Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Náš prezident Miloš Zeman má jistě opět připravené nějaké řešení. S ním v pravý čas vyjde na světlo a opět vytře svým nepřátelům zrak. Ještě, že jsem prezidenta Zemana volil.
    • Zeman hraje na vlastní triko a zrazuje i ty co ho volili. To jste ještě nepochopili?
    • Za volbu Zemana Hruškoviče by ses měl stydět zloději. *11*
  • Nedočkavý a ambiciozní Hašek s Tejcem a jejich přisluhovači za podpory pomstychtivého hradního jezevce podřízli sociální demokracii krk. Personální změny měly nechat až po ustavení sněmovny a vše vyřešit až na sjezdu sociální demokracie. Využili své příležitosti odstranit Sobotku v nejnevhodnější dobu pro soc. dem. Neodolali lákavé příležitosti otlouci Sobotkovi o hlavu výsledek voleb. *11*
    • ... wau, to je něco na zdejší zakomplexované nevzdělané pitomečky jako třeba střelece :)))
      • ... kurňa: střelce :)))
  • Kníže podporuje stejné blby jakým je on sam a Sobotka patří mezi ně.Sobotka přivedl ČSSD ke snížení počtů hlasů a měl by nest za to zodpovědnost.Měl by prostě odejít a ne špinit ČSSD a Zeman-dejte už mu konečně pokoj, my,co jsme jej volili držíme s ním.Je to prezident na správném místě.Těch nadávek a útoků na hlavu státu už bylo dost a mělo by se to začat řešit.
    • Já jsem modrý Prdící, já jsem volil pravici !!
      • ... jen si posluž, degene, tvé pitominy vyvracet ani povrzovat nebudu :)))
    • ... blb pozná blba podle toho, že je sám největší, trotlíku :)))
  • Souhlasím s předchozím komentářem a vyjádřením Karla Schwarzenberga.
    • ... je milé sledovat, že sem nechodí pouze ubohá lůza, kterou není třeba jmenovat :)))
      • Myslíš zajisté hlavně sebe, že??? *11*
  • normalni puc, ktery se rysuje uz od prezidentskych voleb, kdy vlastniho kandidata strana plne nepodporila, cast podporovala Zemana....takze dobre, ze Sobotka bojuje...apropo, Dienstbier uz je kompletne upozadeny, tam se asi deji veci...
  • Kadle už běž do p r d e l e a nevracej se. S Kalouskem už nikdy nebudete vládnout, smiř se s tím, že Vás národ nechce. *2*
  • Politika je jeden velkej hnus.
  • Sobotka byl už domluvený už při pádu vlády s Kalouskem!!!!!!Kalouskovi se podařilo vládu schodit a ted čeká,až dostane příležitost,čeká až jak dopadne Čssd!!!!Proč Babiš nechce být ve vládě,naslibuji a ted nic. Jen ve vládě může něco změnit.SLIBY,SLIBY,SLIBY!!!!!!!!!!! *16* *16* *16*
  • Karle raději sio nahoň pořádně ohambí, to ti prospěje.
    • Kdybys nebyl primitivním šulínem, nestal by ses vypatlaným komančem!
      • tebe to modrý komouši ještě nepřešlo? Volby už skončili a antikomunismus už nefrčí, ten bude zase frčet až tam budeš zase ty za soudruha estébáka, jako před rokem 89.
  • Dědku máš pravdu. Ale říkáš to jen pro to, že jsi prohrál se Zemanem. Jinak pořád falešný. Nezapomenu tvůj výrok , že češi nepatři do západní Evropy.
    • Nevím co s tím má ten výrok společného. Ale Češi se svým chováním v převážné míře opravdu řadí spíš někam za Ural. Nakonec to dokázali i při presidentské volbě.
      • ... ty patříš kilometr pod Ural, troubo :)))
        • A ty pod zem trubko. *11*
      • češi jsou poloviční němci. A svým chováním za posledních tisíc let to stále dokazují.
        • Češi jsou hlavně neinteligentní h o v a d a, když pořád dokola volí stejný póvl. *11* *16*
          • ... bez tebe by smečka primitivů zde nebyla kompletní, degene :)))
            • Ty tady taky nechybíš trotle. *11*
        • Prevazuje Galska krev,ne Germanska.Ta je az treti,po Svedske....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit