Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže, když utvořili koalici, budou vystupovat jako jedna strana. To znamená že dostanou peníze na předvolební kampaň také jako jedna strana? 

  • Starostové a nezávislí by si měli prověřit, s kým se paktují...

    Zvláště, když je známo, že předseda Pirátské strany Ivan Bartoš spolu s manželkou Lydií Franka Bartoš pózovali pro fotografy v Barceloně před zednářskými symboly! 

    Výstava Černého světla, sepjetí rukou do formace vidoucího oka, symbol vah a bohyně Kálí! Fotografie si teď mezi sebou posílají členové Pirátské strany. Byly zveřejněny i v celostátním tisku a TV...

    Je proto potřebné považovat za nebetyčnou drzost, že ona Bartošova manželka v ČR dokonce kandidovala do komunální politiky jako “Kněžka chaosu”

  • Zajímavé, že některým pisatelům vadí Piráti, ale nevadí jim členové organisace zločinné a opovrženíhodné, jak je označuje zákon.

    • To máš pravdu...

      A ještě s láskou o ní mluví a vzpomínají na roky jejich neomezeného vládnutí, rozhodování, zakazování, přikazování...atd...atd...

      No a oni vlastně pod ochrannou rukou soudruha STB Bureše dělají stále totéž...

  • Pirati jsou u některých mladých lidí oblibeni asi hlavně proto, že chtějí legalizovat hulení trávy. Jinak žalobníčky nemá nikdo rád.

  • dzixy

    Domnívám se, že požadovat po našich politicích vlastnosti, které po nich kdysi požadoval "tatíček" Masaryk, je více než sci-fi požadavek. Spojení těchto dvou stran, jedná sotva přežívá, druhá s přehnaným sebevědomím, je ukázkou toho, že jedna z nich asi pochybila a ta druhá měla politiky zhulené. Zda to byla chyba jedné a přehnané ambice druhé se ukáže až u voleb.

  • vanhorne

    Cau lidi, nelzu a nekradu i kdyz vsetci kradnu. Pirati jsou u nekterych lidi neoblibeni asi hlavne proto, ze koukaji Buresovi pod poklicku co kuchti. Ten kuchti tak, ze  jednou rukou upece koblihu za 5 kacek a druhou jim vytahne z kapsy stovku, az Cesko bude muset vracet vsechny podezrele dotace. Mozna to bude vice stovek. Je mi lito lidi, kteri neskocili na jeho koblihu, ale platit budou muset take. ANO, bude lip. 😯

    >https://www.seznamzpravy.cz/clanek/pet-firem-agrofertu-cerpalo-46-mil take.ionu-z-dotaci-neopravnene-tvrdi-pirati-134258<

  • "Starostové a nezávislí" jsou spolek poměrně slušných lidí...

    "Piráti" jsou neobolševici par excellence... 

    Vůbec mi to nejde dohromady, z toho "spojení" se vytratila základní slušnost v politickém dění a vytvářilo se zde něco, co připomíná nejvíce pakt SSSR a Hitlerova Německa (pakt Molotoff - Ribbentrop z  23. srpna 1939).  

  • STANáci jsou ale dobrá volba! Mají to slušně v hlavě srovnané. Kdykoliv je šance , ihned čpí oheň a síru na třídního nepřítele. Tradičně si už vysloužili převeliký a hlasitý posměch okolí. Ovšem dokonce salvy smíchu? To když ve vší vážnosti navrhli, že by měl být v současné době uhrazen "ušlý zisk podnikatelům"! Panečku to je nosná myšlenka! Nebo když prolhaný demagog ze sekty zvané Piráti  nějaký Bartoš veřejně deklaruje svůj sen, prý "proč by budoucí premiér nemohl mít dredy"? Je pěkné, že vymýšlí úsměvné příběhy. Ovšem toto už je pořádná porce unikátní blbosti.

    • No to je pravda  - tvůj příspěvek je pořádná porce unikátní blbosti...

    • Zato vůdce ANOáků rozdává koblihy a sliby, že prý bude líp.  A přitom to ani není žádná politická strana s jasným programem, morálními zásadami a odpovědností, ale pouze prý jakési "hnutí" (!?). Co to je "hnutí"? Stádo, které se nechá ovládnout sliby (často nesplnitelnými) svého vůdce (Führera), který chce řídit stát jako (svůj) podnik, ale hlavně i chce "nahrabat" co nejvíc pro sebe.

      • vanhorne

        Soudnym lidem doslo hned po tom co upravili ten jejich "moralni" kodex, ze je to spolek neduveryhodny az opovrzenihodny.  Moralni kodex bratrstva ANO. "Clanek X. Reprezentant, proti němuž je podána obžaloba pro úmyslný trestný čin nebo nedbalostní trestný čin spáchaný v souvislosti a ve spojení s výkonem veřejné funkce, neprodleně rezignuje na volený mandát, na svou funkci ve Hnutí a na členství ve Hnutí."  30. dubna 2017 • 19:15; >https://www.e15.cz/domaci/ano-zmirnilo-moralni-kodex-stihani-uz-nevadi-1331884<

        "Kdyby šéfa ANO Andreje Babiše nebo někoho z poslanců či senátorů hnutí začala stíhat policie, nemusí se obávat o okamžitý odchod z parlamentu ani z partaje. Podle upraveného dokumentu „Morální kodex reprezentanta politického hnutí ANO 2011“ by byl zájem vyšetřovatelů o politika posuzován mírněji než dosud."  ANO, to je ten fizluv slavny spolek.

        • Tak to jo. Kopec nových svěžích, neotřelých myšlenek z bratrstva TOPáků. Jako kdyby to tady namastil vyhlášený politický patlal Kalousek. Politický komediant který na veřejnosti vyškvařil hromady pitomostí. Všeobecně vyhlášený hulvát a křivák, který by se přidal ke komukoliv.Jen aby byl vidět. Jasně ze A.B. je zlý a nečestný člověk.Ale zbavil nás všechny dlouhodobě těch největších sajrajtů a zmetků. Jmenovali se ODS. Udělal to sám a tehdy za svoje. A právě pro to, je vše odpuštěno.Nafurt.

          • vanhorne

            "Udělal to sám a tehdy za svoje." 

            Ten za svoje, jeste nic neporidil, je dost vychytraly aby riskoval vlastni. Mnohonasobne se mu to uz vratilo formou podezrelych dotaci. Je mozne, ze vas zbavil nejakych sajrajtu, ale pro vas to nedelal. Co jemu na vas zalezi, prdlajz. Precti si pohadku o tom, jak Kocourkovsti pozvali dabla, aby vyhnal certa, ktery tam privandroval. 

            • VanHorňácká klasika. Moc chlastáš toho piva. A z toho pak meleš takové nesmysly. A pokud se A.B. klidně s čertem nebo i tím druhým postaví takovým společenským parazitům jako TOPáci nebo STANáci zas bude vše odpuštěno. A ty s tím nic neuděláš. Krása co?

          • komu to nabízel jako první vládní koalici ? , no přece ODS , tak se prober tupoune okoune alias rodrigo , a geront hradní už představil nástupce , 


            špína špínu nemeje !!!!

  • Všichni kandidáti po parlamentu by měli být povinně očkováni (a nejlépe dvojitou dávkou) , ať mají imunitu. Je to pro jejich i naše dobro......😯 

    • Ke kandidátům s ambicemi na politické angažmá by mělo platit, co řekl Masaryk:

      "Jedno musíme na stranách žádat stále a stále, aby za své
      poslance a představitele vybírali slušné, politicky schopné a vzdělané muže a
      ženy. Pro mne je politika a demokracie věc nesmírně vážná. Práce, řekl bych,
      pro ty nejlepší a nejvybranější lidi."

      Opravdu to Piráti a Starostové dělají? Opravdu stojí za náš hlas?

  • No, potěš pánbůh. Odnož ultralevicových extrémistů z Antify (v USA vedená jako teroristická organizace) a zkompromitovaná pidistrana, se kterou drtivá většina starostů nechce mít nic společného, půjdou spolu do voleb. Kdyby nedej bože vyhráli volby, tak se můžeme i u nás těšit na vznik a vzestup extrémistického hnutí BLM, ničícího a rabujícího majetek slušných lidí. K tomu si přidejte vítání a masový dovoz islámské verbeže a nasouvání utopických i vyloženě zvrhlých neomarxistických ideologií a agend. Tady by fakt už nezůstal kámen na kamení, bylo by tu ještě mnohem horší místo k žití než teď. Není nic horšího než řádění ultralevice.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit