Přejít na výpis diskuzí
Schwarzenberg je debil a Němcová je hloupá. Mocný ódéesák Hrdlička začal mluvit
9.8.2013 | red
466 příspěvků
-
Nemam-ale kdyz se chces veset,tak prosim.Alespon bude o dalsiho komunistickyho vlastizradce min.... *3*
-
Proslýchá se, že Trautenberk končí v politice, protože chce kdesi kandidovat na obecního blázna. *1*
-
SPOZ je daleko hnusnejsi,nezli NSDAP!
Dejiny ukazi,co je to za sebranku! -
Ty máš ale smůlu, ještě se tak oběsit.....
-
Milý korektore, počítám a předpokládám, z Tvé odpovědi, že jsi si můj příspěvek přečetl celý zrovna Ty sám. Jak jinak by jsi pak mohl nezaujatě zhodnotit jeho obsah? No a id*otem bych si Tě nazvat nedovolil. Idiocie je duševní hendicept, kterým Ty očividně netrpíš. Ty budeš spíše mizantrop, bez úcty k sobě i k lidem. Tím se zcela zásadně lišíme a proto taky vyznáváme rozdílné politické, společenské a morální hodnoty. Přeji Ti hezký den.
-
5 hodin zde slusny clovek(jakym doopravdy jsem)neni a komunisticka luza zde pise za me.
Tedy,to vam povim,ta hnusota,jez volila s hrdosti prochlastany jatra s.Milouse Hrusko-Debilovice ma ale charakter! -
Obojí je správně, protože půjdeme do p r d e l e !
-
Souhlasím. Od těch mimoparlamentních stran bychom se nepochybně dozvěděli zajímavé myšlenky a argumenty - minimálně by si to s těmi provařenými "elitami" z parlamentních stran natvrdo a veřejně rozdali !!! Doufám, že se v té tzv. veřejnoprávní televizi - ČT už konečně někdo probudí a současně nebude hned podělaný z něčího bububu ...
-
Za A) !!!
-
Za B) !
-
My TOP 09 jsme a řiti a ODS je několik centimetrů vedle v pí....
-
Co je správně?
A) Nemůžu jít s Kchárlem k vítězným volbám.
B) Nemohu jít s Kchárlem k vítězným volbám. -
Člověka, který se dostal na hrad zákeřným volebním podpásovým jednáním a nízkým špiněním oponenta, který je mocichtivým ješitným ožralou a nepřestal chlastat ani na hradě, který se chodí plazit a chlastat na ruskou ambasádu, který pohrdá ústatními zvyklostmi a nazývá je "idiotskými", takového fašisticky se chovajícího jedince nelze ušpinit, svým chováním se pošpinil sám. Rusnokova vláda je banda nikým nevolených samozvaných a všehoschopných Zemanových poskoků.
-
Já jsem si tu celou trapnou řeč přečetl. Asi jsem ten id.ot *9*
Dodal bych k tomu, že ODS není pravicová strana. Je tam možná právicově smýšlejících lidí, ale v podstatě je to strana kryptokomunistická, komunisti vydávající se zákeřně za pravici.
Nebezpečí spočívá v tom, že stádo bude volit komunistické zločincem tj. KSČ(m), ČSSDKSČ a SPOZNSADP. A budeme tady mít něco podobného jako v Německu v r. 1933, kdy se Hitler se svou nacistickou sebrnkou vedral k moci. -
... jsi hnůj :)))
-
... to další srovnatelný blb jako ty neexistuje :)))
-
... tvá munice nikdy ani nedorazí, ubohý hňupe :)))
-
... je ubohé, na jaké pořady pořád čumíš, blbečku bez vlastního názoru :)))
-
Ten Moravcův pořad je naoak velmi aktuální a M. Moravec je výborný. Chápu, že levičáckou lůzu, bolševiky stoupence Sebranky Parchantů Oblbnutých Zemanem a podobnou verbež to irituje.
-
... není pochyb, že na tebe v tomto oni a ani nikdo jiný nemá, primitivní chudáku :)))