Přejít na výpis diskuzí
Schwarzenberg: Krizi způsobil Hašek a Zeman. Podporuji předsedu Sobotku
29.10.2013 | red
197 příspěvků
-
At žije Karel !!!!!
-
To,že v takto zadlužené a zbídačené zemi nemá dosud skutečná levice sílu vládnout,je zapříčiněno tím,že komunisté mají ve vedení výstavní lumpy a ČSSD,která se též za levici vydává,není strana levicová,ale strana lumpácká.Takže zadlužování a cesta ke státnímu bankrotu bude nadále pokračovat.Stále v Česku nadále kraluje obyčejný český blb.Pokud se nadále na vše dluží,tak se cítí spokojen.Tím kdo nasekané dluhy zaplatí,svoji přitroublou hlavu nezatěžuje.
-
-
... tobě může kralovat i šimpanz ze ZOO :)))
-
-
Ziram,jak komunisticke luze vadi Pravda...A pritom se o nic,nezli pravdu fakt nejedna.
Pan KNIZE volebni porazku sve strany s nadhledem prijal,tak pouze rekl,ze by rad mel v tomto state pevnou vladu.
A komunisticky povl chce pouze destabilizaci.Nechapu proc... -
-
Polib mu lemroucha,ale pozor může bejt mokrej ať se neosypeš.
-
... chapani od tebe muze ocekavat jenom stejny vul, ale takovy neexistuje, baliku :)))
-
-
Trošku z jiného soudku.Před chvíli,jsem si pustila televizi a tam jsem se dověděla o nové skutečnosti o tomto puči.
Chtěla bych těmto politikům připomenout,že žádný strom neroste do nebe,zvláště p.Škromachovi,bych chtěla popřát hodně štěstí k jeho lepším zítřkům a jistě to vezme jako chlap a nebude hysterický,když já volič ČSSD budu požadovat aby odstoupili všichni podrázáci jistě budou mít lepší zítřky ve straně SPOZ a podporu Zemana.Tuto situaci udělali jenom diletanti,vždyť to je jasné i mně a to jsem obyčejná ženská.Zeman se socanům pěkně pomstil,je to opravdu zapšklej dědek,kterej se jenom mstí.Zatím bych s podmínkou nechala Sobotku,aby prokázal co v něm je.Tím nemyslím,že nám bude zvedat daně.Co jsem chtěla vlasně říct?Že politici jsou všichni parchanti jak nalevo,tak napravo.To už raději KSČ pokud nebude jiná volba jsem totiž levicový volič. -
Schwarzenberg je zase strůjce naší bídy. Krade a hodlá krást dál. Jde si za svým cílem. Ale Zeman také. Tak jaký je v tom rozdíl ??? Ta knížecí trubka si snad myslí, že Zeman smí udělat jen to, co on, ochrápaný blb mu povolí ??? Opravdu IQ jako řemen, kolem 80 ti... Opičák v ZOO je na tom lépe.
-
-
Paragrafe,vidím,že Tvé vědomosti jsou přesně tak pokřivené jako tvůj symbol. Až budeš znát poměry ze kterých dle Tebe strůjce naší bídy vzešel(na panství měli zaměstnanci větší výhody než u Bati),tak asi začneš uvažovat,že potomek takových předků asi nebude strůjcem bídy (ono by to znamenalo i bídu pro něho). Jeho rod byl dokobce perzekuován za Němců,když v roce 1942 mu nasadili říšského správce,jelikož odmítli něneckou národnost.
On nechce aby Jeho Veličenstvo prezident Zeman(dostal se k moci pomoci porušení zákona o volbě prezidenta),dělalo to co chce on,ale aby plnilo to co slíbilo,že bude sjednocovat a ne rozkládat a mstít se tomuto národu,že musel při kandidatůře na prezidenta v roce 2003 utéci ze sálu s hanbou zadním vchodem. -
-
Tak pokřivewné jsou všechny paragrafy ve všech našich zákonech. Tak o co ti jde, fifinko ???Koupit kostičku ???
-
-
Co ho urážíš, bohužel máme za prezidenta ožralýho trotla. A týpci jako ty ho zvolili. *11*
-
... jsi vygumovany primitiv, s kterym nema zadny smysl komunikovat :)))
-
-
antiparoubku-tak kdy se sejdem a dame to kaficko?
Hostina bude-neboj! *3* -
Proč já hlupák Prdící, proč jsem volil pravici??
-
-
... sorry, ale na tvou dětinskou úroveň neklesnu ani v devadesáti :)))
-
-
Aˇt jedná kdokoli, premierem by neměl bejt ani jeden z nich. Lidí je tam dost.
-
tal mi to vychází, že se konečně ČSSD pochlapila a chce udělat pořádek. Kdo ví co vlastně bylo příčinou... číro009 kdoví proč podporuje svého dávného rodinného pšítele Dienstbiera,,,, a ty na druhém konci "spektra" - vlastně rivalové - A JÁ SE PTÁM PROČ... CO MĚLA A MÁ TROJKA DIENTsBIER, SONOTKA, ODBORÁŘ ZA LUBEM O CO ŠLO?L . PROČ VŠICHNI MLČÍ... A celá ta hloupá demosntrace za Sonotku -- nikdo mi nevymluví že v ní mí pracky ODSTOP s pravdolůáskaři.... za takového nýmanda???? Vždyť je to fraška.... dělají z nás milánkové pěkný bl by....
-
Co nejdřív předčasný volby ať levice táhne do kelu!! V týhle zemi vždycky jenom škodila, vždycky nás táhla na východ a tak je tomu i teď. Becher, Lukoil atd.
A navíc to jsou všichni burani s chováním řeznickejch psů.
chlastamjakoprezident s.r.o. -
-
To je vidět z tvého příspěvku. *3*
-
Dávám ti plně zapravdu. Jenom radím, nechlastej jako president, protože bys byl brzy taky tak zdegenerovaný, hleděl bys na svět kalným zrakem, klátil se sem a tam a blábolil přiblblé "bonmoty". *3*
-