Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vůbec jsem se nezmínil o důchodkyni. Nejsi žádná návrhářka. To by jsi tam musela sedět ve dne v noci,dle toho, jak zde komunikuješ. Máš to marné. Jsi zapšklý důchodce s malou penzí, v kojeneckém věku odstavovaný od prsou a postižený horečkou omladnic. V současné době již bez prostaty a s problémy s pomočováním. Na poluce ti zbyla jen vzpomínka.
  • Ten titulek... i když vystoupíme z EU tak furt budem v Evropě. I když až to tu převezmou muslimáci tak to pak bude blízký východ, Afrika nebo jiná díra světa. Krom toho EU je jen horší verze RVHP a ta když se rozpadla tak jsme taky dál fungovali.... Dneska jede sluničková propaganda na seznamu i tiscali naplno! *16*
  • Zločinec Hitler udělal jeden dobrý skutek. jaký?
    Zplynoval ještě horší komunistické zločince. Bohužel je nepovraždil všechny takže tato sebranka vrahů a zlodějů mohla úůlstoletí ničit a drancovat východní evropu.
    V Rusku jsou u moci dodnes - jen mají podnikatelské a tržní převleky. Jinak zločinci z KGB stále kradou a vraždí. U nás máme tyto překabátěné zločinecké komouše také .
    Že ANO
  • co tu pindáš mamlase máš IQ tykve
  • Já jsem holka Simona. Vadí ti to? Tak se jdi léčiot ty proruský teplouši Lery.

Vy Putinovci se chováte jako dobytek - měsíce tu komolíte moje jméno Simona, kradete můj nick. Používáte sprostá slova.
    Jen jsem vám vaše sprostosti vrátila - tak tu nyní trapně nebrečte zmetci.
    Nežádejte slušnost když jste sprostý proruský dobytek.
  • Jste blb-nic víc *16*
  • Tapetuji, nerušit!
  • Vystupovat z EU chtějí pitomí proruští kolaboranti hlavně komanči současní a bývalí-pan Okamura je mizerný populista a politická mrtvola-zbytečné o tom debatovat-komu se tu nelíbí ať požádají Putlera o azyl-čest práci soudruzi!!!
  • Asi také proto se posledního slosování o tzv. Zelenou kartu, která umožňuje trvalý pobyt a získání pracovního povolení v Americe, zúčastnil rekordní počet Rusů, více než 265 tisíc. Měli však smůlu, Američané jim vyhradili pouze čtyři tisíce míst. A jistě není náhodou, že dcera ruského ministra zahraničí Sergeje Lavrova studuje Harvardskou univerzitu a v Americe také žije a studuje syn ruského premiéra Dmitrije Medveděva.

Tedy z Ruska se snaží dostat, kdo může, jelikož i mnozí Rusové tvrdí, že život v jejich zemi nemá žádnou perspektivu. Proto tvrdím, že obdiv k Rusku s jeho bídnými platy je zřejmě důsledkem nějaké poruchy.
    *2* *2*
  • tak z Eu vypadni ty proruské prase. Nikdo tě tu jako za komoušů nedrží
  • Já jsem holka Simona. vadí ti to? Nu pak jsi ruský teplouš Lery.
    Máš potřebu komolit moje jméno Simona? Pak jsi nemocný blb a musíš být léčen.
    110 nicků tu používá jen tvůj Putinovský kolega BTW alias zlej troll alias hrdina..
    Také podvádí s hlasováním aneb plus a mínus 20 za vteřinu.

Jsem zaměstnaná jako reklamní návrhářka a k této práci je potřeba hlavně počítač - na tvoření nápadů a hledání inspirace. A není žádný problém si na lištu dát vedle pracovní stránky i stránku Tiscali. takže ty tvoje kecy o důchodkyni si strč do perdele ty grázle
  • Z EU a NATO, okamžitě odejít!!! Svobodu! Neutralitu! *14* *14* *14*
  • No a co? To je snad přirozené! Já bych je potápěl na moři, bez mrknutí oka. A všechny vlastizrádce bych bez mrknutí oka postřílel, tak si dej majzla, až jednou přijde den zúčtování! Hraješ si s ohněm. 90% občanů nejsou jako ty, anální buznoid. Já ti na tu tvou totalitní svoloč z německo americké unie zvysoka a na NATO to samý. Ty vymaštěný poskoku a zbabělče bez koulí! *16* *12* *16* Odsun bude pro tebe tou pravou odplatou, a tam si tě podají ti tví miláčci. Doufám, že některý z nich si udělá selfíčko. *14*
  • Nejsi Simona Křenková. Takhle holka, i kdyby byla jakákoliv ..rva, tak tak nemluví. Takhle mluví pouze důchodci, kteří mají plné pemprsky.
  • Simone, jako důchodce, máš venku sedět na lavičce a krmit holuby. Je hezky, tak si nahřívej své údy. Hraješ si na trola se svými Ruskými znalostmi a jsi zde úplně trapný. Vsaď se, že to nikdo nečte. Používáš tolik nicků, že to vypadá, že zde máš diskuzi jenom ty:
  • Lžu, nerušit!
  • Ty jsi ulhaná bestie, tranvestita simon. Ty máš strach vylézt z análů Merkelové a Obamy, já ne! Já nejsem v žádném! Protože nejsem poskok a zbabělec. *14* *14* *14*
  • Podíl Ruské federace na českém exportu klesl za poslední dva roky z necelých čtyř na dvě procenta. Nicméně tento úbytek nás nijak neohrožuje. Roste totiž vývoz do jiných zemí, například do USA.

Holding Koh-i-noor patří s 2 500 lidmi k největším zaměstnavatelům v Jihočeském kraji. „Pro celý holding byl rok 2015 úspěšný i přes některé problémy, které nastaly ve vývozu do Ruska. Tuto situaci se však podařilo kompenzovat masivním vývozem do USA,“ řekl už dříve pro MFDNES majitel holdingu Vlastislav Bříza, který je držitelem ocenění Podnikatel roku 2014. Je to tedy paradox, že údajně krachující Spojené státy zachraňují náš export, kdežto prý skvělé Rusko přestává české zboží kupovat.

Velmi dobře si vede i další jihočeský firemní lídr Budějovický Budvar, který loni zaznamenal historicky nejvyšší výstav a prodej piva. „Rekordního vývozu jsme dosáhli v Německu a na Slovensku. Dvouciferný růst jsme si připsali na prestižních trzích ve Švédsku či Kanadě. Příliš se nám nedařilo v Rusku a velmi špatné byly výsledky na Ukrajině,“ upřesnil mluvčí Budvaru Petr Samec. Vývoz v roce 2015 byl pro Budvar nejvyšší v době trvání firmy od roku 1895.

Z vývoje na trhu měla obavy jihočeská mlékárenská společnost Madeta, kterou postihly ruské sankce. I její hospodářské výsledky však byly v minulém roce úspěšné a chystá se přijmout na šedesát nových zaměstnanců. Na rozdíl od lží jisté zdejší blogerky nepropustila kvůli ruským sankcím jediného zaměstnance.
    Stejně tak dobře si vede i českotřebovská firma CZ LOKO, která se zabývá výrobou a opravami železničních vozidel a rovněž zvládla ztrátu ruských trhů přeorientováním se na jiné země.
  • Ubožáku. Umíš jenom komolit moje jméno Simona.
    na víc nemáš ruský blbe. Dobře ti tak nulo
  • Simone, už zase blbneš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit