Přejít na výpis diskuzí
Schwarzenberg: Krizi způsobil Hašek a Zeman. Podporuji předsedu Sobotku
29.10.2013 | red
197 příspěvků
-
Dědku,jdi už do pr....!
-
... jedno "se" za mého hurónského smíchu vyběhlo navíc :)))
-
... oba v dohledné době dopadnou tragicky :)))
-
... nikoho nepodporuje, pouze se nonšantně zastal okopávaného Bohouška :)))
-
Je to stále puč na pokračování - Zemanovo dílo. Od shození Nečasovy vlády až po nynější situaci v ČSSD. Jen zdržovací taktika, aby mohla co nejdéle zůstat u moci parta Zemanových kamarádů. Zeman totiž nikdy nezapomíná a vždy se mstí a Haška si na to připravil.
-
... i s tvým trapným opičením se se smířil, tak proč ne s tou prezidentskou kreaturou :)))
-
... s výrazným náskokem dnes vítězíš v soutěži o trotla dne :)))
-
Já mám ještě pondělí! *2* *2* *2*
-
Jenže dneska není pondělí.............
-
ale pane "zhrzený" kníže, ta socanská strana byla a je rozpolcená několik let,
tak nebrečte, prezidentem už prostě nikdy nebudete, nezáviďte,neplivejt a neházejte špínu kolem sebe a jděte buď do důchdu nebo hejbněte zadkem a něco pro ČR konečně udělejte, proto jste tam, kde jste.......... -
Se Sobotkou, bez Sobotky,... vždyť je to jedno. každej je nahraditelnej. Když zítra umře, bude pozíjtří stejně středa a za měsíc už si nikdo ani nevzpomene *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
Přišlo několik set lidí?! *2* *2* To znamená že 999300 voličů ČSSD na podporu Sobotky demonstrovat nepřišlo! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Tak to je blábol dne *1*
-
Jakmile začne Karl podporovat někoto z levicových stran je jasno, že v tom něco bude. Sobotka a Dienstbier se nikdy dostatečně nedistancovali od TOP 09 a to by mělo být varováním pro všechny.
-
Hele tečko, smiř se už konečně s tím, že Miloš Zeman je tvůj prezident. A je to ta nejlepší možná volba.
-
Hi,hi, hi, chvíli by na mě přitrouble zíral kalným zrakem než by mu došlo co říkám, pak by řekl nějaký přiblblý "bonmot" a pak by zavrávoral a padl na h.bu. Přitom by sežral protézu a pos...al se, Poté by skončil na IPce jako invalida! *14*
-
Určitě myslí Havla, to dá rozum, to byl král pijáků šnapsu!! *3*
-
Uz ti doslo co ses za idiota?
-
Do očí bys mu to dobytku špinavý neřek, takovou by ti vyťal že bys sežral protézu a pos...al se, Poté bys skončil na IPce jako invalida!
-
Z toho nicku není poznat kterého prezidenta jsi měl na mysli, jestli Havla, nebo Zemana ale Havel chlastal určitě víc.