Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprostý souhlas.
  • Pokud se ti uprchlíci nechají pokřtít a začnou se chovat jako bohabojní křesťané řídící se heslem "Ora et labora" (modli se a pracuj), tak snad by se o nějakém dlouhodobém azylu dalo uvažovat.
    Ale pokud se budou chovat jako východostepní nájezdníci či komunisti jednající podle hesla "co je tvoje to je moje a co je moje, do toho ti nic není", tak dát najíst, nechat vyspat, dát snídani, na cestu svačinu a odlifrovat zpátky.
  • Církve TOBĚ krade TVŮJ majetek? Kostely, kláštery, církevní školy, hospice... jsou TVÝM vlastnictvím? Kdy a z čeho jsi je vybudovala?
  • Konečně mi došlo, o co se tady vlastně jedná. Proč někteří politici propagují nutnost péče o uprchlíky. Je jedno, odkud pocházejí. Ono ani tak nejde o diktát EU. Ono jde hlavně o veliký kšeft - abych byl moderní - tedy o business. Vůbec totiž nejde o péči o uprchlíky, jedná se o péči o něčí peněženky. Doposud u nás téměř žádné uprchlíky nemáme, a přesto se na "péči o ně"vydávají obrovské prostředky, ale již se nepublikuje komu a kolik.
    Tak koukejte a divte se, jak se "vydělává" :
    Organizace pro pomoc uprchlíkům (OPU) 46 786 527,- Kč
    Sdružení pro integraci a migraci (SIMI) 30 079 876,- Kč
    Poradna pro integraci (PPI) 22 973 418,- Kč
    InBáze 10 565 144,- Kč
    Multikulturní centrum Praha (MKC Praha) 23 611 803,- Kč
    Člověk v tísni, o. p. s. 249 628 650,- Kč, Sdružení občanů zabývajících se emigranty (SOZE) 7 016 246,- Kč, META, o.p.s. - Sdružení pro příležitosti mladých migrantů 21 042 731,- Kč, Centrum pro integraci cizinců, z.s. (CIC) 25 969 612,- Kč, Evropská kontaktní skupina o.s. (EKS) 31 227 714,- Kč, MOST PRO, o.p.s. 6 004 237,- Kč, Charita Česká republika (pozorovatel - nepřehledné, v řádech desítek až stovek milionů)
    Lačhe Čhave (LČ) (pozorovatel) nedohledáno, Slovo 21, z.s. 25 148 073,- Kč, AMIGA, z.s.(pozorovatel) nedohledáno, La Strada CR, o.p.s. (pozorovatel) 1 169 596,- Kč, Poradna pro občanství, občanská a lidská práva 50 547 441,- Kč
    Nevládní sdružení obdržela tedy nejméně částku přesahující přes půl miliardy korun. A to tady ještě téměř žádní uprchlíci nejsou.Dovedete si představit, kolik peněz z našich daní poteče do peněženek těch lidumilů a pravdoláskařů, kteří se již těší - až to skutečně nastane ???
  • no ale křesťané v historii a dosud v některých zemích jsou taky násilní a nesnášenliví....prima, že jsem spíše ateisté
  • Překvapuje mě, že se k současné situaci nevyjadřují VIP občané, kterých jsou většinou plné noviny a časopisy. Pokud se již někdo vyjádří, je to v podobném duchu, jako v tomto článku a voda na mlýn tvrzení, že kdo nechce rozvrátit Evropu ( příjmout pro začátek alespoň půl Afriky) je omezený, hloupý, netolerantní, rasista.... To mají všichni strach? Nebo si to skutečně myslí? Nebo mají tolik prachů, že si myslí, že se je to nijak nedotkne?
  • Slovně to řekl správně,ale mne nezajímají slova ,ale skutky .Nejvyšší čas dát práci lidem,kteří chtějí pracovat a zadrátovat opět ten nesmyslný Schengen podporovaný lidmi typu Ičko a spol.a nechat celnice a kontrolu ,aby bylo vidno,kdo sem leze a vyleze.A nebo to dělat tak jak to v severní Itálii dělají Rakušané i Italové a snad i Němci šikanu přičmoudlých jinak bůh nebo aláh s námi.
  • Až Vás znásilní nebo Vaši dceru a obsadí Váš dům, tak jak to pak budete posuzovat, paní komediantko?
  • A co statisíce lidí co kvůli majetku povraždila nebo upálila!
  • Další střelba do vlastních řád, ale je to vlastně ještě překvapivé od jistých skupin lidí? O důvod víc, aby běžní lidé dali ještě mnohem více najevo svůj nesouhlas, jinak to skonči katastrofou. Řešení je jedinou, vytvořit takové podmínky, aby uprchlíky vůbec nenapadlo do Evropy směřovat, naopak aby se ji obloukem vyhnuli a začali si budovat podmínky pro život tak kde se narodili.
  • To nejsou uprchlíci, ale novodobí nájezdníci. Kteří sem přijeli obsadit evropu. Pozabíjet původní obyvatele. A pak sem dovézt svoje rodiny! Politici v evropě toto nevidí a nic nedělají. Začíná být již pozdě. Oni utečou, nás tady nechají napospas těmto hordám.
  • Ano, ano. Chce to jinou vládu. S tím co nám vládne, dojde k dokoncení rozkrádání státu, a na to, aby se zastala a kopala za národ, již nemá čas a sílu. Je to smutné a smutné.
  • Prague Citizen, odpověz mi na mou otázku. Kde přišla církev k tak velkému majetku?

1. okradla o něj věřící za slib věčné blaženosti a tím využila hlouposti a nevědomosti lidí.
    2. dostala statky od panstva za to, že pomohla zblbnout vojáky jdoucí na popravu za své vladaře
    3. nestyděla se vybírat odpustky od nejchudších lidí a dokázala zmanipulovat věřící k přepsání svého majetku
    Ještě mě napadlo, že třeba prací, ale ona církev nikdy nepracovala a tak jsem to zavrhl.
    Hlavním cílem církve je zblbnout co nejvíce lidí, obrat je o všechno a užívat si nakradeného majetku, kterému hrdě říkají restituce a tak tady vlastně honí zloděj zloděje.
    A co se týče uprchlíků, dal bych jim najíst, napít a pak hajdy domů, tady vás nikdo nechce.
  • lidi víte co? teď se zase zkuste zamyslet nad jinou myšlenkou.....Evropa ( a Česká republika hlavně :-D ) se stala v poslednim století silně ateistickou kulturou......nic nás nespojuje, jsme bez víry...........ale je spojuje Alláh a víra je velmi silná zbraň. Za sebe - pokud si sem budeme dál vpouštět tyhle cizí kultury, tak je s matičkou MULTIKULTURNÍ Evropou ámen. Jsem křesťan, v boha věřím, tak nějak se snažím žít podle desatera a zastávám názor, že pokud svou vírou neomezuješ životy ostatních, tak společnost nemůže nic říct. Muslimové nás ale chtěji do jednoho podřezat, jsme pro ně špinavý psi. Tímto přijímáním muslimů ve velkém si Evropa sama za bránu vpustila Trojského koně.
  • Po přečtení těchto řádků jsem velmi rozčarován osobou paní Veroniky.Dosud jsem ji měl za inteligentní dámu.Ale tyto názory s tím vůbec nekorespondují.Smutné zjištění.
  • Ta holka by ráda rozdávala z toho co jí nepatří.
  • Pořád říkám - úplatky a Ruské zločince nebrat!!
  • Hlavně by si je mělo vzít USA protože celý problém mají na svědomí!!! Jó a Duda taky a Malý.Každý fláterník by měl dostat aspoň rotu a nebo celej prapor a odplout do USA!!!
  • Ač je hérečka, tak s touto paní souhlasím. Církve mají v této věci míti více angažovanosti, jde o jejich typické náboženské oponenty. A až bude tímto Evropa muslimská, tak se místní náboženství a nynější klídeček v podobě počítání státních miliard vytratí. O to se již muslimové zapříčiní dosti razantně. Takže, preláti, ve vlastním zájmu konečně zvedněte své obtloustlé pozadí a začněte něco dělat. Jde o všechno. *12* *16* *12* *16* *12* *12*
  • A názor báby Blažkové by nebyl? *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit