Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A bude hůře, protože EU je vazalem USA a USA chce pomocí sankcí a války na Ukrajině zničit Evropu a j-elita bruselská jim v tom pomáhají , seč jim síly stačí, protože se nechávají přes odposlechy Big Brotherem vydírat. Nesvéprávná Evropa nemá šanci, je třeba z gruntu změnit celou EU, protože nelze volit paňáky do EU parlamentu a EU komisi, která vše rozhoduje jmenovat USA-Bilderbergem. To je cesta do pekel.
    • Hňupe! Musels prodělat VUML nebo Vokovickou Sorbonnu, to je zřejmé. Diskuse s takovými
      uvědomělými soudruhy jsou zbytečné. Čest!
      • Máš pravdu. Diskuse s bezmozkem tvého typu je úplně zbytečná. Tobě tak dát kladivo do ruky a hybaj budovat lepší zítřky kapitalismu. Nějak se vám to, nemakačenkům, ale nedaří. Cha, cháááá.
    • Ou-bamovi to sežrali exoti EU-ácký né s navijákem, ale i s udicí. *12* *12* *12*
  • S EU ke světlým zítřkům od deseti k pěti. Zlatí komunisti, zlatý socialismus.
    • Bastarde bolševický! Žili jsme v komunismu, a víme dobře, jací zlatí byli komunisti a jaký zlatý
      byl socialismus! Zažili jsme Zápotockého měnovou reformu v roce 1953, zažili jsme kolektivizaci
      zemědělství s popravami rolníků a sedláků a konfiskaci majetku a vystěhování rodin z vesnixc,
      kde žily jejich rodiny po generace. Všecko podle vzoru SSSR a podle Stalina. Na Ukrajině ve
      30.letech bolševici nechali zemřít na 5 milionu lidí, včetně dětí, jenom proto, že rolníci odmítali
      vstoupit do stalinských kolchozů. Zažili jsme 50. léta s politickými monstrprocesy!
      Tos asi nezažil, co? Putka se snaží za každou cen obnovit komunismuis> Spláíčře nad výdělkem, čapisrala!
      • A dnes provádí exekutorská mafie vůči lidem - za nezaplacení 300 korun u omylem u staré paní zabaví celý dům v hodnotě téměř 3 milionů a šup s ní pod most. A kolik máme díky tomu bezdomovců. Podobnost čistě náhodná, Kolik dětí si nemůže dovolit dnes ze soc. slabých rodin oběd v e školní jídelně, kolik samoživitelek je nad propastí? Kolik důchodců je v problémech, když jim zemře partner a kolik grázlů a zlodějů je potrestaných za gigakrádeže. Tak drž pysk - tečko Aido.
      • Kolektivizace v zemědělství už od konce 60 tých let nesla svoje výsledky a velice dobré,l náš stát byl v 70. a 80.potravinově soběstačným a ještě jsme uživili vojska WS, zatímco dnes se ročně zadlužujeme v řádech desítek miliard za potraviny, které musíme díky kolonizaci a diktátu západu i dvojímu metru z EU co se týče dotací dovážet, protože je prostě nevypěstujeme, neboť pěstujeme úspěšně bionaftu a solární energii a také jetel na se-eno pro Rakousko a Německo. A po pádu železné opony drtivá většina velkých sedláků řekla, že družstva jsou cestou správnou, nikoliv ovšem státní statky .Moji příbuzní jsou v jižních Čechách velkostatkáři a tak vím dobře o čem píšu a ne vycucané kecy z prstu. Těch co se s tím nevyrovnali je menšina. Kolelktivizaci vystřídala kolonizace západu a diktát EU - z Bruselu.

        Co se týče Stalina tak to byl Gruzínec a kavkazská klika za něho vládla a ten kdo prováděl hladomor na Ukrajině byl jistý Žid L.K, kterého tím Gruzínec Stalin pověřil . Dohledej si informace - magore. tečko- Aido a neházej to na Rusy. . Takže se obrať na ty státy, které tehdy řídili SSSR - tedy Gruzii, Azerbejdžán a další a pak na ty "skvělé " Ukrajince - Chruščova a Brežněva a spol. , tedy na tu Ukrajinu. co dnes zbankrotovaná bez přičinění Ruska, ale díky rozkrádání státu vory v zakoně Kolomojského, Achmetova, Porošenka, Janukovyče, Tymošenkové a spol. za to nesou plnou odpovědnost a Rusko k tomu nepotřebovali. Rozkrást stát dokázali totálně sami a ještě jednu osminu prodali Číně a to rozkradli během tří měsíců také. Rusko pod vedením ´Putina rozkradené není a mělo k tomu za ožralého aparátčíka Jelcina nakročeno více než dobře, což USA a EU vyhovovalo a tak jim proto dnes Putin leží v žaludku. Je po rozkrádání a kolonizaci Ruska západem. .

        Tak tu neblinkej ty svoje lži a demagogické kecy - tečko Aido.
      • Já, na rozdíl od tebe, žil pouze v socialismu a nic takového jsem nezažil. Pracovali jsme a měli se dobře. Kolektivizované zemědělství produkovalo tolik kvalitních potravin, že jsme byli soběstační. Na venkově jsme měli záhumenek kde jsme si mohli pěstovat různé plodiny. Jak říkám, zlatý socialismus. Blbeček jako Aida a jemu podobní, co žili v komunismu, to jistě měli, jako bezmozci, těžké.
  • A čemu se diví?Kalousek s Nečasem a jeho pohůnky rozkradli co mohli.Z věřitele před rokem 89 se rázem přes noc stal dlužník.Dlužíme kam se podíváme,němci vlastní vše,co mělo nějakou cenu.Už jen zbývá vystěhovávat pohraničí a vracet nějakým pochybným pohrobkům hrady,zámky,lesy a pole.Banánová republika se bude mít lépe. *16* *16* *16* *16* *16* *1*
    • Vláda rozpočtové zodpovědnosti. *1* *1*
      Ale jen aby nasypali sobě a sobě podobným.
      Spící Kája odsun se Sudetelandsmensh dohodne to je bez debat. *8*
    • *12* *12* *12*
  • V článku ještě chybí pravdoláskařský závěr, že zhoršení životní úrovně je nezbytné, abychom mohli živit hordy přivandrovalců, o něž nestojíme a ještě pár vět o chrchlovi a jeho "morálním" odkazu. *1*
  • Jak je toto možné ??? *8*
    Už minimálně půlrok nás ve zprávách masírují jak ekonomika roste, vznikají nové pracovní příležitosti, podniky nabírají lidi, stavebnictví se zvedá...
    Výplaty nerostou?
    To asi bude muset vláda zvednout platy alespoň sobě, poslancům, vyšším úředníkům atd. ať tu statistiku trochu vylepší.
    *3*
    • Ninjo! Vždyť TY jsi vlastně neskutečný, jen namalovaný! Už nudíš!
    • To se uplacení novináři sekli , protože v ČR roste akorát Babišova řepka olejka všude na polích po republice a pak nezaměstnanost a nas-anost obyvatelstva. Jo to roste, to nám dává pokouřit. Kam jen oko dohlédne, samá Babišova žlutá.
      • Žlutá řepka - to je to Babišovo zlato. Zlato na burzách kleslo tak, že prorazilo řadu sapportů , zatímco Babišovo zlato díky EU dotacím letí vzhůru. No vážení občánkové, kdo z vás to má?
        • Muset si vybrat mezi investici do zlata a tvym investicnim doporucenim nevaham ani vterinu.
          beru to zlato. Stejne jako Zid, German a Cinan. Ty si "investuj" do "bublin" a do "letadel". *5*
          • Blb tečka opět bliknul, - cc

            bubliny vytváří USA již leta na burzách, proto tisknou ty zelené papírky - dolary, co mají hodnotu už jen toho papíru , co jsou na nich natištěné a ženou díky kvantitativnímu uvolňování akcie a akciové indexy do maximálních rekordů. Rezistance jsou proráženy jedna za druhou. Tady máš tu bublinu -. já do žádných bublin neinvestuji, protože umím grafy na mezinárodních burzách číst a na rozdíl od tebe . Žádnou investici jsem NEDOPORUČOVAL, jen jsem ukázal na čem v miliardách bohatne , samozřejmě i díky dotacím EU , Babiš, což je realita a žádné letadlo ani bublina a ty jsi opět prokázal svoji nebetyčnou hloupost a demagogii jako už mnohokráte - tečko - cc - asi moucha cece, že? To pak té inteligenci odpovídá.
          • Ale, komuinistický blbečku, dík za Babiše!
      • A také roste ČR zadlužení, standardní situace, pomalu , ale jistě.
  • Ano od roku 89 neustále klesáme. Lidi co pracují jsou na tom často hůře než ti
    co zneužívají dávky na děcka protože zde nedostávají plat ale almužnu.
    Podnikatelé si dělají co chtějí a vesele porušují zákoník práce. Občan se spravedlnosti
    nedovolá protože soud se u nás táhne celé roky.

    Na druhé straně čteme neustále o krácení daní nebo o tunelu v podobě špatné státní
    zakázky. Nikdo však není potrestaný. Pokud to policie předá soudům skončí to podmínkou.
    Zato občany kteří nezaplatí stovku brutálně semele soudní mafie ruku v ruce s exekuční.
  • poděkujme Národní bance s celou tou židomafií,která to tady všechno řídí...
  • To není jenom od loňska. To už od roku 1989 klesáme a padáme stále více do sra-ek. Nejlepší životní úroveň byla za komunistů. A vůbec nejlépe se nám žilo za presidenta Antonína Novotného.
    • Vážený Peppone s tím můžu naprosto souhlasit.Byl jsem na Expu 58 a tam ten slavný Západ čuměl.co dokáže český průmysl.Musím říci,že jsem byl hrdý na svou vlast,což nyní říci nemůžu a spíše se stydím kam nás ta sebranka po roce 1989 dostala.
      • ano, na Expu bylo moc hezky, ovšem v obchodech tady pouze cibule, celer, šedá mrkev a krevní tučnice. Výstavy jsme skutečně dělali na vysoké úrovni, a tím to bohužel končilo.
        • Nebohý, nevíš co píšeš. Překrucuješ co se dá. Poválečný kap. systém se vyvíjí k fašizmu a konečné konfrontaci, tudíž k likvidaci naší civilizace. USA si totiž myslí, že vyřeší svoji ekonomickou neschopnost válkou a konečnou světovou krizí. Pro ně totiž platí, že člověk se musí likvidovat jejich zbraněmi a ne zemřít přirozenou smrtí.
        • Nelži , byly sice jen 4 druhy jogurtu, ale všechny kvalitní, a když dnes odečtu ten sajrajt tak mi zbyde stejný počet, takže dobré, uzeniny byly kvalitní a žádné amarouny napíchané chemikáliemi neexitovaly, šunka byla šunkou, debrecínka debrecínkou, moravské uzené moravským uzeným a kladenská pečínka kladenskou pečínkou. Dnes můžeš koupit akorát od Le-co a něco od Němců , vyšší cena, ne každý může a pak už je to jeden hnůj . Nedávno nebylo Le-co a tak jsem koupil šunku krůtí za 189 kč kg a byla tak hnusná, stejně tak Váhalova šunka, že jí dostal pes a ani jemu moc nejela. Tomu se říká tržní ekonomika v reálu. Co se týče ovoce a zeleniny tak výběr dnes je ,ale 70% je stejný hnůj. To švestky na zahradě u babičky na venkově měly chuť, sladkost, šťávu, vůni, dnes je to bláto bez chuti, sladkosti, vůně, šťávy a když to člověk nevidí, tak ani neví co jí. Švestku v tom při zavřených očích nepozná. Meloun - hnusný, polovinu jsme ho vyhodili, chuť neidentifikovatelná, broskve - suché, bez chutí, sladkosti, ani do buchty to nebyla žádná sláva, nektarinky mnohdy to samé. Rajčata jak která. Brambory málo které mají kvalitu, člověk se užene , než ty lepší sežene, i když brambory mnohdy za totáče také nebyly to pravé ořechové , to je pravda. Papriky jakž takž, mnohdy je to také chuť bídná. Greipfruity už vůbec nekupuji, jeden jako druhý, pěkně vypadající, chuť odporná, zatímco kubánské grepy vzhledově ošklivé, zato chutově výborné. Kubánské pomeranče na juice byly také skvělé, nebyly tolik na jídlo, protože měly tvrdé spoje, ale to byly pomeranče na juice, takové má i Argentina a Brazílie.
        • Minulý týden jsem si koupil kg mrkve,dal do sklepa,že si udělám salát ,to nebylo šedé,to bylo shnilé totálně.Na štítku bylo ,že je údajně z Čech,ale tak zmutovanou 20-25 cm u nás opravdu neroste ani ve skleníku.O ceně raději pomlčím.Dnes 0,5kg citronů za 40 Kč.Co mi chcete vyprávět!Jsme odpad EU.A budík ,který tam byl vystaven jsem si koupil v Labuti bez fronty a za 50 Kčs a mám ho funkční dodnes.
        • Pěkně to buržousti do vás nahustili. V té době (za komunistů) bylo všechno k dostání a vše bylo srovnatelné se západem, který nás dusil jak jen mohl svými sankcemi, jako dnes celá Evropa Rusku. Potraviny byli mnohem kvalitnější a zdravější. A také mnohem levnější. A nebylo toho málo. Nemá to cenu to tady rozepisovat, protože to tu bylo v jiných diskuzích dost. Také nemá cenu něco vysvětlovat omezencům. Komunisté byli co se týka domácí výroby, životní úrovně zlatý.
        • Už jsme asi zapomněli, jak jsme slyšeli v obchodech: nemáme, zkuste se zeptat za týden, dostaneme zboží... A pak se před listopadem 89 stály fronty na zubní pastu a toaletní papír.
          Před vánocemi se stálo na dvě pomeranče a po zvládnutí této fronty se zase stálo na kakao a kokosovou moučku... Je zajímavé, že patnáct původních států si nepohoršilo, jenom my... To je opravdu divné...!
          • Já se ženil v 70.létech min.století a začal zařizovat s novomanželskou půjčkou a půjčkou od ZV ROH podniku a vše nakoupil v Labuti ve vysoké kvalitě a za hubičku.Obývací stěnu mám dodnes jako novou.Byl jsem se středním vzděláním a nikdy nebyl v KSČ,pouze v ROH a vzpomínám na krásnné rekreace v NDR,Bulharsku apod.s celou rodinou.Dnes tady čtu,že nás UK zavleče do války,že se nepostavila v r.1968 proti okupaci ČSSR Ruskem,ale vesele okupovala.
          • Ti nemeli "trh bez privlastku", "nezhaseli" a "neprchali pred pravniky". *1*
  • Nikdy neužívám tyto výrazy, ale ku.wa, něco se už musí stát s těmi vyžírky, příživníky (dnes se jim říká sernátoři, posranci, lobbisté, ředitelé všech možných hovadin, nenažeři-nic neprodukující).
    Kdo pracuje pro blaho celku, smekám.
    Dnes jsem shlédl kousek filmu Tajuplný ostrov. Myslíte si, že tam založili nějakou stranu, parlament? Ne! Všichni museli přiložit ruku k dílu.
  • Vliv "nejlepsiho MF rozvijejicich se trhu" a jeho MPSV je videt: je dlouhodoby.
    Nez se z nej CR "otrepe" bude jeste hodnou chvili trvat! Koneckoncu by se mohli vzit za ruce s kikinou a Kocarnikem a skocit z mostu do Vltavy: to by bylo nejlepsi "oceneni" jejich "pusobeni".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit