Přejít na výpis diskuzí
Schwarzenberg o stavbě nových koncentráků, předposranosti a ubližování Nagyové
7.10.2013 | red
201 příspěvků
-
Správně, řekni mu taky, aby ještě urychlil ty církevní restituce, uznej že 30 let je opravdu moc dlouhá doba a Duka miluje údajně penízky, tak mu taky udělejte radost.
-
Inteligentní voliči volí Top 09!
-
Bylo zábavné sledovat jak se ve volebním klání snaží Zemana porazit jakýsi koktavý nevzdělaný brumlající NIC, opravdu jsem se smál až mi tekly slzy!,
-
To se moc povedlo! Hloupý Karel se vyjadřuje k věcem veřejným.A to měl napsané.Nebo to někdo za něj namluvil?Nikdo mi nenamluví že tolik souvětí a myšlenek vypustil najednou.To je prostě nereálné.Místní blb a kašpárek nějakého Kalouska tady rozdává rozumy.Zeptal se někoho zda může?Ne. Tak a´t drží hubu.
-
Ahlavně jak šišlá - to je čech jak poleno .
-
Volit knížete a Kalouskova TOP09 nikdy nebudu a doufám, že tak učiní i většina inteligentních voličů. *2*
-
Fajn. Takže jsi buď zločinec nebo blázen. *1* *1*
-
Budu muset končit. Můj knížecí pán potřebuje přeleštit EGO které dostalo
díky porážce ve volbách pořádnou ránu. *1* *1* *1* *1* *1* -
Já volím TOP 09-p.Kalouska
-
Má naprostou pravdu, ze Schwarzenberga ve vládě jsem opravdu předposraný, doslova, ještě by si měl dát nápadnější číro, třeba žlutozelené, bude to krásně barevný ministr zahraničí. Teda doufám snad, že nikoliv.
-
... nebudu ztrácet čas s čurákem :)))
-
Správně korekrůrku. Ty se totiž na ženskou natož na slepici v životě nezmůžeš. *1*
-
Nemáme žádného.
-
... než ti jebne vzteky v primitivní makovici, blbečku :)))
-
Na rajóny mám pitomce, který jako by ti z oka vypadl.
-
... plácáš píčoviny :)))
-
Ty seš snad spisovatel. Nebo jsi to od někoho opsal?
-
... nemám slepici jako ty, ušmudlaný podpantofláku, koukej běžet na rajóny :)))
-
Proč tedy nemáme dva prezidenty ?
-
... budeš si zde super rozumět s degenama jako třeba s Robertem :)))