Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K ohodnocení pana Hrdličky (nebo dřív jestřába) by se rovněž dala použít slova, začínající na D a H. Darebák a hulvát!
  • Pan šláfenebrg by měl žalovat nejenom autora článku za urážku osobnosti, ale také Tiscali za zveřejnění článku a toho hrdličku, co to údajně vyřknul. Mě nikdo za nic žalovat nemůže, protože já jsem blbej a mám na to papíry od Dr. Chocholouška.
  • Ta Němcová je opravdu nepředstavitelná krááááááááááááááva.
    • Nasadí si umělý květ v rozpuku na blůzku kde se ani trocha nehodí. Ona musí stále odvracet pozornost od své hlouposti. Když nemá omotané hadry kolem svojí tlouštky, tak má květy nebo kolotočové náušnice. Holt tetka z Vysočiny co si v Práglu zarobila a neví najednou jak nasebe upozornit víc.Duní, duní jak ten moravský sud po nájezdu chalanů- *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3*
  • Hej, komunističtí zločincí, už jste poslali tu pětikorunu (může být i víc) na KLDR? Soudruzi vám v tom komunistickém blahobytu chcípají hladem. Tak nekecat nesmysly a platit!!! Máte poslední šanci si to trošku vyžehlit u Pána Boha, rudí degeneráti!!!
    • Co tě nemá. Potřebujem nyní peníze na zakládání Lidových milicí, to nechápeš ???
    • Zalez raději do smradlavé žumpy ODS + TOP a neotravuj tady normální lidi svými výblitky. Nikdo na ně není zvědavý.
      • Dementos komunistos absolutnos!
      • Souhlasím, komunisty na něj! Za jiný názor, než schválila strana a vláda by jej rovnou pověsili!
  • Koukám že ten NOT CSSD ani neví co to je diakritika, to musí být hňup!!
    • Not je zdejší provokatér, ale v podstatě tu slouží všem spíš jako místní kašpárek k pobavení u mnohdy nudných a jednotvárných diskusí. Mnozí diskutující ho mají sice za hňupa, ale bez něj by to zde stálo za starou belu.
      • Pravda, bez těch čtyř ubožáků co tady píší kraviny by to tady nestálo za nic. Portal Tiscali není schopen za celý víkend napsat nový příspěvek a tak se sapoň pobavme nad blbostí některých pisatelů. Děkuji tímto autorovi fleck, prdící, not cssd za nevšední zábavu.
  • Koukam,ze komunistickej dobytek se jiz prezral namalovaneho obeda-a jak je znamo o techto 'lidech',tak zde kradou nicky a premysli koho by prepadli,okradli,znasilnili,a nechali zavrazdit.
    • Každý příspěvek má u sebe IP adresu, podle které se dá zjistit, odkud se psalo. Tak se neskovávej a běž to říct do Ostravy nahlas. Hrdino. A anonymní nicky se nekradou. Jenom si z tebe třeba někdo udělá pr..l. Kdyby ti ten nick někdo ukradl, tak bys ho neměl. Běž demonstrovat za lepší zítřek české pravice.
  • A ještě budeš ten Klausův obrázek líbat!! *14*
  • TOP 09, je blbá jako medvěd !
    • Pepicku-mas fakt talent.Bude z tebe basnik!
      Ze ti ve skole rikaji:
      Ty kluku pitoma,ty jsi cely tata. *2*
      • No jasně, tati !
        • Ja mrdku zadny cikance nedaval...
          • A čo to bolo za kontejnerom v Chanove? To bolo lepidlo či co? Ty luhár sprostý!
            Dlžíš mi alimenty za 8 rokou!
      • pepíček 2.A je určitě chytřejší jako ty!! *3* *3* *3*
        • ???
          Nemtudom ty V O L E!
          Me nymand tveho druhu neurazi,ale jesli si to mel v umyslu,tak se pise NEZ,nebo NEZLI.
          Vysel si aspon tu druhou tridu ZS? *6*
          • Nevím ty blbe proč by tam měl psát nežli a ještě k tomu velkými písmeny, ale jelikož máš tu cikánskou průmyslovku tak ti to prominem! *15* *2* *1*
            • Tebe určitě porodila nějaká prasnice, kolik bylo selátek, nebo jinak, kolik máš sourozenců?? *12*
            • No,ty mas tak 5 trid pomocne skoly
              +VuML,mozna neco u lampasaku,nebot v normalnim zivote by ses jinde nechytl.Jedine za tu svoji prochlastanou kedlubnu.
              Jinak me takova komunisticka luza,jakou bezesporu jses nemusi nic promijet.
              Spise by me zajimalo,proc ses vubec narodil.A komu....
  • Vidíš tečko, všechno tvé naříkání je jako když kňučí postřelený kojot, máš to marný, máš to marný, nula od nuly pojde!
  • Až já budu stárl, zhebnu jako Kchárl !
    • Zhebni treba jako potkan-ale vandruj sem pod svym nickem.......
      • Do rakve si vlez, spolu s ODS !
        • No vidíš že to jde!
          • Už jsi tam vlezl??
            • Ještě ne, až po volbách...
    • Máš pravdu, tak to bude!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit