Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kmotr Hrdlička je sprostý jak dlaždič.Mohu napsat, že je trotl na desátou
    • Pravda, pravda pane kolego. A Vy na non plus ultra
  • kniHOVNA - Němcová

hajnej - Mekota
  • Aspoň jeden člověk dokáže pravdivě pojmenovat potentáty jak na tom jsou.To musí toxická bába vyšilovat a chrapoun mrnlat.
  • Tak tomu já tedy přestávám rozumět. Papaláši a kmotři ODS vyloučí nějakého pana Hrdličku, kterého téměř nikdo nezná a to z důvodů jeho domnělá manipulace se svépravnými poslanci Floriánem a Úlehlou, kteří v dané chvíli nedrželi basu a dle papalášu ODS poškodili stranu. Když tedy pominu, že v poslaneckém slibu všichni poslanci slíbili, že se budou rozhodovat a konat dle svého nejlepšího svědomí a ku prospěchu republiky a né dle pokynů a nařízení pana Kuby a paní Němcové , tak mi není jasná současná hysterie. Jsem jednoznačně převěčený, že ODS nejvíce poškodili a měli být neprodleně vyloučeni panové Nečas a Svoboda. Jeden je vyšetřovany policii a druhý výtečník z Prahy má před sebou soud. Jejích úspěchy jsou - položení vlády v česku a vyklizení politických pozic v Praze. Pro vedení ODS zřejmě zanedbatelé záležitosti. Je opravdu názorně vidět, co jsou lidé ve vedení ODS zač. Jedná se o zbabělce, prospěcháře a pokrytce, bez jakékoliv sebereflexe. Jak může být taková strana důvěryhodná? Kdo bude takovou prospěchářskou sebranku ještě někdy volit? Snad jen ti co jsou jim pododní a mají z členství v ODS osobní profit. Opět platí staré přísloví - kdo chce kam, pomožme mu tam. Ať se ještě panove Nečas, Svoboda, Benda, Němcová, Vondra atd. pomějí, hostina jim co nevidět zcela jistě skončí. A to je ta dobrá správa pro tuto zemi.
    • Poslanci slibovali... ti toho už naslibovali, že podle slibů už by nám mohli i v nebi závidět, jak se máme. Nic si z toho nedělej, ono hospody nejsou jedinými místy, kde se kecají blbosti. Ostatně Kchárl řekl v celím svém životě jedinou pravdivou větu: "Když se kecají blbosti, tak spím".. No a on v tom parlamentu chrápal pořád, vždycky jen podstrčil sousedícímu lísteček s nápisem:" Až se bude hlasovat, tak mne vzbuď, A nezapomeň pošeptat, jestli mám hlasovat pro anebio proti...
    • .. jenom s tebou srovnatelný blbec se dočetl až ke tvé poslední opsané větě, trapáku :)))
      • Zdravím korektora. I o Vás se ve svém příspěvku zmiňuji. Dovednost číst a chápat přečtený text je výsadou lidí. Komunikovat a vzájemně se neurážet je zase schopnost civilizovaných lidí a jejich komunikačních schopností. Přesto akceptuji Váš příspěvek, protože projev, ač hrubý a nevyrovnaný je v zásadě vždy lepší než projev pasivity. Loučím se s pozdravem - Ať Ti stojí ve dne v noci, pánubohu ku pomoci.
  • Konečně někdo, kdo pochopil, že pokud jedu, ta se dívám vpřed, ta Němcocá se musela z toho všeho posráti.
    • ... Danuško, jsi senzační, chci tě :)))
      • Jdi do sraček hnuse, já mrdám za prachy a ty na moji kundu prachy memáš.
        • No,me by zajimalo,ktery blbsteijn ti za to tvoje podani plati.Jedine tak malomocny. *9*
  • Je vidět že Hrdlička je chytrý člověk a dovede pojmenovat věci pravými jmény!!!! *14*
    • ... ano, oba jste bezvýznamný póvl, ty máš za to navíc úplné ho*no, trapáku :)))
  • Pan Zeman vyhrál volby počtem 80 procent hlasů, to chrápající nevzdělané a brblající NIC nemělo šanci ani ve snu, nebo bujné fantazii, takže není co řešit!! *14* *14*
    • Zeman vyhrál s počtem 55%voličů, nikoliv 80%. Nevím, proč to má spusta lidí popleteno. Kchárl měl 45%. Nesledoval jste volby? Stačí si to najít na netu.
    • Ti matka říkala, kurva, nepity splašky, pak jen kecáš mrdy, ...., a je to tady, ...
    • ... jestli není co řešit, tak tvé IQ11, asociále :)))
      • Drahý korektore,pokud nedokážeš věcně diskutovat,tak si najdi jíný prostor,protože schovávat se ti nemusí jednou vyjít.
      • Ty mi můžeš vylízat pr....el parchante!! *12* *12*
        • ... máš milé chutě, ale tvůj 10 let nemytej anáál by nelízal ani můj starej jezevčík :)))
          • Ubožáku, blbej jsi jak ta pí Němcová a smrad z Tebe jde, jak z posranýho Nečase, když jnagyovou lízaly bachařky, pizdo vymrdaná, ...
        • Nech si to udělat od svého teplého fotra a od jeho kámošů ty prase, ...
  • ... největším debilem je redakce tiscali, že zneužívá výměšky takového primitiva :)))
  • Titul d e b i l je pro něj ještě kulantní! *3*
    • ... na tvou adresu neexistuje kulantní výraz, slizký smradlavý výkale :)))
    • To Rudolf: Už jsi se vydováděl, pomatenče? *3* *1* Nepotřebuješ klecové lůžko? Jistě by se ti ulevilo mezi ostatními opičkami. *3* *1* *1*
      • Tam skončíš brzy, ty opelichaná nulo!! *15* *2* *3*
  • Klaus bude záchránce pravičáků, je to jasné, dnes to hřímal v rozhlase Kuba, budou ho prosit o záchranu!!
    • .. tebe zvládne každý retardovaný cikán, degene :)))
      • Proč mě urážíš? Víš že jsem cikán ale ne úplně hloupý!!
        • ... nevím, nezajímáš mě, myslel jsem si, že jsi cikánský potkan z Chánova :)))
          • Já jsem z Plzně, ne z Chánova!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit