Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tomu já tedy přestávám rozumět. Papaláši a kmotři ODS vyloučí nějakého pana Hrdličku, kterého téměř nikdo nezná a to z důvodů jeho domnělá manipulace se svépravnými poslanci Floriánem a Úlehlou, kteří v dané chvíli nedrželi basu a dle papalášu ODS poškodili stranu. Když tedy pominu, že v poslaneckém slibu všichni poslanci slíbili, že se budou rozhodovat a konat dle svého nejlepšího svědomí a ku prospěchu republiky a né dle pokynů a nařízení pana Kuby a paní Němcové , tak mi není jasná současná hysterie. Jsem jednoznačně převěčený, že ODS nejvíce poškodili a měli být neprodleně vyloučeni panové Nečas a Svoboda. Jeden je vyšetřovany policii a druhý výtečník z Prahy má před sebou soud. Jejích úspěchy jsou - položení vlády v česku a vyklizení politických pozic v Praze. Pro vedení ODS zřejmě zanedbatelé záležitosti. Je opravdu názorně vidět, co jsou lidé ve vedení ODS zač. Jedná se o zbabělce, prospěcháře a pokrytce, bez jakékoliv sebereflexe. Jak může být taková strana důvěryhodná? Kdo bude takovou prospěchářskou sebranku ještě někdy volit? Snad jen ti co jsou jim pododní a mají z členství v ODS osobní profit. Opět platí staré přísloví - kdo chce kam, pomožme mu tam. Ať se ještě panove Nečas, Svoboda, Benda, Němcová, Vondra atd. pomějí, hostina jim co nevidět zcela jistě skončí. A to je ta dobrá správa pro tuto zemi.
    • Poslanci slibovali... ti toho už naslibovali, že podle slibů už by nám mohli i v nebi závidět, jak se máme. Nic si z toho nedělej, ono hospody nejsou jedinými místy, kde se kecají blbosti. Ostatně Kchárl řekl v celím svém životě jedinou pravdivou větu: "Když se kecají blbosti, tak spím".. No a on v tom parlamentu chrápal pořád, vždycky jen podstrčil sousedícímu lísteček s nápisem:" Až se bude hlasovat, tak mne vzbuď, A nezapomeň pošeptat, jestli mám hlasovat pro anebio proti...
    • .. jenom s tebou srovnatelný blbec se dočetl až ke tvé poslední opsané větě, trapáku :)))
      • Zdravím korektora. I o Vás se ve svém příspěvku zmiňuji. Dovednost číst a chápat přečtený text je výsadou lidí. Komunikovat a vzájemně se neurážet je zase schopnost civilizovaných lidí a jejich komunikačních schopností. Přesto akceptuji Váš příspěvek, protože projev, ač hrubý a nevyrovnaný je v zásadě vždy lepší než projev pasivity. Loučím se s pozdravem - Ať Ti stojí ve dne v noci, pánubohu ku pomoci.
  • Pan Zeman vyhrál volby počtem 80 procent hlasů, to chrápající nevzdělané a brblající NIC nemělo šanci ani ve snu, nebo bujné fantazii, takže není co řešit !!! Hrdlička ho nazval pravým jménem *14* *14*
    • To Robert: A na ty numera jsi přišel kde, cvičený šimapanzi? *3* *1* KS tyto numera měl od krajanů v cizině a kdyby Stbák zavadil KS nepoškodil v Blesku-drahém toaletním papíře, tak by ty volby bez problémů vyhrál !!!. Ale tupý národ, má nyní tupého arogantního bezohledného rádoby prezidenta..
    • 80 procent? To jsi zřejmě k voličům Milouše Zemana přiřadil i kojence
      a dosud nenarozené děti. *1* *1*
      • Pro Zemana hlasovalo asi 2,5 milionu voličů, tj. asi 30%. Těch dalších asi 30% co byli líní zvednou p.del a jít volit, do toho nelze počítat. Ti nehlasovali pro Zemana, jenom svou tupostí umožnili jeho zvolení. Dokázali, že jsou mentálně na úrovni Pepka Vyskoče a bylo by jedno i kdyby na hradě seděla stará Blažková. Možná by tam stará Blažková nadělal méně škody a m éně mezinárodní ostudy než ten ješitný a mocichtivý ožrala.
        • Tečko, tvoje logika je nesmrtelná. Můžeš třeba morálně zdůvodnit druhou prezidentskou volbu Havla? Zavřeli bezdůvodně Sládka aby nemohl hlasovat proti Havlovi a ten byl presidentem s rozdílem jednoho hlasu. Takhle vypadá buržoazní parlamentní demokracie. Zemana si zvolilo 55% voličů.
        • Ve druhem kole jsem hlasovat nebyl a nestydim se za to. Nebylo koho vybirat. Jestli se za neco stydim,tak je to fakt,ze v druhem kole skoncili prave tihle dva politici. Dodnes to nechapu.
      • Přečti si blbe ještě jednou co jsem napsal, vidím že máš dlouhé vedení!!
        • Zato ve tvé hlavě budeme rozumové vedení hledat marně. *1* *1* *1*
          • Vidím že jsi opravdu krypl, styď se.!! *2*
            • Vážený pane.Dle Vašeho stylu vyjadřování usuzuji,že jste příliš vzdělání nepobral.Zkuste pro začátek trochu tolerance a slušného vyjadřování.Uvidíte,pomůže to.
  • Konečně někdo, kdo pochopil, že pokud jedu, ta se dívám vpřed, ta Němcocá se musela z toho všeho posráti.
    • ... Danuško, jsi senzační, chci tě :)))
      • Jdi do sraček hnuse, já mrdám za prachy a ty na moji kundu prachy memáš.
        • No,me by zajimalo,ktery blbsteijn ti za to tvoje podani plati.Jedine tak malomocny. *9*
  • Arogance a kmotři. To je důvod dnešního pohřbu této mafiánské partaje.
    Kuba má svého kmotra. Bém měl svého Janouška kterého se musel ptát
    komu jakou zakázku přiklepnout. Odstrčený kmotr Hrdla nyní zase ukázal
    svou moc když zesměšnil ODS v přímém přenosu.
    Má však pravdu že Němcová je totální neosobnost a šedá myš. Stranu může
    vést pouze proto že za ní už je pouze pusto prázdno. Zneužití služebního
    auta také ukazaje na papalášské manýry.
    Bohužel však i ostatní partaje mají svoje kmotry na radnicích nebo v
    podnikatelském sektoru. Takže ať už současnou mafii nahradí kdo chce
    stejně se nic nezmění. Všem jde jenom o peníze.
  • Nemusím Hrdličku a jemu podobné,ale souhlasím s hodnocením Němcové.Při jejích projevech v poslední době a zvlášť dnes u Moravce,stále se mně v uších ozývá stará píseň
    "čí to húsky na tej vodě" !Její tupost je neskutečná a tohle stvoření vedlo parlament!Konečně se objevil "hrobař ODS"!Samozřejmě není sama!
  • No tedy, nechci být zlomyslný, ale po dnešním vystoupení paní Němcové v pořadu pana Moravce, tu paní straně i všem členům ODS z celého srdce přeji a závidím jim tak perfektně vyprofilovanou osobnost. To je tedy eso, se kterým, ty nadcházející volby ODS zcela jistě vyhraje.Tomu se říká gol do vlastní branky. Že bude ODS ostatním stranám ve volbách, až tak moc napomáhat a předvádět svoji personální vyprahlost, tak to jsem opravdu nečekal. A proto si dovolím navrhout, jako další volební tváře ODS, zařadit na předvolební plakáty i Pěťulu Nečasů a Janču Nagyovou. Škoda nevyužít, v předvolební kampani, tak populární a zamilovaný páreček. To přece není možné, aby to nezabralo.
  • Má pravdu, že je hloupá a kníže blbec, ještě bych dodal korunovanej. *2*
    • ... nula bez intelektu jako ty toto nemá čím posoudit :)))
      • Hochu vrať školné, nebo prozraď, kdo tě platí za tyto bláboly.
        • ... rád tě poznávám, dědku, ale dej si na mě pozor :))
  • To co se od údajné revoluci dostalo do Sněmovny,Senátu nebo do vlády,tak je to všechno pouze dobytek,který tuto zemi zbídačil,rozprodal,rozkradl ,astronomicky zadlužil a dostal na pokraj státního bankrotu.Z těchto straníků už tuto zemi od státního bankrotu nikdo nezachrání.Jedinou šanci má mladá generace tvrdé levice. Ta bude muset být však na lumpy ,kteří tuto zemi zbídačili tak krutá,že i komunisté padesátých roků budou vedle ní strašné měkoty.Humanita k hlupákům a lumpům vede pouze ke státnímu bankrotu a tomu,že bude nucen národ Čechů prodluženou ,rozprodanou a rozkradenou zemi opustit.Nechat se pak přesunout do Izraele k vymlácení Araby.Mezi tím už by si náš prodlužený životní prostor parcelovali Židé a Němci.Němci by ,za naše dluhy,zabrali Sudety.Ostatek,za naše dluhy ,by zabrali Židé.Aby mohli vytvořit nový stát Izrael v lepším a bezpečnějším životním prostoru,než je současný Izrael,obklíčený Araby.Pokud obyčejný český blb i po dalších volbách nechá ,díky svojí troubovitosti,zase vládnouit lumpy,tak je to brzký konec národa Čechů na planetě Zemi.
    • ODS výrazně nakročila na cestu zapomění, a to přesně tak jak se stalo straně SDKÚ na Slovensku. Nepřeji jim to, ale politická realita je neúprosná. Nemají vůdčí osobnost. Tou byl zatím pouze Mirek Topolánek. Marek Benda, Pospíšil a jim podobní, tuto stranu, pokud tam zůstanou, zničí. Nově vycházející slunce v podobě vysoce aktivní p. Černochové brzy zapadne. Být družkou policejního presidenta Červíčka nebude stačit, protože neníjisté zda se zpět do funkce nevátí odvolaný policejní president.
  • Zeman je nemocen asi tak posledních 10 let už má nato věk ,ale pořád má projev k věci a z patra.Swarc. je nemocen od malička degenezace feudálního rodu.To je fakt. *3*
    • Hlavu nemocnou určitě nemá.
  • Souhlas s nadpisem
    • ... hodí se na tebe, blbe :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit