Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marcelskrc

    Ta jim tak pomůže

  • josef.chmela

    No, alespoň mají jakousi bezvýznamnou cenu, kterou si dnešní šašci udělují navzájem, když už nemohou vládnout a mít prezidentku. Ale, že se na to tak třásli. Koryto je koryto, všude.

  • Europarlament se jasně vyprofiloval jako autoritářská a protidemokratická organizace, která s drzostí sobě vlastní prosazuje eurohujerské  bludy (islamizaci a afrikanizaci Evropy, inkluzívní šílenství, uhlíkovou neutralitu atd.).

  • Existuje zbytečnější a marnější sešlost než europarlament ?

    • Jeden debbil vedle druhého. Lidé by měli rozhodnout o zrušení EU v referendu a ty zločince pozavírat na doživotí.

    • josef.chmela

      Neexistuje. Ale má velkou konkurenci v našem senátu.

  • Když to oznámil David, tak všichni padneme na zadek před Běloruskými vlastizrádci.

  • Takže proběhly volby, nikdo nedoložil nějaké pádné důvody , že něco bylo v nepořádku. Ti co neuspěli se za obrovské mediální podpory srocují na ulici a dělají demostrace na hraně zákona a někdy i za hranou. A pak světe div se je tu nadnárodní organizace která si říká , že hají demokracii a respektuje většinový systém voleb, no tato organizace udělí výtržníkům cenu za trpělivot.Opravte mne jesli se pletu: Není to náhodou vměšování se do vnitřních záležitostí státu, podpora převratu. Jak může tohle někdo nazvat demokratickým postojem. Proč stejným postupem , to nepraktikujete kdekoliv jinde ??? Copak jinde ve světě souhlasí se svými představiteli vlády???  Na co si to hrajou ti vyvolení NIKÝM nezvolení.

    • vanhorne

      "nikdo nedoložil nějaké pádné důvody"

      Tak si soudruzi prectete najaky zahranicni tisk a dovite se jine veci. Dost clenu volebnich komisi prohlasilo, ze se provadely nejake nedovolene manipulace, ze se i prazdne listky pripocitavaly vasemu favoritovi. Proc Lukacenko nepristoupi na prepocitavani a kontrolu listku, kdyz je tak silny v kramflikach? Muze to nekdo vysvetlit? Ze by to byl ten dukaz, ze neni vsechno zlato co se trpyti. Lukasenko je vladcem od r. 1994 a je opravnene podezreni, ze letosni volby nebyly prvni, ktere byly cinknute. Ten od valu nepujde, mozna si uz take mysli, ze Belarus je jeho soukroma firma. Podobna firma jako je Caulidibudelip, nikdy neodstoupim, nikdy.  Pamatujte si to, nikdy.☺

      • Jakou vypovídací hodnotu má výraz "Dost členů komise"  to jsou ti co nesouhlasí???  Tak nějak jsem si zvykl , že to co uvádí tisk je to ce chtějí aby si myslel a ní to co je pravda. Viz New York post- Biden a jeho korupce se synem v českých novinách ani slovo skoro týden, Proč = nehodilo se to do zadání.

        At si Lukašenko a lidé dělají co chtějí není to naše věc ani starost.

    • josef.chmela

      Jinde to USA, NATO a jejich poskok EU, nepotřebují (hlavní zdroje ropy a dalšího nerostného bohatství států světa už mají USA teroristé pod kontrolou). Tito zločinci a teroristé (my jsme také součástí teroristické organizace) se potřebují politicky ale hlavně vojensky dostat blíže Rusku.

  • Europarlament bojuje jako na povel, za vytvoření 2 000 km dlouhé nástupní linie fronty k útoku na Rusko ve válce, do které chtějí USA dotlačit Evropu. Na všech válkách, vedených od skončení poslední války na území USA (Jih proti Severu), ktreré se konaly na evropském kontinentu, USA obrovsky vydělaly a získali, po konci studené války a likvidaci SSSR pomocí podvodného slibu zrušení vojenského paktu NATO, za podmínky, že bude zrušena Varšavská smlouva o společné obraně signatářských států, pozici vedoucí velmoci světa. Ta je ohrožena Ruskem a Čínou. Na Čínu si USA netroufá, na Rusko ano a tak zkouší do toho navézt hloupé Evropany. Svědčí o tom na příklad masivní propaganda proti Rusku v Evropě, organizovaná ambasádami USA a pomoci prokázaných odposlechů (Snowden) za účelem kontroly a nátlaku na evropské politiky.

  • Lukašenko předvádí komunismus alias rudý fašismus v praxi. Pisatelé asi zapomněli jaká zvěrstva se děla za komunismu u nás. A co teprve v té východostepní říší...

  • Kdo se nevypořádá se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu. To křesťanské odpuštění "nejsme jako oni" byla veliká chyba. Ty rudé bestie si akorát převlékly kalhoty podělané strachy, že se budou zpovídat ze svých zvěrstev přinejmenším srovnatelných se zvěrstvy nacistů, oklepaly se, navlékly "demokratické kabáty" a jede se dál.

    Za blbost se platí, což české ovečky nechápou.

  • TheGGG

    další zpolitizovaná cena? Je zde silný zájem na tom rozvráti Bělorusko....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit