Přejít na výpis diskuzí
Schwarzenberg o stavbě nových koncentráků, předposranosti a ubližování Nagyové
7.10.2013 | red
201 příspěvků
-
Jseš primitivní imbecil. *1*
-
Přezuli jste si holinky,když jste šli volit prezidenta? Je to slušnost. *3*
-
PS: kdo je německá šípková růženka? Když ani nevíš,jaké má spáč občanství,tak se neztrapňuj *3*
-
Vyber jak myslíš,já udělám to samé *3* ,trotla ale naopak ne *2*
-
Kdo my všichni? *1* *1* *1* *1* Já přiblblá ouklej a potom? *1* *1* *1* *1*
-
Když si mám vybrat mezi německou šípkovou růženkou a tak zvaným "trotlem" budu vždy pro to druhé. Lidstvo chlastalo již před tisíci lety a i z tohoto opojení vznikají velké myšlenky. *6*
-
Že ho nemáš je tvůj problém, ale my všichni víme, že máš ......
-
Karle nedej se otrávit těmi pár ubožáky na dávkách co tu slintají záš't,za urozený původ se není třeba stydět,pokřikuje pouze bezzzemek *1* *1* *1*
-
Nevolím TOP 09 , ale pan kníže má naprostou pravdu.Já jsem ho viděl po prvé u kostela svatého Gabriela, kde měl mši pan Václav Malý.Bylo přeplněno.A dnes, vévodí Bablš, komunista jako hrom a ještě spolupracovník STB a je zatím druhý.Pošlete Babiše do věčných lovišť.Mám rád historii, králové a šlechta je po mě vždy plus. Ale bohužel, nemusím Kalouska, volím ODS
-
Připrcatělá ryba tu radí *1* *1* *1* Nevím jak ty všeobecný blábolile,ale já h o v n o nemám *2* *2* *2*
-
Co to meleš troubo? Kníže se na rozdíl od tebe může kdykoliv sebrat a jít si svou cestou *1*
-
Ale ty mu i s knížetem svou inteligencí nesaháte ani po kotníky, Zeman na rozdíl od Vás má vzdělání a všeobecný přehled, vy máte h o v n o.
-
"Největší obavy mám z našeho vlastního chování, z té předposranosti." V tom má švancy stoprocentně pravdu, naše předposranost se už blíží té rakouské. Ostatně zasloužil se o ni ruku v ruce se škrtacím kalouskem, chlípným péťou i okrádačem kriplů z ministerstva sociálních svinstev. Třeba jim za to někdo postaví pomník zasloužilých hrobařů české demokracie. (Až za příštího režimu ovšem, teď je umělec jednak předposrán, jednak by mu ho nikdo nezaplatil).
-
Naopak. Tento dobře placený urozený povaleč dosud neskousl fakt že mu
cestú na hrad zahradila lůza ( v knížecím překladu občané).
Nyní bude 4 roky bez korýtka a zdravotní stav ho do dalšího klání o hrad nepustí.
Takže slušný člověk si může otevřít flašku na oslavu konce jednoho gaunera. *1* *1* -
Inteligentích? Svatá ty prostoto *1*
-
To měl být prezident,ale většina z těch co šla k volbám,volila tupana s lihem v hlavě.Pořád se nemůžu ztotožnit s tím,že mě zastupuje trotl *9*
-
Ani jsem ten článek nečetla, stačí mi nadpis. Co je horší, Pancová, " údejně" ještě není odsouzená za korupci nebo ohrožení státu tím, že ženská s kantýny bez vzdělání úkoluje zpravodajskou vojenskou rorvědku?????????? Dr. Pancová mohla mít pouta Schwarzenbergu(kde jsou lidská práva??,) a ta kreatura, co se pelešila s velice "Čistým " Nečasem, jó, ten co nám ukazoval síťovky, té na těch ručičkách pouta neslušela. Jste Číro, pablb a to hnusnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16*
-
jo jo IQ TYKVE
-
pod vedením strany a lidu za další rozkvět bývalé koalici zdevastované a rozkradené vlasti.
-
Demokracie je tady pro všechny. Každý může svobodně volit nebo nejít k volbám, dokonce může volit i rudofašistickou KSČ(m), může kandidovat v libovolné straně, založit novou stranu. pořádat demonstrace, psát petice... To co nám chybí jsou samostatní. soudní a zodpovědní OBČANÉ.