Přejít na výpis diskuzí
Schwarzenberg: Krizi způsobil Hašek a Zeman. Podporuji předsedu Sobotku
29.10.2013 | red
197 příspěvků
-
Takže Čáslavská už poslala Kcharla do riti, cha cha
-
Dědo , ty si nám už párkrát ukázal jak to doopravdy myslíš a v tomto případě to říkáš jenom proto, abys Sobotkovi uškodil. Podrazáci vždycky zůstanou sv.n.ma.
-
Karle, Karle, tys tomu ale teď pomoh´!!!
-
"Schwarzenberg: Krizi způsobil Hašek a Zeman. Podporuji předsedu Sobotku!" - Takže je to asi jasné: švancy se dohodl s haškem!
-
Buďme rádi že máme Zemana, nikdo lepší momentálně není, takže VO-CO-GO,,, *14*
-
-
Ten ukradenej nick si nech, jsi stejný ubožák jak Zeman s Haškem dohromady.
Já si dávám novej. -
-
Z toho nicku není poznat kterého prezidenta jsi měl na mysli, jestli Havla, nebo Zemana ale Havel chlastal určitě víc.
-
-
Určitě myslí Havla, to dá rozum, to byl král pijáků šnapsu!! *3*
-
-
... není stejný ubožák, je bezkonkurenční :))))))
-
Dej si nový jsem na něj zvědav. *3*
-
-
... ale ani horšího, logika balíka :)))
-
-
Pana Sobotku vůbec nemusím, ale sociální demokracie se určitě nesmí dělit. Podkopali bychom parlamentní systém.ODS v krizi, sociální demokracie asi také, a kdo by toho využil.Komundírové a estébák Babiš.
-
Karel Schwarzenberg: podporuji přítele (pardon předsedu) Sobotku. Tím je řečeno vše, víc netřeba dodávat.
-
-
... trotlům jako ty stačí málo :)))
-
-
Voliči socanů a oposmluvního pomsytychtivého ožraly z hospody na Vysočině, už vám došlo koho jste si to zvolili?
-
-
Hele tečko, smiř se už konečně s tím, že Miloš Zeman je tvůj prezident. A je to ta nejlepší možná volba.
-
-
... i s tvým trapným opičením se se smířil, tak proč ne s tou prezidentskou kreaturou :)))
-
-
... jedno "se" za mého hurónského smíchu vyběhlo navíc :)))
-
-
-
Uz ti doslo co ses za idiota?
-
Do očí bys mu to dobytku špinavý neřek, takovou by ti vyťal že bys sežral protézu a pos...al se, Poté bys skončil na IPce jako invalida!
-
-
Hi,hi, hi, chvíli by na mě přitrouble zíral kalným zrakem než by mu došlo co říkám, pak by řekl nějaký přiblblý "bonmot" a pak by zavrávoral a padl na h.bu. Přitom by sežral protézu a pos...al se, Poté by skončil na IPce jako invalida! *14*
-
-
-
ale pane "zhrzený" kníže, ta socanská strana byla a je rozpolcená několik let,
tak nebrečte, prezidentem už prostě nikdy nebudete, nezáviďte,neplivejt a neházejte špínu kolem sebe a jděte buď do důchdu nebo hejbněte zadkem a něco pro ČR konečně udělejte, proto jste tam, kde jste.......... -
-
... s výrazným náskokem dnes vítězíš v soutěži o trotla dne :)))
-
-
Jasná a výstižná slova pana Karla Schwarzenberga, s nimiž naprosto souhlasím, protože mám stejný názor. Je to prostě šlechtic, říkejte si jeho odpůrci, co chcete.
-
-
Máte pravdu, je nevzdělaný, starý, bohatý ale přece jenom šlechtic
-
-
Není. To už je zrušeno. A jeho h o v n a smrdí stejně, jako tvoje...
-
-