Přejít na výpis diskuzí
S uprchlíky by měla pomoci hlavně církev, tvrdí Veronika Žilková
6.6.2015 | red
114 příspěvků
-
ani ke žvástům Tuska nelz....
-
Novotný junior, o životě vědoucí naprosto prd, vyrůstající v blahobytu, si pouští dršťku v článku, který nejde okomentovat. Názorový dobytek, neví a mluví. *12* *12* *12*
-
Pořád vidíš neexistujícího dědečka jménem Simon? I Tečku?
Pak honem utíkej za doktorem. *1* *1* *1* *1* -
To vís ze jó Simone, copak asi pomůže tobě, když si neléčitelnej? Kulka do palice!!!
-
7 nemakačenků se již ozvalo. *1* *1* *1* *1* *1*
-
Ráda bych pomohla ale mám jen Zemljanku jedna plus nula. *8* *8*
-
Myslíš ty z USA?
-
Protože žijeme v komediálním státě již 25 let.
-
Já jsem si jako otrok nepřipadal,ale nyní ano.V posledním odstavci máš pravdu,ale dnes nemám to podstatné tj.peníze.
-
Souhlasím. Islám do Evropy nepatří.
-
Církve by mohli přijat ty, kteří by přijali asketický život v klášterech, do doby, než se vrátí zpátky domů. Možná by se našlo hodně těch, kteří by se otočili na patě a mazali domů. Ty případy, kdy si "chudáci uprchlíci" stěžovali, že za ně v italském hotelu nikdo neuklízí a nemají tam wifi jsou a jsou k nakopnutí do jejich rozežraných drštěk. Já bych je hnal svinským krokem!!!
Takže prozatím... lodní dělostřelectvo....salvami...Pal!!! -
Jsem v tomto nekompromisní. Evropa Evropanům. Tečka.
-
To s tou Afrikou není jistý. Nikdo neví, kdo, jak, proč...jsme tady.
Kam to za svůj vývoj dotáhla Afrika?
Své jsme si vždycky museli uhájit se zbraní v ruce, jinak jsme o vše přišli. -
Tím si ale dotyčnému vůbec neodpověděl. Neumíš to? Nemáš fakta, argumenty? Aha, tak to potom jo... *16* *16* *16*
-
Pro ty mínusující.
Jsou zde chudí kteří pomoc skutečně potřebují.
Pak jsou tu však i tací Čeští občané kteří pracujíc beze smluv takže jsou vedeni jako
chudí. Berou dávky a stát za ně hradí i pojištění. K tomu berou ještě bokem plat.
Podnikatel také ušetří za pojištění které za jeho neoficiálního zaměstnance hradí stát tedy my.
To je x násobná zlodějna a parazitování na celé společnosti. -
stará,ojetá ku r v a Vyžilková si je může ubytovat u sebe,když má takové sociální cítění.A pak se dožije toho,jak jí ti hodní muslimští migranti znásilní děti
-
Jo oni se tady objevi jakoze jen na skok.Ale pak se to zacne mnozit mezi sebou.Zacne to mit nove napady a nove pozadavky.Bude to chtit postavit mesitu a prispevek na provoz.Mezi tim bystri kluci s mobilnimi telefony tady zacnou zvat sve blizke.A ksevtovat se vsim co jde zaobchoovat.A prave pro to vsechno-praskat ven.Vyficet ty co uz jsou tady ii ty nove co by se radi vetli.
-
Použil bych slov klasika:
"Vážený pane, vůbec nesouhlasím s tím co říkáte. Ale vždy budu bránit vaše právo říkat to."
*4* *4* *4* -
Není nutné přijímat uprchlíky, ať se o ně starají jejich souvěrci. *12*
-
Nikdo tě nenutí ke křtu ani k víře v Boha, v tom je právě to křesťanství tolerantní, nenutí, ale nabízí. Ale přesto věřím, že respektuješ základní křesťanské hodnoty, i když se stále snažíš vnucovat druhým své neevropské komunistické vidění světa.
Dusit se závistí není dobré. V rámci restitucí byla církvi vrácena pouze část toho jí komunisti uloupili a ze značné části zničili. Restitutio znamená navrácení do původního stavu, v daném případě vrácení uloupeného majetku jeho vlastníkovi.
Slavjanofilské kecy patří do poloviny 19.století. I mezi Rusy jsem poznal srdečné, přátelské lidi ochotné pomoci. Ale to nejsou vlastnosti Slovanů, i mezi Germány, Anglosasy, Franky a dalšími jsem takové lidi poznal. Jinak Rusové mají vlastnost, kterou bych nazval "stádovitost", nesamostatnost. To je dáno zaostalostí země, její velikostí ztěžující sířeni informaci, mentalitou Rusů zvyklých na vůdce, fýrera, vožďa, od něhož očekávají, že jim řekne co mají dělat a postará se o ně, tedy nesamostatnost. Ale především v Rusku jsou stále u moci lidé s mentalitou asiatských nájezdníků.
Tvrdit, že komunisti mysleli na jiné, něco takového snad ani soudný dospělý člověk nemůže vyslovit. Víme velmi dobře jak u nás komunisti "mysleli na jiné". Komunismus je horší jak nacismus. Ostatně ruší komunisté poskytli Hitlerovým nacistům "know-how".