Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... ale ani horšího, logika balíka :)))
  • ... sorry, ale na tvou dětinskou úroveň neklesnu ani v devadesáti :)))
  • Buďme rádi že máme Zemana, nikdo lepší momentálně není, takže VO-CO-GO,,, *14*
  • Proč já hlupák Prdící, proč jsem volil pravici??
  • I když kníže výjimečně v tomto případě pravdu má a já ho rozhodně nechci vůbec v jakékoliv funkci v tomto státě, napáchal už toho tady špatného více než dost, tak pro Sobotkovu část ČSSD je to polibkem smrti, jako pro Haškovce je polibkem smrti Zeman. Vážení končíte všichni a doufejme, že se najdou v nižších patrech ti, co mají čistý štít a nastoupí. Krajští hejtmani to ovšem nebudou, protože se stačí podívat na severozápad, on i Zimola se svou pididálnicí z Miličína do Veselí nad Lužnicí je na trestní oznámení, aby se to hloubkově prověřilo, protože dálnice od dostavby se akorát neustále opravuje, perfektní perpetum mobile a další na tom nebudou o nic lépe. Chce to lidi, co s tímto svinstvem nemají nic společného Za Haškem navíc stojí Hulínský, a za Sobotkou Březina, pánové, kteří se podíleli na Magistrátu v Praze na všem, co Bémova parta i parta Svobodova prováděla leta. A stále o nás rozhodují, stále jsou u toho a ČSSD nebyla schopna se takovýchto výtečníků leta zbavit. Padouch nebo hrdina, všechno jedna rodina. Takže padouchů je třeba se nekompromisně zbavit. A je jich opravdu hodně.
  • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses rudým idiotem!
  • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses vypatlaným komoušem!
  • Aha, takže ty jsi tedy fascinovaný šašek...vzhledem k tvé časté návštěvnosti webu a .hraješ si tu - sice blbě, pouze ty. A ještě si posíláš body, protože kdo jiný by tvé bláboly mohl kladně ohodnotit, že? *1* *1* *1*
  • O prdících šašcích ani nemluvě...
  • No - ona "podpora" je spíše hřebíkem do rakve pana Sobotky, a onen "kníže" by udělal daleko líp, kdyby se zřekl podobnejch výroků, a když už podporu, tak až v parlamentu. Tímhle jen přilévá oleje do ohně, a pokud to dělá záměrně, dělá to jen obraz o jeho osobě...
  • ... slaboučké, ale u tebe tradičně, bídníku :)))
  • ... fascinuje mě, na co si zde hraješ, ale na druhou stranu, je to zde pro šašky jako ty :)))
  • Jestli to nebude také tím, že ty strany, které mají ve svém názvu "demokratická", demokratické nejsou ani omylem....vždyť takto se praví demokraté nikde v civilizovaném světě nechovají. Ta banda neotesanců - dříve převážně kovaných bolševiků, komsomolců typu Nečas, anebo všelijakých vexláků z ulice, se neměla demokracii kde a kdy "naučit"... No a to divadlo, Zuzano, to holt musí každý z nás prohlédnout sám a ne se dát uplatit gulášem zdarma, nebo sliby o šťastných zítřcích ihned po volbách. nicméně, pokud to které boží stvoření jde k volbám už opakovaně, tak by nemuselo zůstat jen tím přežvýkavcem a hýkavcem, které každý blahobyt slibující "demokrat", zase oblbne. *1* *1* *1*
  • Sestřííííí, zase vám utekl ten uřvaný a posraný pacient z klecového lůžka a vyžaduje silnější léky....jinak jej ty deprese zničí, vyhovte mu, prosím.....
  • ... který si s tebou dělá, co si zamane, balíku :)))
  • Největší sv.ně se vždycky rektutují z vlastních řad. Nevolím soc. demo. Mohlo by mi to být jedno, ale není. Protože i tato situace se týká nás všech a hlavně vás, kteří jste socanům tolik věřili, že vás vynesou do blahobytu. Připomíná to "sarajevský atentát" na Václava Klause...... takže je jasný, že sociální demokracie je na pokraji zhroucení. Jenže nemá tak silnou osobnost jako byl tehdy Václav Klaus v ODS. Nikdy jsem Sobotku neměla ráda a nevěřila mu ani slovo, ale socani si ho zvolili předsedou a lídrem, teď by se od nich čekalo, že ho podrží. ... pro voliče by to divadlo bylo schůdnější.
  • Jemi líto chudáků ,co volili oranžové a teď vidí , že ti půjdou od valu jen pro boj o vlastní koryta...Sobotka je pako ,ale stále lepší než vlezdoprdelník Hašek, primitiv Škromach a ožralý hospodský buran Zeman.....
  • ... ahoj Evčo, je zde dnes velký přetlak hlupáčků, to je ončo, podáme si je :)))
  • ... nestojí o ně zbídačené duševní trosky jako ty :)))
  • ... nikdo se neptal na tvou trapnou svobodnou volbu santusáka :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší