Přejít na výpis diskuzí
Schwarzenberg je debil a Němcová je hloupá. Mocný ódéesák Hrdlička začal mluvit
9.8.2013 | red
466 příspěvků
-
Když si člověk jen tak letmo projde příspěvky českého občana, tak si musí nutně říci, že to je nejhlubší úpadek lidského ducha. Tento národ se pánubohu nepovedl. A také v budoucnu nic nedokáže. Havel to totálně zdemoralizoval. Pravda a láska nezvítězí. Zvítězila nenávist a lež. Díky Havle.
-
.... a na koho to "s e r o u mouchy", snad ne na Kchárla?
-
Přesné. Vzal jste mně to z úst (nebo z klávesnice).
-
Nebylo to náhodou výrok Buriana z filmu Anton Špelec ostrostřelec.
-
Nějakého Hrdličku neznám, ale v hodnocení uvedených osob má pravdu. Ještě měl říci, co je Kalousek. To neřekl. Je docela možné, že je v přechodu. Tedy od ODS k STOP 09.
-
Zeman vyhrál s počtem 55%voličů, nikoliv 80%. Nevím, proč to má spusta lidí popleteno. Kchárl měl 45%. Nesledoval jste volby? Stačí si to najít na netu.
-
Korektor = prdící = intelektuální prase
-
Vystihla jste toho nočního povaleče a samozvaného buřiče, přesně. Psával na diskuze ČTV, náš známý troll wapex, Ivo,Vláďa,Student, Moravák, Petr a stovky jiných nicků. Pak mu diskuze zrušili a začal zanášet jinam. Zapšklý důchodce, invalida,který se nudí a nemá přátele ani koníčky. Je doslova přilepený před monitor a otravuje hlavně v noci. *1* *3*
-
Zdravím korektora. I o Vás se ve svém příspěvku zmiňuji. Dovednost číst a chápat přečtený text je výsadou lidí. Komunikovat a vzájemně se neurážet je zase schopnost civilizovaných lidí a jejich komunikačních schopností. Přesto akceptuji Váš příspěvek, protože projev, ač hrubý a nevyrovnaný je v zásadě vždy lepší než projev pasivity. Loučím se s pozdravem - Ať Ti stojí ve dne v noci, pánubohu ku pomoci.
-
To se konečně ukázala pravá tvář pravičáků a jejich přisluhovačů a voličů, co si myslí, když už ptáky nepotřebují. Mají nakradýno dost !!!
-
Nadpis tohoto článku mi připomíná výrok pana Švejka, " Císař pán je vůl, císař pán je korunovanej".
-
Pravda, pravda pane kolego. A Vy na non plus ultra
-
Poslanci slibovali... ti toho už naslibovali, že podle slibů už by nám mohli i v nebi závidět, jak se máme. Nic si z toho nedělej, ono hospody nejsou jedinými místy, kde se kecají blbosti. Ostatně Kchárl řekl v celím svém životě jedinou pravdivou větu: "Když se kecají blbosti, tak spím".. No a on v tom parlamentu chrápal pořád, vždycky jen podstrčil sousedícímu lísteček s nápisem:" Až se bude hlasovat, tak mne vzbuď, A nezapomeň pošeptat, jestli mám hlasovat pro anebio proti...
-
Tak tak je treba nazyvat veci pravymi jmeny.Vycet hnoju ODS muze pokracovat Klauzem Necasem a dalsich nekolik radku.Ale je pekne ze jmena nebudou zabomenuta spinavcum zustane punc naporad.Takze cele rodiny i pribuzenstvo bude chodit kanalama jinak na ne lidi budou pokrikovat jako volaji na Klauze nebo jak pokrikovali v Darkove na Petrika Necase.Smejdi od Becka si na sve smejdovstvi vydelali.Tyhle vladni smejdy jsme zivili povinne a proti sve vuli my vsichni.Je cas dekovat.
-
korektor Dana,nemuzes spat a tak si pises sam se sebou,nebo pracujes v noci a odreagovavas se tak,ze tu pises pod nekolika nicky?Ted jsem fakt zvedava,jestli odepises...
-
Kmotr Hrdlička je sprostý jak dlaždič.Mohu napsat, že je trotl na desátou
-
kniHOVNA - Němcová
hajnej - Mekota -
Správně!Je to pakáž!
-
Šlechtic se posral...
-
No,me by zajimalo,ktery blbsteijn ti za to tvoje podani plati.Jedine tak malomocny. *9*