Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Správně, řekni mu taky, aby ještě urychlil ty církevní restituce, uznej že 30 let je opravdu moc dlouhá doba a Duka miluje údajně penízky, tak mu taky udělejte radost.
  • Inteligentní voliči volí Top 09!
  • Bylo zábavné sledovat jak se ve volebním klání snaží Zemana porazit jakýsi koktavý nevzdělaný brumlající NIC, opravdu jsem se smál až mi tekly slzy!,
  • To se moc povedlo! Hloupý Karel se vyjadřuje k věcem veřejným.A to měl napsané.Nebo to někdo za něj namluvil?Nikdo mi nenamluví že tolik souvětí a myšlenek vypustil najednou.To je prostě nereálné.Místní blb a kašpárek nějakého Kalouska tady rozdává rozumy.Zeptal se někoho zda může?Ne. Tak a´t drží hubu.
  • Ahlavně jak šišlá - to je čech jak poleno .
  • Volit knížete a Kalouskova TOP09 nikdy nebudu a doufám, že tak učiní i většina inteligentních voličů. *2*
  • Fajn. Takže jsi buď zločinec nebo blázen. *1* *1*
  • Budu muset končit. Můj knížecí pán potřebuje přeleštit EGO které dostalo
    díky porážce ve volbách pořádnou ránu. *1* *1* *1* *1* *1*
  • Já volím TOP 09-p.Kalouska
  • Má naprostou pravdu, ze Schwarzenberga ve vládě jsem opravdu předposraný, doslova, ještě by si měl dát nápadnější číro, třeba žlutozelené, bude to krásně barevný ministr zahraničí. Teda doufám snad, že nikoliv.
  • ... nebudu ztrácet čas s čurákem :)))
  • Správně korekrůrku. Ty se totiž na ženskou natož na slepici v životě nezmůžeš. *1*
  • Nemáme žádného.
  • ... než ti jebne vzteky v primitivní makovici, blbečku :)))
  • Na rajóny mám pitomce, který jako by ti z oka vypadl.
  • ... plácáš píčoviny :)))
  • Ty seš snad spisovatel. Nebo jsi to od někoho opsal?
  • ... nemám slepici jako ty, ušmudlaný podpantofláku, koukej běžet na rajóny :)))
  • Proč tedy nemáme dva prezidenty ?
  • ... budeš si zde super rozumět s degenama jako třeba s Robertem :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit