Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Karel Krob se mýlí, jediná správná data zde uveřejňuje pouze a jedině tiskový mluvčí génia Cíglera, Semjon Gayínek!!!
  • Urcite jsem pro referendum o vystoupeni z eu.
    • Vystup z EU. Nikdo ti nebrání kašpare.
      V Rusku v KLDR nebo v Č9ně najdeš komunistickou totalitu po které se ti tak stýská.
      Jen na vládu si tam jako v EU nezanadáváš. Tam se za kritiku chodí do vězení.
      ani svobodného internetu si tam neužiješ.
      • Referendum
    • Jenže lidi to zase dojebou jako v 89´ nebo jako v hlasování k přístupu do EU!!!
  • Takže podle autora není jiné možnosti, než sklopit hlavu a nechat si líbit vše, co si EU vymyslí.
    Díky za takovou radu autore....Buďme rádi, žejsme v Protektorátu Cechy a morava, protože nebýt tam, bylo by hůře...tak nějak?
  • Všimněme si komu vadí Erdogan a komu Asad. Jeden diktátor je tolerován, druhý odsuzován. Hádejte který... *15*
  • Už tapetuje, to je známka toho, že jste idiotskýho teplouše Semjona Gayínka o5 srazili na kolena a mamrdí xicht neví jak dál!!!
  • Putin je zločinec(inkognito) SouhlasímNesouhlasím
    Jsem mladá a hubená holka. takže smůla ruský prde.
    Tebe jsemdo kalhotek nepustila . Proruským špínám je holt vjezd zakázán.

Říkal makak že seš chlupatej i na zádech a že nejvic tě sere že tě ignoruje i bolševník proto si tam nasranej na rusáky
    • zajímavé co řešíte s makakem, no nevím kdo je tu deviant *15*
      • no to víš ta opice aspoň rozumě posunkuje což u tebe nehrozí
    • nemas bejt pryc tlustochu
      • jasně obludko
  • Poskakuji, nerušit!
    • dík za info zlej trolle
  • Autore článku, nech to na hlasování. Zatím se demokratickému prostředku - referendu, brání zcela nedemokraticky. A ty tvoje žvásty a návrhy jsou křivé, jako ty sám. Podsouváš nesmysly a dokonce lžeš! Zejména o té vzájemné bilanci. Jsme velmi v mínusu! A navíc, od roku 2025, o kterém tak cudně mlčíš, budeme jen plátci. Já jsem pro vystoupení z totality. Nechci být otrokem německo americké unie! Já nejsem poskok jako ty! Pochopils?! A jak přijde na hlasování, tak končíš....protože jistě se sám vystěhuješ někam na západ nebo do USA....
    • Jsi poskok Ruské ambasády, tak to tady na nás nehraj. Je vědecky dokázáno, a KGB to ví taky, že lidé, se v referendu rozhodují jako 8 leté děti. Vůbec nevidí do budoucnosti a rozhodují se na základě momentálních pocitů. Kdyby se dnes v referendu hlasovalo o věšení a upalování imigrantů, bude 60% účastníků referenda PRO!!!!!!!
      • No a co? To je snad přirozené! Já bych je potápěl na moři, bez mrknutí oka. A všechny vlastizrádce bych bez mrknutí oka postřílel, tak si dej majzla, až jednou přijde den zúčtování! Hraješ si s ohněm. 90% občanů nejsou jako ty, anální buznoid. Já ti na tu tvou totalitní svoloč z německo americké unie zvysoka a na NATO to samý. Ty vymaštěný poskoku a zbabělče bez koulí! *16* *12* *16* Odsun bude pro tebe tou pravou odplatou, a tam si tě podají ti tví miláčci. Doufám, že některý z nich si udělá selfíčko. *14*
  • Semjon Gayínek + nový nick = stejný debilní bláboly, jak jinak, ehm, že???
  • sborná do toho, sborná do toho, sborná, sborná
    • Sborná do toho do toho už ti zvoní hrana zatím je to 2-0 Rusové zatím přesilovku 5 na 3 nic nezvládají Teď je přesilovka 5-4 čekám a nic naši bratři Rusové nejsou nějak ve formě, to je škoda to je škoda. Taď naši hoši útočí, hoši do toho do toho, teď nevím komu mam fandit zda našim Ruským soudruhům nebo našim zlatým hochům z Nagána. Moskva Ruským hokejistům nějak nevychází asi mají strach z bolševika Putina. Ještě máme 11 minut do konce utkání. Rusové opět ve vlastní třetině, pozor nějak se jim motají nohy asi mají špatně nabroužené brusle. Hraje se již desátá minuta a stále se nic neděje. Teď již jsme v deváté minutě a naši hoši střídají a opět před brankou Rusů, stále naši hoši dobře bruslí. Pozor Ruský brankář sráží Českého hokejistu na zem a už na něm leží, asi si potřebuje odpočinout. Samozřejmě faul naši hoši jsou ve výhodě. Teď naskočila 6 minuta a na ledě je to jeden kotel. Máme 5 minutu a je po přesilovce opět se naši bratři ubránili tlaku Českých hochů. Teď nám naskočila 4 minuta a odpískána přihrávka rukou a zase ta nepříjemná reklama. Teď máme 3 minutu a již jsou malé strkanice před Ruskou brankou. Šimek zastavil Ruského bohatýra na modré a máme zde Ruskou střídačku. Ruský hoši toho již mají dost. 2 minuta nám přináší zakázané uvolňování Plekanec na vhazování v naší třetině. Naši dávají gól Rusové namají brankáře a už je tam 1.30 min před koncem utkání. 3-0 naši zlatí hoši vedou. Minuta do konce utkání a Rusové se brání hokejkama, mlátí naše hochy do obličeje. Naši Čeští hoši 3-0 tak kde jste zastánci Ruských bohatýrů. Ruští bohatýři jsou v pr................deli.
    • ty ruská kun... do, bych ti vytrhl ohryzek z krku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit