simčo, hned ti lépe rozumím *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Jsem v tomto nekompromisní. Evropa Evropanům. Tečka.
-
-
kdyby se byli bývali Evropané nezváni nerozlézali do celého světa a tam nekradli po několik století, pak bychom my dnes se nemusli bát vlny přistěhovalců
-
-
Rusko se také desítky let roztahovalo. Naštěstí ta totalitní doba už je dávno pryč.
-
-
Souhlasím. Islám do Evropy nepatří.
-
-
no v tom případě ani křesťanství a judaismus, místa jejich vzniku jsou totožná.....
-
-
-
Pro ty mínusující.
Jsou zde chudí kteří pomoc skutečně potřebují.
Pak jsou tu však i tací Čeští občané kteří pracujíc beze smluv takže jsou vedeni jako
chudí. Berou dávky a stát za ně hradí i pojištění. K tomu berou ještě bokem plat.
Podnikatel také ušetří za pojištění které za jeho neoficiálního zaměstnance hradí stát tedy my.
To je x násobná zlodějna a parazitování na celé společnosti. -
-
ano, ale kdo je tím zlodějem - ten, kdo přijme i tuto práci, protože jiná není a ochuzeje sám sebe na budoucím dlchodě a současné nemocenské a dovolené nebo ten, kdo takto zaměstnává?
-
To vís ze jó Simone, copak asi pomůže tobě, když si neléčitelnej? Kulka do palice!!!
-
-
Pořád vidíš neexistujícího dědečka jménem Simon? I Tečku?
Pak honem utíkej za doktorem. *1* *1* *1* *1*
-
-
7 nemakačenků se již ozvalo. *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
stará,ojetá ku r v a Vyžilková si je může ubytovat u sebe,když má takové sociální cítění.A pak se dožije toho,jak jí ti hodní muslimští migranti znásilní děti
-
-
co kdybyse nám sem vlořil svou něžnou mladistvou tvářičku, blbče?
-
-
Jo oni se tady objevi jakoze jen na skok.Ale pak se to zacne mnozit mezi sebou.Zacne to mit nove napady a nove pozadavky.Bude to chtit postavit mesitu a prispevek na provoz.Mezi tim bystri kluci s mobilnimi telefony tady zacnou zvat sve blizke.A ksevtovat se vsim co jde zaobchoovat.A prave pro to vsechno-praskat ven.Vyficet ty co uz jsou tady ii ty nove co by se radi vetli.