-
Propagovat nějaký "czexit" je vlastizrada. Dopouští se ji i redakce Tiscali tím, že něco takového propaguje tím obrázkem.
-
-
ne je to svobodný názor jako těch co chtějí referendum o vystoupení.tak že buď jsi demokrat nebo totalitář
-
-
jdi do hajzlu ty ruská špíno *11*
-
-
tak že b l b co uráží a totalitář
-
-
táhni do rici ty boršči, sborná ti prohrála no co ? jsem čech ty vy ..ku..rv.´´enej bolševiku
-
-
jen pro tebe troubo sport a diskuse na to téma je jinde ty prokalouskovská špino
-
-
-
-
-
-
Lžu, nerušit!
-
Simone, jako důchodce, máš venku sedět na lavičce a krmit holuby. Je hezky, tak si nahřívej své údy. Hraješ si na trola se svými Ruskými znalostmi a jsi zde úplně trapný. Vsaď se, že to nikdo nečte. Používáš tolik nicků, že to vypadá, že zde máš diskuzi jenom ty:
-
-
Já jsem holka Simona. vadí ti to? Nu pak jsi ruský teplouš Lery.
Máš potřebu komolit moje jméno Simona? Pak jsi nemocný blb a musíš být léčen.
110 nicků tu používá jen tvůj Putinovský kolega BTW alias zlej troll alias hrdina..
Také podvádí s hlasováním aneb plus a mínus 20 za vteřinu.
Jsem zaměstnaná jako reklamní návrhářka a k této práci je potřeba hlavně počítač - na tvoření nápadů a hledání inspirace. A není žádný problém si na lištu dát vedle pracovní stránky i stránku Tiscali. takže ty tvoje kecy o důchodkyni si strč do perdele ty grázle -
-
Vůbec jsem se nezmínil o důchodkyni. Nejsi žádná návrhářka. To by jsi tam musela sedět ve dne v noci,dle toho, jak zde komunikuješ. Máš to marné. Jsi zapšklý důchodce s malou penzí, v kojeneckém věku odstavovaný od prsou a postižený horečkou omladnic. V současné době již bez prostaty a s problémy s pomočováním. Na poluce ti zbyla jen vzpomínka.
-
-
Jsem mladá holka a jsem zaměstnaná jako reklamní návrhářka. Takže jsem 8 a půl hodiny denně u PC: A není problém si vedle práce dát na lištu i Tiscali ty kašpare.
Jak se do lesa tak se z něj znáš to že.
Vy Putinovci jste sprostý dobytek, mjsem zde trvale napadána, komolíte moje jméno , z holky děláte kluka, jen proto že jsem měla jiný než Kremelský názor.
Když to nesnesete tak nelezte na svobodnou debatu vy zmetci.
Vaše sprostosti jsem vám pouze vrátila.- Tak tu trapně nebrečte když se bumerang který házíte vrátí a trefí vás do rudého ulhaného sprostého rypáku,. Jsi gauner a grázl.
-
-
-
-
Asi také proto se posledního slosování o tzv. Zelenou kartu, která umožňuje trvalý pobyt a získání pracovního povolení v Americe, zúčastnil rekordní počet Rusů, více než 265 tisíc. Měli však smůlu, Američané jim vyhradili pouze čtyři tisíce míst. A jistě není náhodou, že dcera ruského ministra zahraničí Sergeje Lavrova studuje Harvardskou univerzitu a v Americe také žije a studuje syn ruského premiéra Dmitrije Medveděva.
Tedy z Ruska se snaží dostat, kdo může, jelikož i mnozí Rusové tvrdí, že život v jejich zemi nemá žádnou perspektivu. Proto tvrdím, že obdiv k Rusku s jeho bídnými platy je zřejmě důsledkem nějaké poruchy.
*2* *2* -
http://www.novinky.cz/domaci/402289-moravsky-kras-potrebuje-lodni-kapitany-kvuli-eu.html
-
-
V příštích volbách budu volit toho, kdo postaví plot a vyhlásí referendum o vystoupení z EU
-
-
A kam chceš "vstoupit", ty m.gore? Stýská se ti po ruském gulagu, který jsme tady měli do r. 1989? Tak to musíš na východ. Ale sám, slušné lidi sebou netahej.
-
-
po vystoupení bude tak, jak bylo před vstupem. Stejně dobře, nebo stejně zle. Pro koho jak. Jako dnes. Češi jsou flexibilní a jistě se brzy vpraví do staronové porevoluční situace.
hlavně zůstat sví a nelézt nikomu do zadele
-
-
měl by sí jít radši do práce ty revolucionáři *11*
-
-
diky nechci
-
-
-
-
Škůdce člověk nepřesvědčí, ale musí je zastavit. V oblasti svobody podnikání si Česko nestojí úplně špatně, nicméně příklady má na Západě, nikoliv na Východě, a to přesto, že někteří neznalí jedinci tvrdí opak.
Renomovaný kanadský institut Fraser nedávno zveřejnil žebříček ekonomické a podnikatelské svobody za letošní rok. Mezi tři nejsvobodnější ekonomiky světa patří Hongkong, Singapur a Nový Zéland. Desátou příčku obsadila Velká Británie, USA jsou šestnácté, Německo je 29. a Česká republika drží 42. pozici ze 157 hodnocených ekonomik. To není nejhorší, ale ani k chlubení. Asi nemá cenu psát o překážkách, které u nás brání větší podnikatelské svobodě. Jistě k nim patří třeba poměrně zdlouhavé zakládání firem. Máme zkrátka, co zlepšovat.
Nicméně v tomto žebříčku obsadila Ruská federace 99. místo, čili se nachází ve spodní polovině. To jasně dokazuje, že podnikání v Rusku je rizikovou záležitostí. Proto je pro mě těžko pochopitelné, že někteří jedinci a to včetně těch ze Strany svobodných občanů, pro které je údajně svoboda jednotlivce tou nejvyšší hodnotou, vzhlíží s nadšením k Rusku, které prokazatelně svobodu lidské individuality dusí a slušné podnikatele likviduje.
Vysvětlení je několik. Buď jsou vážně tak neinformovaní, ideologicky zaslepení bývalým rudým režimem nebo šíří lži vědomě, a to je horší. Anebo jsou spjati s mafiemi, které likvidují slušné lidi, a tento styl jim vyhovuje. To je také vysvětlení. -
a bij rusáka do hlavy
-
-
hokej a fotbal zábava pro chudé nejen duchem
-
-
chcípni ty ruská ku....do
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
koukám že pátá cenová bez ubrusu jen září
-
-
je hokej ty ruskej blbe, ,mám si vzít smoking *7*
-
-
no hloupej jsi na to dost *3*
-
-
-
-
-
-
Nefetuj tu vodku amrdóle. Dnešní mač byl trénink Sborné. Ber to tak, příště dostanete kartáč. *15*
-
-
*15* táhni ruská nulo *15*
-
-
a ty jsi jaká nula americká?
-
-
anoooo, jsem američan *3*
-
-
i vzděláním?
-
-
smutné
-
to pžedevším.
-
-
-
-
-
-
Tak se tu mějte slušní prozápadní pánové a prasata - čti Putinovci. *15* *15* *15*
Reklamní návrhářka doděla práci a ještě se královsky pobavila na Tiscali.
Putinovci jsou zase Pokrytci. Lery tu komolí moje jméno Simona, Putinovec Kulihrach - 17 letý fracek smrdící nonstop U PC ( fakt chudák, asi tlustý s uhrama) mluví sprostě ale ti stejní pak naříkají - no to je hrozné! Ta Simona je na nás tak zlá. A mluví sprostě. Pomoc Tiscali *15* Karel Kryl by o vás napsal song - na rohu ulice sprostý Putinovský dobytek o slušnosti káže.
Pa pa nuly. Simona bude na svobodné debatě kdy bude chtít a bude uvádět zločiny Ruska. Komoušům se to nelíbí? Tak ať si perdel a Putina políbí. Za měwsíc Ahoooj *14* *15* *1* *1* *1* -
-
čau jdi šlapat tlusťochu
-
-
Jsem mladá a hubená holka. takže smůla ruský prde. *15* *15* *15*
Tebe jsemdo kalhotek nepustila . Proruským špínám je holt vjezd zakázán. *2* *2* *2* -
-
To ze se tak vidis jeste neznamena ze jsi hubena.a jinak jsem nemec
-
-
ty jsi němec, guten tag zlej trolle, to jsi zabil, zaskočil mi knedlík *15* *15* *15*
-
-
mohu potvrdit *1*
-
nevim kdo je zlej trol ale ja to nejsem gusto
-
-
-
-
-
-
Podíl Ruské federace na českém exportu klesl za poslední dva roky z necelých čtyř na dvě procenta. Nicméně tento úbytek nás nijak neohrožuje. Roste totiž vývoz do jiných zemí, například do USA.
Holding Koh-i-noor patří s 2 500 lidmi k největším zaměstnavatelům v Jihočeském kraji. „Pro celý holding byl rok 2015 úspěšný i přes některé problémy, které nastaly ve vývozu do Ruska. Tuto situaci se však podařilo kompenzovat masivním vývozem do USA,“ řekl už dříve pro MFDNES majitel holdingu Vlastislav Bříza, který je držitelem ocenění Podnikatel roku 2014. Je to tedy paradox, že údajně krachující Spojené státy zachraňují náš export, kdežto prý skvělé Rusko přestává české zboží kupovat.
Velmi dobře si vede i další jihočeský firemní lídr Budějovický Budvar, který loni zaznamenal historicky nejvyšší výstav a prodej piva. „Rekordního vývozu jsme dosáhli v Německu a na Slovensku. Dvouciferný růst jsme si připsali na prestižních trzích ve Švédsku či Kanadě. Příliš se nám nedařilo v Rusku a velmi špatné byly výsledky na Ukrajině,“ upřesnil mluvčí Budvaru Petr Samec. Vývoz v roce 2015 byl pro Budvar nejvyšší v době trvání firmy od roku 1895.
Z vývoje na trhu měla obavy jihočeská mlékárenská společnost Madeta, kterou postihly ruské sankce. I její hospodářské výsledky však byly v minulém roce úspěšné a chystá se přijmout na šedesát nových zaměstnanců. Na rozdíl od lží jisté zdejší blogerky nepropustila kvůli ruským sankcím jediného zaměstnance.
Stejně tak dobře si vede i českotřebovská firma CZ LOKO, která se zabývá výrobou a opravami železničních vozidel a rovněž zvládla ztrátu ruských trhů přeorientováním se na jiné země.