Přejít na výpis diskuzí
Schwarzenberg: Krizi způsobil Hašek a Zeman. Podporuji předsedu Sobotku
29.10.2013 | red
197 příspěvků
-
Koho jsme si zvolili, toho máme. Jen dále k přímé demokracii s panem Okamurou a zvyšování daní s panem Sobotkou. Sobotka je mimo realitu, vždyť kromě žvanění v parlamentu ještě nikdy nic nedělal. Měl by zkusit dělat něco jiného, než se poflakovat po parlamentu, když mu to s vedením strany viditelně nejde. Samozřejmě je potřeba, aby si sebou vzal i ty ostatní dacany (Hašek, Tejc, atd.). Možná by z nich bylo bezva sro. Název by mohl být HTS spol. s r.o., což neznamená Hašek,Tejc,Sobotka, ale Hašteřívá, Trapná, Sebranka.
-
Kníže podporuje Sobotku ,dobrý vzkaz členům ČSSD koho mají podporovat oni. *2*
-
-
... máš poněkud zjednodušené myšlenkové pochody, ale takových tady je, že :)))
-
-
A krize u nás způsobují jen pravdoláskaři už od r.1989 nikdo jinej!Jdou za odkazem svého zm.da gurua havla jeho cílem bylo zničení České republiky a za velkého přispění hlupáků,kteří neví která bije se jim to daří dokonale!
-
-
... to ty evidentně víš, která bije, jelito :)))
-
-
Co jiného se dalo čekat od zakomplexovaného skrčka Haška-Šaška a jeho ogarů z jižní Moravy?
Prý "dáme stát do pořádku". *1* *1* *1*
Nejdřív by museli dát do pořádku sami sebe. *1* *1* *1* -
Mě je to jedno, já jsem volil Mirku Němcovou. To je správná premiérka do nečasu.
Příští volby bude mít ODS 35%. -
-
... ano, jen tak dál, degene :)))
-
-
Přišlo několik set lidí?! *2* *2* To znamená že 999300 voličů ČSSD na podporu Sobotky demonstrovat nepřišlo! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Se Sobotkou, bez Sobotky,... vždyť je to jedno. každej je nahraditelnej. Když zítra umře, bude pozíjtří stejně středa a za měsíc už si nikdo ani nevzpomene *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
-
Jenže dneska není pondělí.............
-
-
Já mám ještě pondělí! *2* *2* *2*
-
-
-
Ukrivdeny neuspesny kandidat na prezidenta a hlavni maskot levicove strany TOP09 se po volebnim debaklu jeho pseudostrany opet snazi zviditelnit...
-
-
... on to nepotrebuje, delaji to primitivni omezenci jako ty, a zde se grupuji :)))
-
-
Ovšem v čele s tebou pako. *11*
-
-
... vsem je jasne, ze pises o sobe, pritroubla nulo :)))
-
-
Jak jinak primitive. *11*
-
-
-
-
-
Dědku,jdi už do pr....!
-
-
... netušil jsem, kolik primitivů zase noblesně Karel nadzvedne, to je nádhera, degene :)))
-
-
Prdíku nejsi noblesní Karel? Přezdívka by to byla příznačná, Kárl vypadá, jako by právě pouštěl větry do gaťat.
-
-
Kdybys nebyl primitivním ovčanem, nestal by ses vypatlaným komoušem!
-
-
-
Trochu úcty k tatínkovi, píˇo!
-
-
Ty mě taky můžeš.
-
-
Ale já nejsem tvůj tatínek.
-
-
-
-
Čtu příspěvky a je mi na blití,český národe.Chytráci do mě!!! *11*
-
-
... pindáním o blití nebudeš míň k blití ty, trotlíku :)))
-
Eduarde není radno číst příspěvky, říct vlastní názor a pryč, oni už se poperou mezi sebou. Jsou si rovni. Cha - teď mě napadlo - my jsme rovnější. Bože ještě štěstí, že odjíždím, to bude mela.
-