Přejít na výpis diskuzí
Schwarzenberg je debil a Němcová je hloupá. Mocný ódéesák Hrdlička začal mluvit
9.8.2013 | red
466 příspěvků
-
Čím dál více jsem přesvěčený, že mimořádné volby dopadnou obrovským výpraskem pravice a to především ODS. Když už i vrchní odeésák Klaus si pokrytecky myje ruce nad současnou ODS (což mi hodně připomína Piláta, po odsouzení Krista) a tváří se, že s odeéskou vlastně nikdy nic neměl, tak to je konec zbytku této profláknuté strany. Navíc mi Klaus silně připomíná dobu v roce 1997, kdy se provalilo černé financování ODS, což následně vedlo k odchodu některých straníků, v čele s Janem Rumlem a vzniku nové strany - Unie svobody. Už tenkrát, nás tento lhář všech lhářů přesvěčoval, že o ničem nic nevěděl, za nic vlastně nemůže a žádnou zodpovědnost za daný stav věcí nemá. A že by z celého případu vyvodil svoji politickou zodpovědnost? No to ani náhodou. Naopak, za pomoci pravicové sebranky v parlamentu a senátu, pomoci podplácení, korupce a vydíráním, se bohužel úspěšně v roce 2003 a 2008 stal na prezidentem České republiky. Takže, pokud tuto stranu, již teď, odepsal tento lhář a hlavní pravičácký guru ODS, tak jim není pomoci. Obzvlášť, když si do čela postaví hloupou a neakceptovatelou Němcovou. V těchto volbách tvrdě zaplatí za Klauze i za uplynulé roky vládnutí v teto republice.
No a to je zase pro změnu, dobrá zpráva pro tuto republiku. -
-
... nedovedu si představit id*ota, který si přečte tvou celou trapnou křeč :)))
-
-
Milý korektore, počítám a předpokládám, z Tvé odpovědi, že jsi si můj příspěvek přečetl celý zrovna Ty sám. Jak jinak by jsi pak mohl nezaujatě zhodnotit jeho obsah? No a id*otem bych si Tě nazvat nedovolil. Idiocie je duševní hendicept, kterým Ty očividně netrpíš. Ty budeš spíše mizantrop, bez úcty k sobě i k lidem. Tím se zcela zásadně lišíme a proto taky vyznáváme rozdílné politické, společenské a morální hodnoty. Přeji Ti hezký den.
-
-
... cha cha cha cha
-
-
Já jsem si tu celou trapnou řeč přečetl. Asi jsem ten id.ot *9*
Dodal bych k tomu, že ODS není pravicová strana. Je tam možná právicově smýšlejících lidí, ale v podstatě je to strana kryptokomunistická, komunisti vydávající se zákeřně za pravici.
Nebezpečí spočívá v tom, že stádo bude volit komunistické zločincem tj. KSČ(m), ČSSDKSČ a SPOZNSADP. A budeme tady mít něco podobného jako v Německu v r. 1933, kdy se Hitler se svou nacistickou sebrnkou vedral k moci. -
-
SPOZ je daleko hnusnejsi,nezli NSDAP!
Dejiny ukazi,co je to za sebranku!
-
-
-
-
Aspoň jeden člověk dokáže pravdivě pojmenovat potentáty jak na tom jsou.To musí toxická bába vyšilovat a chrapoun mrnlat.
-
korektor Dana,nemuzes spat a tak si pises sam se sebou,nebo pracujes v noci a odreagovavas se tak,ze tu pises pod nekolika nicky?Ted jsem fakt zvedava,jestli odepises...
-
-
Vystihla jste toho nočního povaleče a samozvaného buřiče, přesně. Psával na diskuze ČTV, náš známý troll wapex, Ivo,Vláďa,Student, Moravák, Petr a stovky jiných nicků. Pak mu diskuze zrušili a začal zanášet jinam. Zapšklý důchodce, invalida,který se nudí a nemá přátele ani koníčky. Je doslova přilepený před monitor a otravuje hlavně v noci. *1* *3*
-
-
Mám dojem, že provokatéři pod nickami (fleck, Not CSSD, STOP SPOZ atd.), jedou na 2 směny a to NONSTOP!
-
-
-
Zajímavé jak p Němcová nechce jednotu při hlasování o rozpuštění sněmovny. Proč tak najednou? Pokud ODS v nejvyšším vedení nevymění tváře,myslím spadnou. Babka se drží zuby nehty a p Pospíšila k ničemu nepustí.
-
Ideální počasí na návštěvu některého sídla našich předků. Nezapomeňte na hrady a zámky, přátelé tůristé.
-
-
Už si sháněj nějaký pěkný obrázek Klause, pověsíš si ho nad postel!! *14* *3*
-
Komunisty odpad tam nemuze-nebot se nejedna o jejich predky.
Zato mohou navstivit muzeum NSDAP,popr.odletet do Moskvy a pomodlit se v mauzoelu k tomu skkvrklymu syfilitikovi. *12* -
Převlečeným soudruhům doporučuji Trosky a Žebrák. Tam to pod jejich
vedením tenhle ovčí národ dotáhl. *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
My TOP 09 jsme a řiti a ODS je několik centimetrů vedle v pí....
-
TOP 09, je blbá jako medvěd !
-
-
Pepicku-mas fakt talent.Bude z tebe basnik!
Ze ti ve skole rikaji:
Ty kluku pitoma,ty jsi cely tata. *2* -
-
No jasně, tati !
-
-
Ja mrdku zadny cikance nedaval...
-
-
A čo to bolo za kontejnerom v Chanove? To bolo lepidlo či co? Ty luhár sprostý!
Dlžíš mi alimenty za 8 rokou!
-
-
-
pepíček 2.A je určitě chytřejší jako ty!! *3* *3* *3*
-
-
???
Nemtudom ty V O L E!
Me nymand tveho druhu neurazi,ale jesli si to mel v umyslu,tak se pise NEZ,nebo NEZLI.
Vysel si aspon tu druhou tridu ZS? *6* -
-
Nevím ty blbe proč by tam měl psát nežli a ještě k tomu velkými písmeny, ale jelikož máš tu cikánskou průmyslovku tak ti to prominem! *15* *2* *1*
-
-
Tebe určitě porodila nějaká prasnice, kolik bylo selátek, nebo jinak, kolik máš sourozenců?? *12*
-
No,ty mas tak 5 trid pomocne skoly
+VuML,mozna neco u lampasaku,nebot v normalnim zivote by ses jinde nechytl.Jedine za tu svoji prochlastanou kedlubnu.
Jinak me takova komunisticka luza,jakou bezesporu jses nemusi nic promijet.
Spise by me zajimalo,proc ses vubec narodil.A komu....
-
-
-
-
-
-
Svatá pravda.Už jsmedostatešně poznali, co to je modročerný mafiánský kapitalismus. *1*
-
Schwarzenberg opravdu debilem je,svědčí o tom jeho vzdělání,vyjadřování a vystupování.To přece vidí celý národ.Nyní nemůže stravit,že byl poražen v prezidenských volbách a špiní nového prezidenta kde může.Na rozdíl od něj je však zvolený prezident vysokoškolák,umí mluvit a hlavně uvažovat.Divím se ZOP09,že jim takový blb dělá předsedu.
-
-
... ty bys nemohl dělat předsedu ani cikánskému fotbalovému klubu, ubohý dem*nte :)))
-
To Tomáš: A to víš, jak soudruh Zeman získal vysokoškolský titul? A víš, že Prognostický ústav, kde se soudruhem Pružinským alis Klausem seděli a "bádali" byl prominentní ústav podřízený ÚV KSČ, kde by se jinak neprověření soudruzi vůbec nedostali , ty hlavo pomazaná... Je s podivem, že jsi si nepřečetl volební výsledky při volbě prezidenta našich krajanů v cizině, kde ho volilo (Karla Schwarzenberga) přes 85% všech voličů.!!!! Naopak soudruha Zemanoviče-Putinoviče- Lukoila volilo pouhopouhých 15% voličů a to v destinacích jako je Portugalsko, které má samo problémy se uživit apod. Naopak ve vyspělých zemích, jako je Kanada, USA, Austrálie, Nový Zéland, ho volilo přes 90% krajanů, tupče.!!! Někomu nepomůže k tomu, aby se stal slušným a inteligentním člověkem bohužel ani vysoká škola a tím je typický příklad soudruh Zeman a soudruh Pružinskij-Klaus.!!! Maucta, pozdravuj doma své vysokoškolsky vzdělané rodiče.. *3* *1*
-
-
Ty se opravdu k tomu Schwarzenbergovi docela hodíš. Podle všeho, jste navštěvovali stejný vzdělávací ústav. Pamatuj si prosím, že diskuze není o urážkách, ale o síle argumentů. Urážet totíž, je velmi laciné a primitívní a navíc je kontraproduktívní, protože popuzuje a zablokovává diskutující protistranu. No, ale pokud Ti to zvedne sebevědomí a vlastní ego pokračuj ve stejném stylu jako doposud. A neboj se, my (většina přispivatelů) to ustojíme. Zamysli se a uber plyn v těch svých vulgarizmech. Určitě Ti to není třeba. Měj se hezky.
-
-
To YYY: Asi takto...S inteligentními přispěvateli se dá i o žumpě psát hezky, ale s d e b i l e m se nemůžeš bavit ani o počasí slušně, toliko na vysvětlenou. Dobrou noc...Nepotřebuji kázání o dobrém vychování, ale jak praví přísloví: " na hrubý pytel, hrubá záplata... Tak si to přeber do které kategorie vlastně patříš.. *3*
-
-
... bez mozku řádné přebírání nefunguje :)))
-
-
... jenom zakomplexovaný rádoby slušňák píše o "nás", jsi jen do počtu, zbytečný tláchal :)
-
-
Zeman získal titul v ještě nezprofanované univerzitě kde ještě musel dělat zkoušky jak se sluší a patří, ne jako v té dnešní Plzeňské!!Pitomečku nesvéprávný, cikáne Pišto!! *15* *2* *1*
-
-
... nemáš žádnou úroveň, balíku, ale užij si to :))
-
To Rudolf: Cikán jsi ty, protože ti umí tak krásně lhát.. *3* *1* A kolik tříd obecné školy máš ty, vzdělanče ? *3* *1* *1*
-
-
Proti tobě jsem CSC, to si piš blbečku nesvéprávný!! *3* *3*
-
-
To on ale je Pišta také CSC ( Celkom Spokojený Cikán ).
-
No právě, že ty nejsi slušný cikán ale lotr žijící na dávkách, které ti my slušní lidé platíme ze svého!! Cikáne ze s Plzně!! *12* *12* *12*
-
To Rudolf: Ano, již to chápu. *3* *1* Takže ten tvůj titul CSC samozřejmě znamená C-elkem S-lušný C-ikán ? *3* *1* Že jsem se strefil? Nejsi ještě PUDr., aby jsi to měl kompletní? *3* *1* *1* *1* Již s tebou ale nediskutuji...S blbem tvého ražení mi to není zapotřebí... *3* *1*
-
-
-
-
-
-
Ta Němcová je opravdu nepředstavitelná krááááááááááááááva.
-
-
Nasadí si umělý květ v rozpuku na blůzku kde se ani trocha nehodí. Ona musí stále odvracet pozornost od své hlouposti. Když nemá omotané hadry kolem svojí tlouštky, tak má květy nebo kolotočové náušnice. Holt tetka z Vysočiny co si v Práglu zarobila a neví najednou jak nasebe upozornit víc.Duní, duní jak ten moravský sud po nájezdu chalanů- *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3*
-