Přejít na výpis diskuzí
Schwarzenberg: Krizi způsobil Hašek a Zeman. Podporuji předsedu Sobotku
29.10.2013 | red
197 příspěvků
-
Je třeba,aby se celá mladá generace sjednotila pod heslem,že kdo si dluhy nadělal ať si dluhy zaplatí.Tak hned všem starým lumpům"přejdou roupy".
-
Netykal-LUZO!
-
... tobě může kralovat i šimpanz ze ZOO :)))
-
... určitě zapáchá méně než táhne z tvé přihlouplé tlamy :)))
-
To,že v takto zadlužené a zbídačené zemi nemá dosud skutečná levice sílu vládnout,je zapříčiněno tím,že komunisté mají ve vedení výstavní lumpy a ČSSD,která se též za levici vydává,není strana levicová,ale strana lumpácká.Takže zadlužování a cesta ke státnímu bankrotu bude nadále pokračovat.Stále v Česku nadále kraluje obyčejný český blb.Pokud se nadále na vše dluží,tak se cítí spokojen.Tím kdo nasekané dluhy zaplatí,svoji přitroublou hlavu nezatěžuje.
-
Myslíš zajisté hlavně sebe, že??? *11*
-
A ty pod zem trubko. *11*
-
Ahoj Evičko. Také jsi volila Zemanovce? Škoda, že to nevyšlo.
-
Správně. Na prezidenta Zemana mě nikdo nesahejte. Já jsem ho svobodně volil !!
-
Karle a kolik krizí si způsobil ty a tvůj alchymista Mirek? To máslo na hlavě Karliku, docela lepí a zapáchá, nemyslíš? *1* *1* *1*
-
rika to dobre, je dobre ze podpori Sobotku, ale co je to platne, kdyz byl soucasti zkorumpovane vlady, plne skandalu, jeden ze strujcu podivneho zpusobu vyrovnani s cirkvemi....bohuzel jsou tihle vsichni topky a ods uz tak proflakli, ze jim nikdo nenasloucha a dovedli narod k tomu, ze voli populisty...
-
To snad nééé.!!!!!!!!!!!! To by byla katastrofa. Ten připochcanej rakušák jen čeká na šanci.
Sobotka s Haškem zabránili lepším výsledkum ČSSD. Ani jeden nejsou lídr. Sobotka je jen o málo větší blb než Hašek. -
Nooo,i takový hloupí blbouni mezi námi žijí *2* *2* *2* ,myšleno tebe koukači,těm co pomlouváš nesaháš ani po kotníky *3* *3* *3*
-
něco takového, jako si ty, mne nemůže nijak urazit, maximálně rozesmát... *1* A kdy konečně napíšeš něco k věci? Aha, to ty neumíš, jen sprostě nadávat...ale to ti jde docela dobře. Nu, když ti to stačí k životu, tak....si to užij, ty ubohé boží hovádko. *1* *1* *1*
-
Jako myšlenku máte dobrou ale těm hochům jde vždy o peníze a vlastní kapsu.Jinak ještě k Trautrnberkovi,jestli se někoho zastává a nebo chválí protivník tak to je vždycky špatně.A že by byla Topka spojenec?Jinak jak už to tady někdo psal tak soc.dem.zrazuje své voliče už od Rakouska Uherska.Je to strana kapitálu a jak říkal kdysi Jarosla Hašek "strana mírného pokroku".
-
Co ten Švajneberk pindá. O jeho zapšklé pindy nikdo nestojí. Řekne se Zeman a má rudo před očima. Přitom se on a jeho strana na rozvratu ČR podílel zásadně s ODS. Prohůh vyprovoďte ho z republiky sviňským krokem včetně konfiskace majetku. Svým hulvátsvím společně s Kraďouskem na inauguraci presidenta se podíleli na společenském rozvratu.
-
Přesně tak to je. Ten Prdící je děsnej b l b.
-
... kníže je jen řadový představitel počtem voličů nevýznamné strany, jeho názor není důležitý ... ale řekl bych, že vycítil možnost se zase dostat ke korytu, určitě se Sobotkou něco ukuje a bude se tlačit do vlády, věřím, že tomu Zeman zabrání ...
-
Kruci at už se dají dohromady, jsou tu pro lidi a ne lidi pro ně!!!!!!!
-
Jo jo, Zeman se plete a kecá do všeho a já doufám, že to konečně všichni pochopí... :-)